FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 17 jan 2012, 14:23

AÐ_Official je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Jao Topica sto mu je vatra :lol: popusio foru i sad hajmo pljuvati...
Znaci iznosit cinjenice je pljuvanje? Gospodin Topic je totalno upravu. Cinjenica je da prelazni rok pada tokom ljetnih i zimskih pauza, isto tako je cinjenica da vrlo rijetko, ako ikad se desi da igrac iz BiH premier lige napravi transfer bez probnog rada, a za taj spomenuti probni period moras biti spreman da grizes i da budes 2 puta bolji od onog sto vec ta ekipa ima. U najmanju ruku je naivno reci da Zajko Zeba nebi volio otici u Cirih i zaradit dobru sumu novca i privesti svoje evropske avanture pri kraju i ostatak igracke karijere 'ladit jaja u Premier Ligi. Super, dobio je program treniranja za pripreme za napore BiH premier lige. Znas sta bi trener Ciriha uradio s tim papirom?...obrisao guzicu, eto sta.
Gospodin Topic je po mom misljenju malo pogresno protumacio razloge odbijanja prelaska ovog igraca.U pravu si sto se tice Zebe,a to naravno vazi i za svakog igraca,da bi volio otici bilo gdje da zaradi.Odlazak na probu na par dana je nesto sto Zeba nece da uradi,ali to ne znaci da on ne trenira i da dva mjeseca nije potrcao kako je to gospodin Topic obrazlozio,i to nije cinjenica nego osobni zakljucak Topica.Na kraju krajeva,nije se Zeba nudio Cirihu ,nego je Cirih potrazio Zebu,pa ako ga vec klub trazi,onda je i zainteresovan za usluge ovog igraca.Odlazak na probu je nesto sto je igrac odbio,njegovo demokratsko pravo.Ako me trazis ,onda mi ponudi ugovor,propisno obestecenje i reci mi da dodjem na potpis,ljekarski pregled i na slikanje u novom dresu pred novinarima,i pusti me da igram za ono za sto si me doveo.
Vec je odavno poznato da igraci Zelje po odlasku na odmor dobiju program rada koji je najmodernijeg tipa,i da na samom pocetku priprema Amar radi testiranja da provjeri spremnost svakog igraca ponaosob.Onaj ko ne izdrzi testiranje,nece biti u kadru za tekucu polusezonu.To je jasno postavljeno u Zelji.Da li bi trener Ciriha sa tim obrisao guzicu,zaista ne znam,ali znam da bi Zeba u slucaju odlaska na probu,sigurno bio sasvim spreman za napore tamo,kao sto ce biti spreman za napore i na samom pocetku priprema kod nas.
Mozda je gospodinu Topicu malo pogodjena sujeta,a mozda je i sam zakljucio na osnovu desavanja,da je jedini razlog Zebina nespremnost,sto govori da je gospodin Topic pomalo neupucen u rad i program Zeljeznicara.On jednostavno ne moze da vjeruje da neki igrac iz nase lige nece da dodje na probu u jaci evropski klub,isto kao sto ne moze da vjeruje da mu je propao dobar posao,koji bi njemu i njegovoj agenciji dao prilican profit...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 17 jan 2012, 14:24

Zgembo Adislić je napisao/la:Što se tiče Zuricha, na probu su doveli igrača na istoj poziciji gdje zajko igra, preuzeh na portalu 20min.ch - Der FC Zürich testet den montenegrinischen Mittelfeldspieler Asmir Kajevic. Der bald 22 Jährige kommt vom serbischen SuperLiga-Klub FK BSK Borca und ist aktueller U21-Nationalspieler von Montenegro. Kajevic durfte im Juli 2011 bei Borussia Mönchengladbach vorspielen und erzielte damals (gegen Fürth) wie heute beim FCZ (1:1 gegen Winterthur) ein Tor. Trainer Lucien Favre befand den zentralen Mittelfeldspieler für gut, aber nicht gut genug. - dakle ZZ jos uvijek ne ide nigdje :D hajde neko stručan za kotrljanje ako nista na PP :D
Ako necete javno za kotrljanje, daj posaljite i meni na PP. Unaprijed hvala

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 17 jan 2012, 14:28

Aldinn1 je napisao/la:Malo bolje kad skontate kao što Žuje juče reče teži se da još više napredujemo i da u Evropu ne izađemo samo onako, ako bude šta bude, ako ne nema veze. Svi mi gotivimo Zebu jer ima predobru tehniku, ima taj neki potez što fali u našoj u Premijer ligi da ljudi nešto vide na terenu, kad su utakmice mrtve, a takvih je dok se liga ne skrati na 10 biti puno. Zeba je igrač koji neće da trči, a za današnji anatamonski fudbal takvi se igrači traže, a to je tip igrača Bekrića koji je dobar tehničar, a i velika radila na terenu i sigurno da nismo đaba osvojili titulu kad je Bekrija tu bio, jer korisniji igrač za tim, nego Zeba. Pogledati godine Zebe i 250.000 eura i nisu mali pare, kad ćes opet moći i uzeti pola miliona ako sada ne ode, realno nikad.
Što se po medijima povlači slaba ponuda to je samo da se malo smire strasti i spusti lopta ili pak možda da se malo digne cijena, pa ako ne uspije ide za 250.000.
Sve u svemu biće još jači.
Što se tiče ovog @PL-BIH ja sam napisao da ide u Austriju, ali pošto ne čitas šta se piše, šetaj. ;)
Pa levatu jedan toliko si se bio obradovao ovoj vijesti da si na svakoj stranici govorio da si ti vec znao da ode Zeba.

Evo izgleda sve su dogovorili.

Ode Zeba barem si tak tvrdio prije par sati a sad demagogiju prosipas ovdje. Opet veliki strucnjak i poznavaoc PL BiH znas sta i kako treba, koliko ko vrijedi.

Najpametniji si kad se ne javljas.

P.S. Ode Zeba govorio nam je Aldin.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 jan 2012, 14:30

Ma klasični ublehaš, ne znam šta se palite, mislili zaradit preko Amara, a ne znaju sa kim se igraju, nismo mi njanje, nek nude 0,25 za Torlaka. ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 17 jan 2012, 14:32

Gosp. Topićka ima viršlice pa neka se njiam obrati, svakako kod njih svi hoce negdje da idu. Zeba ide nigdje BAMBUCA

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2012, 14:35

ma kontali ovi iz Ciriha kad su vidjeli da ovaj što igra ko messi lijevo- desno u sredini otišo džaba, da klepe Zebu za malu lovu, misle kod nas to isto može kao i kod divova ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 jan 2012, 14:37

dado55 je napisao/la:Gosp. Topićka ima viršlice pa neka se njiam obrati, svakako kod njih svi hoce negdje da idu. Zeba ide nigdje BAMBUCA
jesi ovo i na saxu napisao il si prepisao :lol: :lol: :lol:

sad im gledam komentare,hebo lud zbunjenog hahahaha

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 17 jan 2012, 14:37

muXmania je napisao/la:ma kontali ovi iz Ciriha kad su vidjeli da ovaj što igra ko messi lijevo- desno u sredini otišo džaba, da klepe Zebu za malu lovu, misle kod nas to isto može kao i kod divova ;)
Jes Jes, samo sto nas zeba igra lijevo,desno, u sredini, napadu , odbrani i na golu. Malu su se zajebali OOOOO ZAJKO ZEBA OOOO

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 17 jan 2012, 14:40

SarajlijaTM je napisao/la:
dado55 je napisao/la:Gosp. Topićka ima viršlice pa neka se njiam obrati, svakako kod njih svi hoce negdje da idu. Zeba ide nigdje BAMBUCA
jesi ovo i na saxu napisao il si prepisao :lol: :lol: :lol:

sad im gledam komentare,hebo lud zbunjenog hahahaha
ja sam to napisao

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 17 jan 2012, 14:53

jug ....sta mislite?

slika
Zadnja izmjena: slavko njegus, dana/u 17 jan 2012, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 17 jan 2012, 14:54

PL BiH -1 je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Malo bolje kad skontate kao što Žuje juče reče teži se da još više napredujemo i da u Evropu ne izađemo samo onako, ako bude šta bude, ako ne nema veze. Svi mi gotivimo Zebu jer ima predobru tehniku, ima taj neki potez što fali u našoj u Premijer ligi da ljudi nešto vide na terenu, kad su utakmice mrtve, a takvih je dok se liga ne skrati na 10 biti puno. Zeba je igrač koji neće da trči, a za današnji anatamonski fudbal takvi se igrači traže, a to je tip igrača Bekrića koji je dobar tehničar, a i velika radila na terenu i sigurno da nismo đaba osvojili titulu kad je Bekrija tu bio, jer korisniji igrač za tim, nego Zeba. Pogledati godine Zebe i 250.000 eura i nisu mali pare, kad ćes opet moći i uzeti pola miliona ako sada ne ode, realno nikad.
Što se po medijima povlači slaba ponuda to je samo da se malo smire strasti i spusti lopta ili pak možda da se malo digne cijena, pa ako ne uspije ide za 250.000.
Što se tiče ovog @PL-BIH ja sam napisao da ide u Austriju, ali pošto ne čitas šta se piše, šetaj. ;)
Pa levatu jedan toliko si se bio obradovao ovoj vijesti da si na svakoj stranici govorio da si ti vec znao da ode Zeba.

Ode Zeba barem si tak tvrdio prije par sati a sad demagogiju prosipas ovdje. Opet veliki strucnjak i poznavaoc PL BiH znas sta i kako treba, koliko ko vrijedi.

Heheheeee,nemoj tako ziv bio..pa Aldin svasta nesto zna a o cemu mi pojma nemamo il' samo nagadjamo :lol: :lol:
kao npr.sta je to anatamonski fudbal zna samo on :lol: :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 17 jan 2012, 15:00

slavko njegus je napisao/la:slika

jug ....sta mislite?
pa valjda idemo na sve 4 iste tribine ne da jug bude zakrivljen ostalo ravno
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 17 jan 2012, 15:01

neki su sentimentalni... a i ja sa njima...

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 17 jan 2012, 15:02

Neka budu istok, zapad i sjever isti, a jug neka bude zakrivljen. :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 17 jan 2012, 15:05

jug neka bude odvojen...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jan 2012, 15:09

@ALDIN NA SVAKOJ TEMI SVE ZNA...INTERESUJU VAS ZAVJERE U BOCARSKOM SAVEZU BIH ..PITAJTE PRIM.DR.@ALDINA... :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 17 jan 2012, 15:11

mma_hz je napisao/la:@ALDIN NA SVAKOJ TEMI SVE ZNA...INTERESUJU VAS ZAVJERE U BOCARSKOM SAVEZU BIH ..PITAJTE PRIM.DR.@ALDINA... :roll: :roll:
nema zavjera u boćarskom savezu ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 17 jan 2012, 15:12

nookey je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:@ALDIN NA SVAKOJ TEMI SVE ZNA...INTERESUJU VAS ZAVJERE U BOCARSKOM SAVEZU BIH ..PITAJTE PRIM.DR.@ALDINA... :roll: :roll:
A šah šulen i pikado, kakva je kod njih situacija :D :D :D

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 17 jan 2012, 15:13

adoni je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:

Heheheeee,nemoj tako ziv bio..pa Aldin svasta nesto zna a o cemu mi pojma nemamo il' samo nagadjamo :lol: :lol:
kao npr.sta je to anatamonski fudbal zna samo on :lol: :lol:
Igra glavom :lol: :lol: :lol: atomski *
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 17 jan 2012, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jan 2012, 15:13

nookey je napisao/la:
ko kaze.. :D
nista dok prim.dr.@Aldin ne reaguje..na kraju krajeva ipak on jedini sve zna.. :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Proximic i 63 gosta.