I mene muči ta ista pomisao.nanek je napisao/la:Imam neki osjecaj da danas sminker Sahin pocinje od prve minute

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
I mene muči ta ista pomisao.nanek je napisao/la:Imam neki osjecaj da danas sminker Sahin pocinje od prve minute
Jedan je Mouraul-zakon je napisao/la:I mene muči ta ista pomisao.nanek je napisao/la:Imam neki osjecaj da danas sminker Sahin pocinje od prve minuteAli tobi bilo ubistvo, osim ako ne misli ostavit Xabia na klupi, što je ubistvo u igri prema naprijed...Wait and see...
Garant je bio sa 11 metarananek je napisao/la:Jedan je Mouraul-zakon je napisao/la:I mene muči ta ista pomisao.nanek je napisao/la:Imam neki osjecaj da danas sminker Sahin pocinje od prve minuteAli tobi bilo ubistvo, osim ako ne misli ostavit Xabia na klupi, što je ubistvo u igri prema naprijed...Wait and see...
Samo da dobijemo i da sanjao sam C.Ronaldo zabija 2 komada
Jedan iz slobodnog jedan iz solo prodora
Samo se ne sjecam sa kolko je slobodni bio metara
Bas tesko sastaviti zadnju liniju,Varane ili Albiol-jedan od njih ce morati igrati ili ce Coentrao na desnog beka.Lass mora igrati u veznom redu,jer pravog destruktivca osim njega nema.raul-zakon je napisao/la:I mene muči ta ista pomisao.nanek je napisao/la:Imam neki osjecaj da danas sminker Sahin pocinje od prve minuteAli tobi bilo ubistvo, osim ako ne misli ostavit Xabia na klupi, što je ubistvo u igri prema naprijed...Wait and see...
Dobar siReuf je napisao/la: Garant je bio sa 11 metara
Benzema i Ronaldo ce vjerovatno biti krilni napadaci,a Higuain ispred.Najveca dilema je taj desni bek.Eh da je Garay ostao,bilo bi nekako sigurnije.Jozo ide na sigurno pa mislim da previše raspravljamo o tome kako ćemo igrati.Dilema je Angel te desni bek
nikakve, ode on u PSGA_d_0 je napisao/la:Kolike su sanse da Kaka' pocne veceras?
Taman kontam niko me odavno nije slatko nasmijao,kad dodje ti sa svojom izjavom i ja se poce GROHOTOM SMIJATI!tyler durden je napisao/la:nikakve, ode on u PSGA_d_0 je napisao/la:Kolike su sanse da Kaka' pocne veceras?aj' zdravo !
Humorom se premaz'o.nanek je napisao/la:Taman kontam niko me odavno nije slatko nasmijao,kad dodje ti sa svojom izjavom i ja se poce GROHOTOM SMIJATI!tyler durden je napisao/la:nikakve, ode on u PSGA_d_0 je napisao/la:Kolike su sanse da Kaka' pocne veceras?aj' zdravo !
I DA GROHOTOM SE SMIJEM!![]()
![]()
![]()
nanek je napisao/la:Taman kontam niko me odavno nije slatko nasmijao,kad dodje ti sa svojom izjavom i ja se poce GROHOTOM SMIJATI!tyler durden je napisao/la:nikakve, ode on u PSGA_d_0 je napisao/la:Kolike su sanse da Kaka' pocne veceras?aj' zdravo !
I DA GROHOTOM SE SMIJEM!![]()
![]()
![]()
nanek je napisao/la:Ma pojeo neki kolac jutros pa se grohotom smijemAl takve izjave ,joooooooooooooooooojj pa sta da radiiiimmm
Sinko, zar jos nisi naucio kako se kataloncici docekuju kad dodju na nasu temu?tyler durden je napisao/la:Aj' aj pojedi jos kakav ne bil' crko od smijeha
Mou je rekao da ce praviti par izmjena u odnosu na tekmu sa Mallorcom tako da je moguce da Kaka pocne ali samo zajedno sa Ozilom, jer Mesut igra od prve minute 100%A_d_0 je napisao/la:Kolike su sanse da Kaka' pocne veceras?
Sportklub kolega.samir_tm87 je napisao/la:imal na TV/u tekma veceras?