FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hahahhahahah ali me i nasmije svaki put 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.UPS je napisao/la:Ma hajde, nije torlak a trazi se 200-250.000 eura ili oni mozda lazu... ili se nema para za slanje na probu... nema trece solucijepile87 je napisao/la:Najbolji igrac lige ne ide na probu pa nije Torlak!UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
ali, gdje su ti zaradjeni milioni o kojima je zujo pricao na skupstini kad ne mozete zebu poslati ni u portugal na probu?! Milsim, sta reci?
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 17 jan 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
na ovu glupost moram nekako reagovati, a ne znam šta da kažem, ne mogu od smijeha 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Brate.lupi i ti,al pravo.UPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
ali, gdje su ti zaradjeni milioni o kojima je zujo pricao na skupstini kad ne mozete zebu poslati ni u portugal na probu?! Milsim, sta reci?

AMAR OSIM!!!
[/quote]pile87 je napisao/la:Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar?UPS je napisao/la:[
Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
Ma dobar je on @pile...odlican je

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Dragi moji, stvarno nije kulturno i fino smijati se ljudima kao sto je UPS.
Može se i nekome vašem nešto slično desiti.
Može se i nekome vašem nešto slično desiti.

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Posto si ti ocito najpametniji strumf onda cu tebi i repliciratipile87 je napisao/la: Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.
'Jedini uslov koji je postavio FC Zürich bio je da Zeba dođe u Portugal na tri ili četiri dana. Željeli su da odradi nekoliko treninga, odigra 45 minuta utakmice, jer su ga samo gledali na DVD-u koji je dostavila agencija za koju radim", kaže Topić za******'
i btw svaki menadzer place troskove odlaska na probu svojih igraca! Taj ko ti je drukcije rekao je slagao. mada, kad ste vi u ptanju....
- eliminator
- Kontakt:
jarane glup siUPS je napisao/la:Shvatam vase ushicenje zbog pozicije na kojoj se nalazite i zbog vama dragih ljudi koji su u klubu
Pa dobro onda opet kakve Zeljo ima veze sa Zebinim menadzerom ili ti ga tom agenciom za koju topic radi sad si napisao da bio oni trebali platiti put do portugala a u proslom postu pises da Zeljo nije imao para da ga posalje na probu.Igrac kao Zeba ne ide na probu i to je jedini problem i ja sam sretan sto je tako.Hvala ti Amare.UPS je napisao/la:Posto si ti ocito najpametniji strumf onda cu tebi i repliciratipile87 je napisao/la: Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.
'Jedini uslov koji je postavio FC Zürich bio je da Zeba dođe u Portugal na tri ili četiri dana. Željeli su da odradi nekoliko treninga, odigra 45 minuta utakmice, jer su ga samo gledali na DVD-u koji je dostavila agencija za koju radim", kaže Topić za******'
i btw svaki menadzer place troskove odlaska na probu svojih igraca! Taj ko ti je drukcije rekao je slagao. mada, kad ste vi u ptanju....
Pa nije zeljeznicar menadzer zebi da ga salje na probu ???UPS je napisao/la:Posto si ti ocito najpametniji strumf onda cu tebi i repliciratipile87 je napisao/la: Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.
Ma isto kao i dosta ljudi prije njega mjesa ono menadzer kluba i menadzer igracima, sjecam se pisanja da je Amar Lazi menadzer i tako slicnih budalastina. Bitno je da prate vole nogomet i jednog dana ce nadoci na nase opste odusevljenje.damirfile je napisao/la:Pa nije zeljeznicar menadzer zebi da ga salje na probu ???
-
- Kontakt:
Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.[/quote]
Posto si ti ocito najpametniji strumf onda cu tebi i replicirati
i btw svaki menadzer place troskove odlaska na probu svojih igraca! Taj ko ti je drukcije rekao je slagao. mada, kad ste vi u ptanju....[/quote]
[youtube][/youtube][quote="UPS"][quote="pile87"]
Posto si ti ocito najpametniji strumf onda cu tebi i replicirati
i btw svaki menadzer place troskove odlaska na probu svojih igraca! Taj ko ti je drukcije rekao je slagao. mada, kad ste vi u ptanju....[/quote]
[youtube][/youtube][quote="UPS"][quote="pile87"]
je li ravno ovo? je li ravno?
- samir_tm87
- Kontakt:
zeba nece otici nigdje 

Zujo
na tvsa rekao da se opet pokrece tvZeljo i to dva puta sedmicno naravno sad cemo i mi finansijski ucestvovat tj. klub ...

E ako cujes da neko placa jedno 7 dana u Portugalu, nije bitna ekipa samo nek je more blizu javi da idem i ja, pun mi klinac ovog snijega.boccaccio je napisao/la: Ma dobar je on @pile...odlican je...Pita se gdje su nasi zaradjeni milioni,pa mu je Cirih u Porugalu,pa jos placa probe igracima,i onda se jos cudi kako nemamo para za to...i na kraju mu je zao nas i shvata nase ushicenje,ali on da je na nasem mjestu,ne bi bas bio tako miran,jer ne mozemo da placamo probe u Portugalu
Ima li negdje da se pogleda taj intervju...ili da neko postavi ovde ako mu nije mrskonime_tm87 je napisao/la:Zujona tvsa rekao da se opet pokrece tvZeljo i to dva puta sedmicno naravno sad cemo i mi finansijski ucestvovat tj. klub ...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Odavno se nisi pojavljivao na ovoj temi al' neka te, da te nema trebalo bi te izmislitUPS je napisao/la:Posto si ti ocito najpametniji strumf onda cu tebi i repliciratipile87 je napisao/la: Pa koji klub salje svog igraca na probu o svom trosku jes li dobar? i **** ti uciteljicu za tu geografiju, znam da je bio rat al bar bi Evropu trebali savladat.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
Malo sam razočaran moram priznati
Po njemu smo bili pristali na mizernu cijenu od 250 000 eura a drugo da je ZZ totalno van trenažnog procesa pa čak i individualnog.
sta je tu prljavo? sto smo pristali ili sto je zeba nespreman?, nidje veze i da smo pristali ok jer zebi istice ugovor i niko nece ponudit 2 miliona za njega a to sto je zeba nespreman nema nikakve veze sa klubomŽvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Zadnja izmjena: nick, dana/u 17 jan 2012, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
i ti svakome vjerujes izgleda ni ti nisi skontao kako je topic popusio foruŽvaka je napisao/la:Ljudi možemo se mi smijati UPS-u al je Topić iznio pravo prljav veš u vezi našeg kluba i Zebe.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, bvsic, Kajkutenjoyer i 52 gosta.