Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj nije skontaoHeavensWonder je napisao/la:Snijeg konacno padaHZ_ilidzaa je napisao/la:Zdravo raja , dje ste sta ima hehe ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ispiti ubijaju. How are you
Đesi GazdaGazda je napisao/la:Bianco, neces vjerovati odakle mi info.. Dobio iz prve ruke i to od legende reala.. On ti sad radi u Vrbanjusi, tacnije u vodovodu
Zisko objasniolegenda reala je napisao/la:Đesi GazdaGazda je napisao/la:Bianco, neces vjerovati odakle mi info.. Dobio iz prve ruke i to od legende reala.. On ti sad radi u Vrbanjusi, tacnije u vodovodu![]()
Hoće se igrati baraž kod nas![]()
Jesi vidio Ziska![]()
Kake su plate u vodovodu,ako su dobre nema problema
ja sam mislio da srbija nece daleko dogurat na ovom EP, al Bgm...po ovome do sada, minimala finaleDevil je napisao/la:Kakva je ovo tisina ovde.Pa nemojte biti tuzni nije smak sveta sto je Srbija pobedila.![]()
![]()
![]()
Odeš na temu Ljepotice, odabereš jednu i napišeš šta bi joj radio, u kojem položaju i onda te admin odstraniel_ninho_torres je napisao/la:Kako se moze izbrisati sa foruma ?
Ne zelim da tako odem sa foruma,samo zelim normalno da se izbrisem sa foruma,jer za mene nema vise svrhe i to je to.Heller je napisao/la:Odeš na temu Ljepotice, odabereš jednu i napišeš šta bi joj radio, u kojem položaju i onda te admin odstraniel_ninho_torres je napisao/la:Kako se moze izbrisati sa foruma ?
opsuj nekome blizu familiju...em sto ces dobiti batina, em ces letiti sa foruma...radi 100%...el_ninho_torres je napisao/la:Kako se moze izbrisati sa foruma ?
Pa znam ja da je on tebi idolGazda je napisao/la:Zisko objasniolegenda reala je napisao/la:Đesi GazdaGazda je napisao/la:Bianco, neces vjerovati odakle mi info.. Dobio iz prve ruke i to od legende reala.. On ti sad radi u Vrbanjusi, tacnije u vodovodu![]()
Hoće se igrati baraž kod nas![]()
Jesi vidio Ziska![]()
Kake su plate u vodovodu,ako su dobre nema problemaJa sam te preporucio za vodovod, nema plate ispod milje.. znaci bices miran, ali moras skautirat za Bracu.. Pusaaaaa
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 80 gostiju.