Niko ni na sta nije pristao...u stvari kome ces vjerovati, Amaru ili Gospodinu Topicu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Buraz i jedno i drugo je žalosno, pa nismo amaterski klub *ebem ga, najbolji igrač lige za siću a uz to totalno nespreman...nick je napisao/la:sta je tu prljavo? sto smo pristali ili sto je zeba ne spreman?, nidje veze i da smo pristali ok jer zebi istice ugovor i niko nece ponudit 2 miliona za njega a to sto je zeba ne spreman nema nikakve veze sa klubomŽvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
Malo sam razočaran moram priznati
Iskren da budem ni jednom ni drugom, svakako prije Amaru ali nikom bezuslovnoSeyo_TM je napisao/la:Nije nista iznio, nego slagao. Mogu i ja reci da pitari jedu zlatnim kasikama...
Niko ni na sta nije pristao...u stvari kome ces vjerovati, Amaru ili Gospodinu Topicu
ma ko ce ga znati sta je rekao topic , mozda je clanak izvucen iz kontektsa par recenica mislim i to je to , ili mu je krivo sto su nasi na prvu rekli more pa poslije sta imaaaŽvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
Malo sam razočaran moram priznati
Da se razumijemo meni je uz Bogija i Nijemu najdraži igrač ali je uvijek među najnespremnijim. Ove sezone je bio nešto bolji al brate mili zna se vuć po terenu ko tele kakvo... i onda zabiti ka niko ne očekuje, to je ZZPlavetnilo je napisao/la:Hajde @Zvaka objasni mi na temelju čega ti vjeruješ da je istina ono o tome da je Zeba nespreman ?
Pripreme pred vratima, svi dobili plan treniranja, na početku se vrše provjere i ne kontam što ti misliš da Zeba nije odradio ono što se od njega očekuje ?
Oglasio se i Amar. Kome ćeš sada vjerovati?Žvaka je napisao/la:Da se razumijemo meni je uz Bogija i Nijemu najdraži igrač ali je uvijek među najnespremnijim. Ove sezone je bio nešto bolji al brate mili zna se vuć po terenu ko tele kakvo... i onda zabiti ka niko ne očekuje, to je ZZPlavetnilo je napisao/la:Hajde @Zvaka objasni mi na temelju čega ti vjeruješ da je istina ono o tome da je Zeba nespreman ?
Pripreme pred vratima, svi dobili plan treniranja, na početku se vrše provjere i ne kontam što ti misliš da Zeba nije odradio ono što se od njega očekuje ?
A što se vjerovanja Topiću tiče mislim da nema razloga da laže, valjda će se ovi naši oglasiti pa ćemo izvuć neki svoj zaključak jel
pa kad bi se malo više interesovao mislim da bi znao odgovor na ovo pitanjedomorocki je napisao/la:Buraz i jedno i drugo je žalosno, pa nismo amaterski klub *ebem ga, najbolji igrač lige za siću a uz to totalno nespreman...
![]()
![]()
![]()
A zar Zeba nije potisao ugovor?
Pa nije ni Topić iz vedra neba ono izjavio, nešta je moralo biti. Kako god propalo je a Zebinu kondiciju ćemo vidjeti na prozivci...avlami97 je napisao/la:Oglasio se i Amar. Kome ćeš sada vjerovati?Žvaka je napisao/la:Da se razumijemo meni je uz Bogija i Nijemu najdraži igrač ali je uvijek među najnespremnijim. Ove sezone je bio nešto bolji al brate mili zna se vuć po terenu ko tele kakvo... i onda zabiti ka niko ne očekuje, to je ZZPlavetnilo je napisao/la:Hajde @Zvaka objasni mi na temelju čega ti vjeruješ da je istina ono o tome da je Zeba nespreman ?
A što se vjerovanja Topiću tiče mislim da nema razloga da laže, valjda će se ovi naši oglasiti pa ćemo izvuć neki svoj zaključak jel
Nema ponuda za fudbalere Željezničara
AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 17.01.2012.
Iako su pojedini bh. mediji prenijeli informaciju da su na adresu fudbalskog kluba Željezničar stigle konkretne ponude za pojedine fudbalere, glavni menadžer kluba Amar Osim demantirao je glasine:
''Interes za naše igrače postoji ali nijedna konkretna ponuda još uvijek nije stigla na klupsku adresu pa tako ni za Zajka Zebu i Patricka Gerhardta'', rekao je menadžer Osim u kraćem razgovoru za fkzeljeznicar.com.
Više o ponudama za fudbalere ali i o ostalim dešavanjima u klubu, bit će poznato nakon prozivke i prvog treninga koji su zakazani za ponedjeljak.
jarane,ti si bar pametan,sta su svi navalili na portugal,kakav portugal,kad je cirih bio u portugalupintol_TM87 je napisao/la:Ajd i da je trebao ići u Portugal ok, ali to da mi nemamo para da on ode na probu je van svake pameti.
Pa milion igraća je otislo na probuu bez znanja tima i neki se nisu ni vratili a neki su ostali u timu.
aufidezen
Tamo se vjerovatno na pripremama nalaze.SarajlijaTM je napisao/la:jarane,ti si bar pametan,sta su svi navalili na portugal,kakav portugal,kad je cirih bio u portugalupintol_TM87 je napisao/la:Ajd i da je trebao ići u Portugal ok, ali to da mi nemamo para da on ode na probu je van svake pameti.
Pa milion igraća je otislo na probuu bez znanja tima i neki se nisu ni vratili a neki su ostali u timu.
aufidezen![]()
kakvo ovo sa zebom,obicna novinarska patka,bez ikakvih insajderskih informacija,prostom logikom se moze skontati niz nelogicnosti: najbolji igrac 250k €,a odbijena ponuda sturma od 650k €,jedan od najstandardnijih igraca u zadnje 2 god u ligi da nije spreman,nakon onakve forme u prvenstvu,koje je zavrsilo prije nesto vise od mjesec,da ne moze odigrati poluvrijeme.
topa je pokusao,niko ga krivi,na aktera da uzme zebu,za sicu,kao i sva dijaspora misli da su svi ovdje bjeda teska i da ce letiti cim se nule spomenu.nije uspio,amar ga otresao,sad mu krivo i baljezga,a malo i podmazao novinara sax-a da nakiti,a sax ono pravo objektivan u zadnje vrijeme
domorocki je napisao/la:Jedini kojeg trebaš da kritikuješ je dotični novinar koji je il izmislio text ili je pogan
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 41 gost.