Kod: Označi sve
Početkom septembra tekuće godine potpisan je i ugovor o saradnji između Telemacha i TV1 u okviru koje je omogućeno gledaocima da prate utakmice španske lige za nogometnu sezonu 2011/2012.
Kod: Označi sve
Početkom septembra tekuće godine potpisan je i ugovor o saradnji između Telemacha i TV1 u okviru koje je omogućeno gledaocima da prate utakmice španske lige za nogometnu sezonu 2011/2012.
Sumnjam da ce to dati Arene, pa onda ce kod njih ostati samo Francuska i Brazilska, opast ce im gledanost dramaticno.Stivi_Dzi je napisao/la:Primeru i Italijane tako kažu![]()
Te od ovih slabijih Dansku,Svicarsku,Segundu,Ukrajinsku,Belgijsku,Austrijsku i jos par kupova ne mogu sad da se sjetim.Stivi_Dzi je napisao/la:Evo čitam sad da je SK preuzeo od arene Italijansku i Špansku ligu, znači od sljedeće sezone na Sport Klub kanalima imamo, Engleski Premiership, Championship, Primeru, Seriu A, Škotsku Ligu, Rusku Ligu, Portugalsku Ligu, FA Cup, Carling Cup, Copa del Rey, to je to što se tiče jačih liga i kupova
nek gase karinu moju, ne mere meni to niko ugasiti kad plaćam 30 maraka MojutvStivi_Dzi je napisao/la:Care ja ne izmisljam, Primera je 100 % na Sport Klubu od sljedece sezone, a najvjerovatnije i Seria A, tako su oni (Sport Klub) rekli, citiram "od augusta gasimo Arenu Sport"
Vjerujem da si zaboravio Ligu AdelanteStivi_Dzi je napisao/la:Evo čitam sad da je SK preuzeo od arene Italijansku i Špansku ligu, znači od sljedeće sezone na Sport Klub kanalima imamo, Engleski Premiership, Championship, Primeru, Seriu A, Škotsku Ligu, Rusku Ligu, Portugalsku Ligu, FA Cup, Carling Cup, Copa del Rey, to je to što se tiče jačih liga i kupova
Ima i kod nas ko hocelegenda reala je napisao/la:Puno je to sporta za Sport Klub ,bezveze ,pola će ići u snimcima ,kod nas samo ima Sport Klub i Sport Klub +
Štefko se može radovati,kod njeg ide ubacivanje onih 4-5 ,a ostali nemaju .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.