Niko ni na sta nije pristao...u stvari kome ces vjerovati, Amaru ili Gospodinu Topicu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije nista iznio, nego slagao. Mogu i ja reci da pitari jedu zlatnim kasikama...
Niko ni na sta nije pristao...u stvari kome ces vjerovati, Amaru ili Gospodinu Topicu
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Buraz i jedno i drugo je žalosno, pa nismo amaterski klub *ebem ga, najbolji igrač lige za siću a uz to totalno nespreman...nick je napisao/la:sta je tu prljavo? sto smo pristali ili sto je zeba ne spreman?, nidje veze i da smo pristali ok jer zebi istice ugovor i niko nece ponudit 2 miliona za njega a to sto je zeba ne spreman nema nikakve veze sa klubomŽvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
Malo sam razočaran moram priznati
A zar Zeba nije potisao ugovor?
Iskren da budem ni jednom ni drugom, svakako prije Amaru ali nikom bezuslovnoSeyo_TM je napisao/la:Nije nista iznio, nego slagao. Mogu i ja reci da pitari jedu zlatnim kasikama...
pa je li ti stvarno mislis da Zeba ne trenira i da nije spreman da odigra 45minuta?
Samo logika, nista vise, ne moras vjerovati nikome.
Samo logika, nista vise, ne moras vjerovati nikome.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ma ko ce ga znati sta je rekao topic , mozda je clanak izvucen iz kontektsa par recenica mislim i to je to , ili mu je krivo sto su nasi na prvu rekli more pa poslije sta imaaaŽvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
Malo sam razočaran moram priznati
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Hajde @Zvaka objasni mi na temelju čega ti vjeruješ da je istina ono o tome da je Zeba nespreman ?
Pripreme pred vratima, svi dobili plan treniranja, na početku se vrše provjere i ne kontam što ti misliš da Zeba nije odradio ono što se od njega očekuje ?
Pripreme pred vratima, svi dobili plan treniranja, na početku se vrše provjere i ne kontam što ti misliš da Zeba nije odradio ono što se od njega očekuje ?
Da se razumijemo meni je uz Bogija i Nijemu najdraži igrač ali je uvijek među najnespremnijim. Ove sezone je bio nešto bolji al brate mili zna se vuć po terenu ko tele kakvo... i onda zabiti ka niko ne očekuje, to je ZZPlavetnilo je napisao/la:Hajde @Zvaka objasni mi na temelju čega ti vjeruješ da je istina ono o tome da je Zeba nespreman ?
A što se vjerovanja Topiću tiče mislim da nema razloga da laže, valjda će se ovi naši oglasiti pa ćemo izvuć neki svoj zaključak jel
Buraz i jedno i drugo je žalosno, pa nismo amaterski klub *ebem ga, najbolji igrač lige za siću a uz to totalno nespreman...
A zar Zeba nije potisao ugovor?[/quote]
pa kad bi se malo više interesovao mislim da bi znao odgovor na ovo pitanje
ne mogu se oteti dojmu da si jedan od anamo onih!
A zar Zeba nije potisao ugovor?[/quote]
pa kad bi se malo više interesovao mislim da bi znao odgovor na ovo pitanje
ne mogu se oteti dojmu da si jedan od anamo onih!
Einigkeit und Recht und Freiheit
Oglasio se i Amar. Kome ćeš sada vjerovati?Žvaka je napisao/la:Da se razumijemo meni je uz Bogija i Nijemu najdraži igrač ali je uvijek među najnespremnijim. Ove sezone je bio nešto bolji al brate mili zna se vuć po terenu ko tele kakvo... i onda zabiti ka niko ne očekuje, to je ZZPlavetnilo je napisao/la:Hajde @Zvaka objasni mi na temelju čega ti vjeruješ da je istina ono o tome da je Zeba nespreman ?
A što se vjerovanja Topiću tiče mislim da nema razloga da laže, valjda će se ovi naši oglasiti pa ćemo izvuć neki svoj zaključak jel
Nema ponuda za fudbalere Željezničara
AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 17.01.2012.
Iako su pojedini bh. mediji prenijeli informaciju da su na adresu fudbalskog kluba Željezničar stigle konkretne ponude za pojedine fudbalere, glavni menadžer kluba Amar Osim demantirao je glasine:
''Interes za naše igrače postoji ali nijedna konkretna ponuda još uvijek nije stigla na klupsku adresu pa tako ni za Zajka Zebu i Patricka Gerhardta'', rekao je menadžer Osim u kraćem razgovoru za fkzeljeznicar.com.
Više o ponudama za fudbalere ali i o ostalim dešavanjima u klubu, bit će poznato nakon prozivke i prvog treninga koji su zakazani za ponedjeljak.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
pa kad bi se malo više interesovao mislim da bi znao odgovor na ovo pitanjedomorocki je napisao/la:Buraz i jedno i drugo je žalosno, pa nismo amaterski klub *ebem ga, najbolji igrač lige za siću a uz to totalno nespreman...
![]()
![]()
![]()
A zar Zeba nije potisao ugovor?
ne mogu se oteti dojmu da si jedan od anamo onih
Einigkeit und Recht und Freiheit
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ajd i da je trebao ići u Portugal ok, ali to da mi nemamo para da on ode na probu je van svake pameti.
Pa milion igraća je otislo na probuu bez znanja tima i neki se nisu ni vratili a neki su ostali u timu.
aufidezen
Pa milion igraća je otislo na probuu bez znanja tima i neki se nisu ni vratili a neki su ostali u timu.
aufidezen
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
doduše uglavnom o vlastitom trošku 
- SarajlijaTM
jarane,ti si bar pametan,sta su svi navalili na portugal,kakav portugal,kad je cirih bio u portugalupintol_TM87 je napisao/la:Ajd i da je trebao ići u Portugal ok, ali to da mi nemamo para da on ode na probu je van svake pameti.
aufidezen
kakvo ovo sa zebom,obicna novinarska patka,bez ikakvih insajderskih informacija,prostom logikom se moze skontati niz nelogicnosti: najbolji igrac 250k €,a odbijena ponuda sturma od 650k €,jedan od najstandardnijih igraca u zadnje 2 god u ligi da nije spreman,nakon onakve forme u prvenstvu,koje je zavrsilo prije nesto vise od mjesec,da ne moze odigrati poluvrijeme.
topa je pokusao,niko ga krivi,na aktera da uzme zebu,za sicu,kao i sva dijaspora misli da su svi ovdje bjeda teska i da ce letiti cim se nule spomenu.nije uspio,amar ga otresao,sad mu krivo i baljezga,a malo i podmazao novinara sax-a da nakiti,a sax ono pravo objektivan u zadnje vrijeme
U sve bih mogao povjerovati, ali da bi Amar pustio najboljeg igrača za pišljivih 250 000 eura i da je Zeba fizički nespreman i zapušten, ne mogu nikako. Znači običan zlonamjeran tekst. Kao prvo, mi smo golmana prodali za 400 000 eura, a da Zebu damo za gotovo upola manje. Kao drugo, zna se od kada se Amar vratio, da je Željo fizički najspremnija ekipa, i nije im bezveze dao program po kojem će trenirati prilikom pauze. Nažalost papir mora svašta trpiti, pa tako i ove nebuloze u vezi Zebinog transfera, na koji se hvataju levati tipa UPS (za njega me i ne čudi, ograničen je tip na svim nivoima), ali i neki ''naši''.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tamo se vjerovatno na pripremama nalaze.SarajlijaTM je napisao/la:jarane,ti si bar pametan,sta su svi navalili na portugal,kakav portugal,kad je cirih bio u portugalupintol_TM87 je napisao/la:Ajd i da je trebao ići u Portugal ok, ali to da mi nemamo para da on ode na probu je van svake pameti.
aufidezen![]()
kakvo ovo sa zebom,obicna novinarska patka,bez ikakvih insajderskih informacija,prostom logikom se moze skontati niz nelogicnosti: najbolji igrac 250k €,a odbijena ponuda sturma od 650k €,jedan od najstandardnijih igraca u zadnje 2 god u ligi da nije spreman,nakon onakve forme u prvenstvu,koje je zavrsilo prije nesto vise od mjesec,da ne moze odigrati poluvrijeme.
topa je pokusao,niko ga krivi,na aktera da uzme zebu,za sicu,kao i sva dijaspora misli da su svi ovdje bjeda teska i da ce letiti cim se nule spomenu.nije uspio,amar ga otresao,sad mu krivo i baljezga,a malo i podmazao novinara sax-a da nakiti,a sax ono pravo objektivan u zadnje vrijeme
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- molotovljev
domorocki je napisao/la:Jedini kojeg trebaš da kritikuješ je dotični novinar koji je il izmislio text ili je pogan
Nesto slicno smo citali na temi FCS do prije par dana,doduse u zamijenjenim ulogama...
E pa stvarno danasnji novinari...
F.K.SARAJEVO
vrlo brzo će pripremne utakmice, pa živi bili i vidjeli može li ili ne može odigrati jedno poluvrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, BarbareZeljin, Bordo10, Hrasno15, MukiBek, Riziko, svrakino1921 i 123 gosta.