FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 19:04

molotovljev je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Jedini kojeg trebaš da kritikuješ je dotični novinar koji je il izmislio text ili je pogan :!:
:lol:
Nesto slicno smo citali na temi FCS do prije par dana,doduse u zamijenjenim ulogama...

E pa stvarno danasnji novinari... :lol: :lol:
Razlika je samo sto su neki u stanju da odbiju 500 000 a neki bi guzice dali za te pare :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 jan 2012, 19:08

Raja jel iko zna kako izgleda taj plan priprema koji su nasi igraci dobili?? Inace kako izgledaju nasi kondicioni treninzi?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 jan 2012, 19:21

Mozda i bude sta od Bekrica
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 jan 2012, 19:30

Buu je napisao/la:Mozda i bude sta od Bekrica
a za nadati se,al onda liga ne bi imala smisla,komotno bi se ostali mogli otpisati 8-) :lol: :lol: :lol:

edit:
slika
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 17 jan 2012, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jan 2012, 19:32

slika
Ma Bekric ovo prica vec mjesec dana, vece su sanse da nadje dobar angazman vani, nego da se vrati...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 19:43

Nekadašnji bh. reprezentatvivac Marko Topić bio je posrednik u pregovorima, a danas je za naš portal istakao kako je ponuda bila izvanredna.

Obrazložio je kako su tekli pregovori i naglasio je da pomenuti igrač trenutno nije spreman.

Kako bismo čuli i drugu stranu kontaktirali smo Zajku Zebu koji je istakao:

"Moram istaći da su Marko Topić i Zürich bili izuzetno korektni prema meni i klubu. Ipak, ja nisam igrač za probe", kratko je prokomentarisao za Sarajevo-x.com playmaker Plavih sa Grbavice.
Pametan igrac ovako razmislja :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 jan 2012, 19:47

Ovo mu je bila prilika zivota sigurno ipak Zurich je uz Bazel najjaci u Svici.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 19:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Ovo mu je bila prilika zivota sigurno ipak Zurich je uz Bazel najjaci u Svici.
Ne kontas ili sta prvo klubu je malo para sto su odbili drugo Zeba nije igrac za probe.Hoces igraca dodjes platis i klatis.
Uostalom uzeo je pare u rusiji ono sto dobija ovdje nije zanemarljivo recimo da mjesecno zaradjuje vise nego neki za godinu dana koji se bave nekim drugim poslovima i imaju prosjecnu platu za nase uslove!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 jan 2012, 19:52

pile87 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ovo mu je bila prilika zivota sigurno ipak Zurich je uz Bazel najjaci u Svici.
Ne kontas ili sta prvo klubu je malo para sto su odbili drugo Zeba nije igrac za probe.Hoces igraca dodjes platis i klatis.
Uostalom uzeo je pare u rusiji ono sto dobija ovdje nije zanemarljivo recimo da mjesecno zaradjuje vise nego neki za godinu dana koji se bave nekim drugim poslovima i imaju prosjecnu platu za nase uslove!
Pile, ne mogu oni to skontat' nikada, pa za njih je transfer od 250 000 eura misaona imenica.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 17 jan 2012, 19:56

prodavanjem najboljih igrača za prosječne pare u našoj Premier Ligi vodi samo u stagnaciju.. Ako želiš napredovat moraš čuvati najbolje igrače u ekipi, pobjeđivati, osvajati, da bi se stekli uslovi za nešto više..
Sve ostalo je od danas do sutra..

Moje mišljenje :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 19:57

voltron30 je napisao/la:Pile, ne mogu oni to skontat' nikada, pa za njih je transfer od 250 000 eura misaona imenica.
Ma **** pare, da je do para nikad za Zelju ne bi navijao! Sve sto mogu reci hvala Bogu pa onda Amaru sto imamo.
Ljudi imaju probleme al daleko od tog da im sad mi trebamo sjest na kicmu i **** majku sto je to tako pa nismo pitari, pusti ih.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 jan 2012, 20:02

Nije sve u parama.Mozete vi prodati i Zebu,Adilovica,Nyemu..... ali dzaba sve to kad se nece naci dostojne zamjene za njih u ovoj nasoj ligi,a igracima stranim koji su dobri nije cilj da igraju u BHPL ciji klubovi ne postizu nikakve rezultate.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 jan 2012, 20:05

KB-TM87 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nije sve u parama.Mozete vi prodati i Zebu,Adilovica,Nyemu..... ali dzaba sve to kad se nece naci dostojne zamjene za njih u ovoj nasoj ligi,a igracima stranim koji su dobri nije cilj da igraju u BHPL ciji klubovi ne postizu nikakve rezultate.
tebi baš dosadno :?:
Samo raspravljamo u cemu je problem :?:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 jan 2012, 20:07

Sarajlijc@ je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nije sve u parama.Mozete vi prodati i Zebu,Adilovica,Nyemu..... ali dzaba sve to kad se nece naci dostojne zamjene za njih u ovoj nasoj ligi,a igracima stranim koji su dobri nije cilj da igraju u BHPL ciji klubovi ne postizu nikakve rezultate.
tebi baš dosadno :?:
Samo raspravljamo u cemu je problem :?:
sve je u parama
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 17 jan 2012, 20:12

pile87 je napisao/la:Nekadašnji bh. reprezentatvivac Marko Topić bio je posrednik u pregovorima, a danas je za naš portal istakao kako je ponuda bila izvanredna.

Obrazložio je kako su tekli pregovori i naglasio je da pomenuti igrač trenutno nije spreman.

"Moram istaći da su Marko Topić i Zürich bili izuzetno korektni prema meni i klubu. Ipak, ja nisam igrač za probe", kratko je prokomentarisao za Sarajevo-x.com playmaker Plavih sa Grbavice.

Pitanje koje nije provokacija. Šta znači ova izjava, je li Amar zalampao da nije došla ponuda???

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 20:20

lakovic je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Nekadašnji bh. reprezentatvivac Marko Topić bio je posrednik u pregovorima, a danas je za naš portal istakao kako je ponuda bila izvanredna.

Pitanje koje nije provokacija. Šta znači ova izjava, je li Amar zalampao da nije došla ponuda???
Znaci da kada bi klub i pustio Zebu za 250 000 radi Zebe i njegovog interesa da je njemu ispod casti da ide na probu! I apsolutno je u pravu nije on neki dvadesetogodisnjak pa da ide na probu.Ako klub zeli igraca onda ljekarski pa platis i imas igraca ovo je klasican menadzerski lov u mutnom, njima i nije pretjerano stalo do Zeba ali ako moze za sicu zasto da ne.Pa nije Zeljo autobuska stanica da igraci samo tako stizu i odlaze ima tu jedan ciko koji se pita.Koliko se Zeba nasekiro da citav dan igra stonog tenisa na Dobrinji :lol:
Nadam se da si zadovoljan odgovorom nije provokacija!

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 17 jan 2012, 20:23

pile87 je napisao/la:
lakovic je napisao/la:

Znaci da kada bi klub i pustio Zebu za 250 000 radi Zebe i njegovog interesa da je njemu ispod casti da ide na probu! I apsolutno je u pravu nije on neki dvadesetogodisnjak pa da ide na probu.Ako klub zeli igraca onda ljekarski pa platis i imas igraca ovo je klasican menadzerski lov u mutnom, njima i nije pretjerano stalo do Zeba ali ako moze za sicu zasto da ne.Pa nije Zeljo autobuska stanica da igraci samo tako stizu i odlaze ima tu jedan ciko koji se pita.
Nadam se da si zadovoljan odgovorom nije provokacija!

Uz svo poštovanje za tvoje navijačke strasti, nisi mi dao odgovor. Slažem se sve što si rekao oko para i obeštećenja. Željo bira i ima pravo ne dati igrača za te pare. Ja pitam šta je sa izjavom "NIJE STIGLA PONUDA" koju je dao Amar, a Zeba kaže "ZURICH JE BIO KOREKTAN PREMA MENI I KLUBU". Ako ti tu ne vidiš nelogičnost, onda je ovo provokacija!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jan 2012, 20:26

Dzelo i Amar kazu da nije dosla zvanicna ponuda (to je valjda pisana forma bla bla), nego je bilo razgovora/pregovora, koji nista ne vrijede u konacnici, ako ne dodje na adresu kluba zvanicna ponuda u pisanoj formi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 jan 2012, 20:29

lakovic je napisao/la: Uz svo poštovanje za tvoje navijačke strasti, nisi mi dao odgovor. Slažem se sve što si rekao oko para i obeštećenja. Željo bira i ima pravo ne dati igrača za te pare. Ja pitam šta je sa izjavom "NIJE STIGLA PONUDA" koju je dao Amar, a Zeba kaže "ZURICH JE BIO KOREKTAN PREMA MENI I KLUBU". Ako ti tu ne vidiš nelogičnost, onda je ovo provokacija!!!
U osnovi nema tu nelogičnosti.. Zurich tražio da Zeba dođe na probu pa ako zadovolji onda bi dali 250 tisuća, što znači da ponude crno na bijelo i nije bilo, jel te?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 20:35

lakovic je napisao/la:Uz svo poštovanje za tvoje navijačke strasti, nisi mi dao odgovor. Slažem se sve što si rekao oko para i obeštećenja. Željo bira i ima pravo ne dati igrača za te pare. Ja pitam šta je sa izjavom "NIJE STIGLA PONUDA" koju je dao Amar, a Zeba kaže "ZURICH JE BIO KOREKTAN PREMA MENI I KLUBU". Ako ti tu ne vidiš nelogičnost, onda je ovo provokacija!!!
Pa svako gleda sa svoje strane Zebi je to ponuda a Amaru je ni za **** jer nema nista na papiru.Jer to ovaj gleda kao igrac a ovaj kao trener.Sta je trebao sad Zeba da pljuje nekoga, uredno i fino se zahvali i to je to.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 15 gostiju.