FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 17 jan 2012, 16:58

hahahhahahah ali me i nasmije svaki put :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 16:58

UPS je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu

ali, gdje su ti zaradjeni milioni o kojima je zujo pricao na skupstini kad ne mozete zebu poslati ni u portugal na probu?! Milsim, sta reci?
Najbolji igrac lige ne ide na probu pa nije Torlak!
Ma hajde, nije torlak a trazi se 200-250.000 eura ili oni mozda lazu... ili se nema para za slanje na probu... nema trece solucije ;)
Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 17 jan 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2012, 16:59

na ovu glupost moram nekako reagovati, a ne znam šta da kažem, ne mogu od smijeha :mrgreen:
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 17 jan 2012, 17:05

UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu

ali, gdje su ti zaradjeni milioni o kojima je zujo pricao na skupstini kad ne mozete zebu poslati ni u portugal na probu?! Milsim, sta reci?
Brate.lupi i ti,al pravo. ;) uzdravlje
AMAR OSIM!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 jan 2012, 17:05

pile87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:[
Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar?
[/quote]

Ma dobar je on @pile...odlican je :mrgreen: ...Pita se gdje su nasi zaradjeni milioni,pa mu je Cirih u Porugalu,pa jos placa probe igracima,i onda se jos cudi kako nemamo para za to...i na kraju mu je zao nas i shvata nase ushicenje,ali on da je na nasem mjestu,ne bi bas bio tako miran,jer ne mozemo da placamo probe u Portugalu :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 17 jan 2012, 17:05

Dragi moji, stvarno nije kulturno i fino smijati se ljudima kao sto je UPS.
Može se i nekome vašem nešto slično desiti. :(
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 jan 2012, 17:07

pile87 je napisao/la: Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.
Posto si ti ocito najpametniji strumf onda cu tebi i replicirati

'Jedini uslov koji je postavio FC Zürich bio je da Zeba dođe u Portugal na tri ili četiri dana. Željeli su da odradi nekoliko treninga, odigra 45 minuta utakmice, jer su ga samo gledali na DVD-u koji je dostavila agencija za koju radim", kaže Topić za******'

i btw svaki menadzer place troskove odlaska na probu svojih igraca! Taj ko ti je drukcije rekao je slagao. mada, kad ste vi u ptanju....

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 17 jan 2012, 17:09

jarane glup si

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 17:10

UPS je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.

'Jedini uslov koji je postavio FC Zürich bio je da Zeba dođe u Portugal na tri ili četiri dana. Željeli su da odradi nekoliko treninga, odigra 45 minuta utakmice, jer su ga samo gledali na DVD-u koji je dostavila agencija za koju radim", kaže Topić za******'

i btw svaki menadzer place troskove odlaska na probu svojih igraca! Taj ko ti je drukcije rekao je slagao. mada, kad ste vi u ptanju....
Pa dobro onda opet kakve Zeljo ima veze sa Zebinim menadzerom ili ti ga tom agenciom za koju topic radi sad si napisao da bio oni trebali platiti put do portugala a u proslom postu pises da Zeljo nije imao para da ga posalje na probu.Igrac kao Zeba ne ide na probu i to je jedini problem i ja sam sretan sto je tako.Hvala ti Amare.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 17 jan 2012, 17:12

UPS je napisao/la:

Pa nije zeljeznicar menadzer zebi da ga salje na probu ???

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 17:14

damirfile je napisao/la:Pa nije zeljeznicar menadzer zebi da ga salje na probu ???
Ma isto kao i dosta ljudi prije njega mjesa ono menadzer kluba i menadzer igracima, sjecam se pisanja da je Amar Lazi menadzer i tako slicnih budalastina. Bitno je da prate vole nogomet i jednog dana ce nadoci na nase opste odusevljenje.

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 17 jan 2012, 17:14

Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.[/quote]

i btw svaki menadzer place troskove odlaska na probu svojih igraca! Taj ko ti je drukcije rekao je slagao. mada, kad ste vi u ptanju....[/quote]
[youtube][/youtube][quote="UPS"][quote="pile87"]
je li ravno ovo? je li ravno?

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 17 jan 2012, 17:15

zeba nece otici nigdje ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jan 2012, 17:15

Zujo :mrgreen: na tvsa rekao da se opet pokrece tvZeljo i to dva puta sedmicno naravno sad cemo i mi finansijski ucestvovat tj. klub ...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 17:16

boccaccio je napisao/la: Ma dobar je on @pile...odlican je :mrgreen: ...Pita se gdje su nasi zaradjeni milioni,pa mu je Cirih u Porugalu,pa jos placa probe igracima,i onda se jos cudi kako nemamo para za to...i na kraju mu je zao nas i shvata nase ushicenje,ali on da je na nasem mjestu,ne bi bas bio tako miran,jer ne mozemo da placamo probe u Portugalu :mrgreen:
E ako cujes da neko placa jedno 7 dana u Portugalu, nije bitna ekipa samo nek je more blizu javi da idem i ja, pun mi klinac ovog snijega.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 jan 2012, 17:23

nime_tm87 je napisao/la:Zujo :mrgreen: na tvsa rekao da se opet pokrece tvZeljo i to dva puta sedmicno naravno sad cemo i mi finansijski ucestvovat tj. klub ...
Ima li negdje da se pogleda taj intervju...ili da neko postavi ovde ako mu nije mrsko
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 jan 2012, 17:30

UPS je napisao/la:

Odavno se nisi pojavljivao na ovoj temi al' neka te, da te nema trebalo bi te izmislit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 17 jan 2012, 17:52

Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
Malo sam razočaran moram priznati

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 jan 2012, 17:57

Žvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
sta je tu prljavo? sto smo pristali ili sto je zeba nespreman?, nidje veze i da smo pristali ok jer zebi istice ugovor i niko nece ponudit 2 miliona za njega a to sto je zeba nespreman nema nikakve veze sa klubom
Zadnja izmjena: nick, dana/u 17 jan 2012, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jan 2012, 17:59

Žvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
i ti svakome vjerujes izgleda ni ti nisi skontao kako je topic popusio foru

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 51 gost.