FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jan 2012, 17:59

Nije nista iznio, nego slagao. Mogu i ja reci da pitari jedu zlatnim kasikama...
Niko ni na sta nije pristao...u stvari kome ces vjerovati, Amaru ili Gospodinu Topicu :lol:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 17 jan 2012, 18:01

nick je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
Malo sam razočaran moram priznati
sta je tu prljavo? sto smo pristali ili sto je zeba ne spreman?, nidje veze i da smo pristali ok jer zebi istice ugovor i niko nece ponudit 2 miliona za njega a to sto je zeba ne spreman nema nikakve veze sa klubom
Buraz i jedno i drugo je žalosno, pa nismo amaterski klub *ebem ga, najbolji igrač lige za siću a uz to totalno nespreman...
A zar Zeba nije potisao ugovor?

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 17 jan 2012, 18:03

Seyo_TM je napisao/la:Nije nista iznio, nego slagao. Mogu i ja reci da pitari jedu zlatnim kasikama...
Niko ni na sta nije pristao...u stvari kome ces vjerovati, Amaru ili Gospodinu Topicu :lol:
Iskren da budem ni jednom ni drugom, svakako prije Amaru ali nikom bezuslovno ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jan 2012, 18:08

pa je li ti stvarno mislis da Zeba ne trenira i da nije spreman da odigra 45minuta?
Samo logika, nista vise, ne moras vjerovati nikome.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 jan 2012, 18:09

Žvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
Malo sam razočaran moram priznati
ma ko ce ga znati sta je rekao topic , mozda je clanak izvucen iz kontektsa par recenica mislim i to je to , ili mu je krivo sto su nasi na prvu rekli more pa poslije sta imaaa :D , ma cisto sumnjam da je toliko van kondicije , al opet to su sve prepostavke , moze ga 10 ljudi vidjeti kako trci po vilsonovom ili u teretani al ne znaci da ima zeljenu kondiciju a bas topic koji je miljama od sarajeva zna sve , ma kod nas se ljudi bave samo prepostavkama svi sve znaju i poznaju , realno zebu ne mozemo prodati za pare npr ko sehica , svaka cast njemu i sve stoji da je on najbolji nas igrac al lik je u godinama te ne vjerujem da moze odgovoriti zahtjevima jace lige da je mladji abr 5 godina uzeli bi milione :D ...ako ode nadam se nekoj adekvatnoj zamjeni jer realno nije zeba zeljo te bice jos igraca u zelji od kojih ce nam zastajati dah ...

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 17 jan 2012, 18:10

Hajde @Zvaka objasni mi na temelju čega ti vjeruješ da je istina ono o tome da je Zeba nespreman ?
Pripreme pred vratima, svi dobili plan treniranja, na početku se vrše provjere i ne kontam što ti misliš da Zeba nije odradio ono što se od njega očekuje ?

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 17 jan 2012, 18:17

Plavetnilo je napisao/la:Hajde @Zvaka objasni mi na temelju čega ti vjeruješ da je istina ono o tome da je Zeba nespreman ?
Pripreme pred vratima, svi dobili plan treniranja, na početku se vrše provjere i ne kontam što ti misliš da Zeba nije odradio ono što se od njega očekuje ?
Da se razumijemo meni je uz Bogija i Nijemu najdraži igrač ali je uvijek među najnespremnijim. Ove sezone je bio nešto bolji al brate mili zna se vuć po terenu ko tele kakvo... i onda zabiti ka niko ne očekuje, to je ZZ :D

A što se vjerovanja Topiću tiče mislim da nema razloga da laže, valjda će se ovi naši oglasiti pa ćemo izvuć neki svoj zaključak jel

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 17 jan 2012, 18:19

Buraz i jedno i drugo je žalosno, pa nismo amaterski klub *ebem ga, najbolji igrač lige za siću a uz to totalno nespreman...
:lol: :lol: :lol:
A zar Zeba nije potisao ugovor?[/quote]

pa kad bi se malo više interesovao mislim da bi znao odgovor na ovo pitanje ;)
ne mogu se oteti dojmu da si jedan od anamo onih!
Einigkeit und Recht und Freiheit

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 jan 2012, 18:24

Žvaka je napisao/la:
Plavetnilo je napisao/la:Hajde @Zvaka objasni mi na temelju čega ti vjeruješ da je istina ono o tome da je Zeba nespreman ?
Da se razumijemo meni je uz Bogija i Nijemu najdraži igrač ali je uvijek među najnespremnijim. Ove sezone je bio nešto bolji al brate mili zna se vuć po terenu ko tele kakvo... i onda zabiti ka niko ne očekuje, to je ZZ :D

A što se vjerovanja Topiću tiče mislim da nema razloga da laže, valjda će se ovi naši oglasiti pa ćemo izvuć neki svoj zaključak jel
Oglasio se i Amar. Kome ćeš sada vjerovati?

Nema ponuda za fudbalere Željezničara

AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 17.01.2012.
Iako su pojedini bh. mediji prenijeli informaciju da su na adresu fudbalskog kluba Željezničar stigle konkretne ponude za pojedine fudbalere, glavni menadžer kluba Amar Osim demantirao je glasine:

''Interes za naše igrače postoji ali nijedna konkretna ponuda još uvijek nije stigla na klupsku adresu pa tako ni za Zajka Zebu i Patricka Gerhardta'', rekao je menadžer Osim u kraćem razgovoru za fkzeljeznicar.com.

Više o ponudama za fudbalere ali i o ostalim dešavanjima u klubu, bit će poznato nakon prozivke i prvog treninga koji su zakazani za ponedjeljak.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 17 jan 2012, 18:25

domorocki je napisao/la:Buraz i jedno i drugo je žalosno, pa nismo amaterski klub *ebem ga, najbolji igrač lige za siću a uz to totalno nespreman...
:lol: :lol: :lol:
A zar Zeba nije potisao ugovor?
pa kad bi se malo više interesovao mislim da bi znao odgovor na ovo pitanje ;)
ne mogu se oteti dojmu da si jedan od anamo onih![/

Kolko se ja sjećam produžio ga je...
A ne može čovjek ni polukritiku napraviti da ne bude razapet il jedan od anamo onih, nemamo svi 24/1 vremena da pratimo sva dešavanja...

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 17 jan 2012, 18:29

avlami97 je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:

Oglasio se i Amar. Kome ćeš sada vjerovati?

Nema ponuda za fudbalere Željezničara

AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 17.01.2012.
Iako su pojedini bh. mediji prenijeli informaciju da su na adresu fudbalskog kluba Željezničar stigle konkretne ponude za pojedine fudbalere, glavni menadžer kluba Amar Osim demantirao je glasine:

''Interes za naše igrače postoji ali nijedna konkretna ponuda još uvijek nije stigla na klupsku adresu pa tako ni za Zajka Zebu i Patricka Gerhardta'', rekao je menadžer Osim u kraćem razgovoru za fkzeljeznicar.com.

Više o ponudama za fudbalere ali i o ostalim dešavanjima u klubu, bit će poznato nakon prozivke i prvog treninga koji su zakazani za ponedjeljak.
Pa nije ni Topić iz vedra neba ono izjavio, nešta je moralo biti. Kako god propalo je a Zebinu kondiciju ćemo vidjeti na prozivci...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 17 jan 2012, 18:30

Nek ide momak,nek sta zaradi.
.imat ce da cisti kopaceke 3-4 hiljade eura

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 17 jan 2012, 18:36

Jedini kojeg trebaš da kritikuješ je dotični novinar koji je il izmislio text ili je pogan :!:
Einigkeit und Recht und Freiheit

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 jan 2012, 18:44

Ajd i da je trebao ići u Portugal ok, ali to da mi nemamo para da on ode na probu je van svake pameti.
Pa milion igraća je otislo na probuu bez znanja tima i neki se nisu ni vratili a neki su ostali u timu.
aufidezen
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jan 2012, 18:49

doduše uglavnom o vlastitom trošku :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 jan 2012, 18:54

pintol_TM87 je napisao/la:Ajd i da je trebao ići u Portugal ok, ali to da mi nemamo para da on ode na probu je van svake pameti.
Pa milion igraća je otislo na probuu bez znanja tima i neki se nisu ni vratili a neki su ostali u timu.
aufidezen
jarane,ti si bar pametan,sta su svi navalili na portugal,kakav portugal,kad je cirih bio u portugalu :lol:

kakvo ovo sa zebom,obicna novinarska patka,bez ikakvih insajderskih informacija,prostom logikom se moze skontati niz nelogicnosti: najbolji igrac 250k €,a odbijena ponuda sturma od 650k €,jedan od najstandardnijih igraca u zadnje 2 god u ligi da nije spreman,nakon onakve forme u prvenstvu,koje je zavrsilo prije nesto vise od mjesec,da ne moze odigrati poluvrijeme.

topa je pokusao,niko ga krivi,na aktera da uzme zebu,za sicu,kao i sva dijaspora misli da su svi ovdje bjeda teska i da ce letiti cim se nule spomenu.nije uspio,amar ga otresao,sad mu krivo i baljezga,a malo i podmazao novinara sax-a da nakiti,a sax ono pravo objektivan u zadnje vrijeme

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 jan 2012, 18:56

U sve bih mogao povjerovati, ali da bi Amar pustio najboljeg igrača za pišljivih 250 000 eura i da je Zeba fizički nespreman i zapušten, ne mogu nikako. Znači običan zlonamjeran tekst. Kao prvo, mi smo golmana prodali za 400 000 eura, a da Zebu damo za gotovo upola manje. Kao drugo, zna se od kada se Amar vratio, da je Željo fizički najspremnija ekipa, i nije im bezveze dao program po kojem će trenirati prilikom pauze. Nažalost papir mora svašta trpiti, pa tako i ove nebuloze u vezi Zebinog transfera, na koji se hvataju levati tipa UPS (za njega me i ne čudi, ograničen je tip na svim nivoima), ali i neki ''naši''.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 jan 2012, 18:56

SarajlijaTM je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Ajd i da je trebao ići u Portugal ok, ali to da mi nemamo para da on ode na probu je van svake pameti.
aufidezen
jarane,ti si bar pametan,sta su svi navalili na portugal,kakav portugal,kad je cirih bio u portugalu :lol:

kakvo ovo sa zebom,obicna novinarska patka,bez ikakvih insajderskih informacija,prostom logikom se moze skontati niz nelogicnosti: najbolji igrac 250k €,a odbijena ponuda sturma od 650k €,jedan od najstandardnijih igraca u zadnje 2 god u ligi da nije spreman,nakon onakve forme u prvenstvu,koje je zavrsilo prije nesto vise od mjesec,da ne moze odigrati poluvrijeme.

topa je pokusao,niko ga krivi,na aktera da uzme zebu,za sicu,kao i sva dijaspora misli da su svi ovdje bjeda teska i da ce letiti cim se nule spomenu.nije uspio,amar ga otresao,sad mu krivo i baljezga,a malo i podmazao novinara sax-a da nakiti,a sax ono pravo objektivan u zadnje vrijeme
Tamo se vjerovatno na pripremama nalaze.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 jan 2012, 18:57

domorocki je napisao/la:Jedini kojeg trebaš da kritikuješ je dotični novinar koji je il izmislio text ili je pogan :!:
:lol:
Nesto slicno smo citali na temi FCS do prije par dana,doduse u zamijenjenim ulogama...

E pa stvarno danasnji novinari... :lol: :lol:
F.K.SARAJEVO

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jan 2012, 19:02

vrlo brzo će pripremne utakmice, pa živi bili i vidjeli može li ili ne može odigrati jedno poluvrijeme.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.