FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JustBlue
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JustBlue » 17 jan 2012, 13:44

šteeta ako Zeba ode al' vrijeme će pokazat', ima još malo do priprema. a i oko stadiona se kotrlja već dugo :mrgreen:
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3

Mia San Mia ! (:

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 17 jan 2012, 13:49

mislim da bi ostanak trenutnog igračkog kadra u Želji mogao osigurati duplu krunu, bez ikakvih pojačanja..
eh, za evropu bi se trebali pojačati u svakoj liniji, pa da i mi nešto više uradimo tamo..

P.S. znam da je rano, al valja maštat, hoću organizovanu proslavu kod vječne ! :mrgreen: :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 13:50

ajvardedo je napisao/la:Nekadašnji reprzentativac naše zemlje obrazložio je kako su tekli pregovori.

"Amar Osim, prvi šef struke Željezničara, je rekao da igrač može ići za 200 hiljada eura. Poslali smo im papire za potpis, ali su nakon dva dana promijenili mišljenje i tražili 250 hiljada eura. To za Zürich nije bio problem, jer su prije pet ili šest dana prodajom Rodrigueza i Mehmetija zaradili oko 13 miliona eura. Moram vam naglasiti da bi Zeba imao izuzetno dobru platu, plus stan, auto, plaćene aviokarte i dobre premije. Poznato je da Zürich plaća velke premije. Jedini uslov koji je postavio FC Zürich bio je da Zeba dođe u Portugal na tri ili četiri dana. Željeli su da odradi nekoliko treninga, odigra 45 minuta utakmice, jer su ga samo gledali na DVD-u koji je dostavila agencija za koju radim", kaže Topić za Sarajevo-x.com.

Međutim, prema riječima nekadašnjeg člana našeg državnog tima nogometaš Željezničara je bio nespreman.

"Kroz razgovore sa igračem ispostavilo se da uopšte nije spreman. Nije trenirao, nije individualno radio na pauzi. Shvatio sam da ne može odraditi nekoliko treninga i odigrati 45 minuta. Tako je propao transfer u Zürich. Žalosno je da igrači sanjaju o velikim klubovima i velikim novcima, a u dva mjeseca odmora ne odrade nijedan trening. Isto tako klubovi i treneri, kada dođe ponuda za igrača, nikada nisu zadovoljni. Uvijek hoće više, a bolje bi im bilo da povedu računa o svojim igračima. Kada idu na odmor da im daju plan rada i da im se spremni vrate na pripreme", zaključio je Topić.
Zebi se fakat ne ide nigdje, jer nit je istina da nije dobio plan rada za pauzu nit je istina da nije spreman!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jan 2012, 13:51

Jao Topica sto mu je vatra :lol: popusio foru i sad hajmo pljuvati...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 jan 2012, 13:53

Pile, tvoji postovi su mi uvijek bili dragi. :mrgreen:

Znao sam da je će Zeba na kraju ostati. Ovdje ima sve, a pitanje je da li bi tako bilo u Zurichu, jer Zebi izgleda uopšte nije stalo do love, već čovjek hoće samo da igra.
inacefindecko je napisao/la:mislim da bi ostanak trenutnog igračkog kadra u Želji mogao osigurati duplu krunu, bez ikakvih pojačanja..
eh, za evropu bi se trebali pojačati u svakoj liniji, pa da i mi nešto više uradimo tamo..

P.S. znam da je rano, al valja maštat, hoću organizovanu proslavu kod vječne ! :mrgreen: :mrgreen:
Mi ako dobijomo Širokog kući u prvom kolu, titula je naša 100 %, dobili su nas prošle godine ovdje, 2 puta u nizu sigurno neće. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 17 jan 2012, 13:55

KB-TM87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Znači, ipak se nešto konkretno zakotrljalo oko stadiona! :D
:D
spala guma trolejbusu i otkotrljala se prema stadionu,mozda je to znak :?:
(kazu da je trolejbus poklon Klagenfurta Sarajevu)

treba zvati vidovitu Bebu.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 17 jan 2012, 13:58

Malo bolje kad skontate kao što Žuje juče reče teži se da još više napredujemo i da u Evropu ne izađemo samo onako, ako bude šta bude, ako ne nema veze. Svi mi gotivimo Zebu jer ima predobru tehniku, ima taj neki potez što fali u našoj u Premijer ligi da ljudi nešto vide na terenu, kad su utakmice mrtve, a takvih je dok se liga ne skrati na 10 biti puno. Zeba je igrač koji neće da trči, a za današnji anatamonski fudbal takvi se igrači traže, a to je tip igrača Bekrića koji je dobar tehničar, a i velika radila na terenu i sigurno da nismo đaba osvojili titulu kad je Bekrija tu bio, jer korisniji igrač za tim, nego Zeba. Pogledati godine Zebe i 250.000 eura i nisu mali pare, kad ćes opet moći i uzeti pola miliona ako sada ne ode, realno nikad.
Što se po medijima povlači slaba ponuda to je samo da se malo smire strasti i spusti lopta ili pak možda da se malo digne cijena, pa ako ne uspije ide za 250.000.
Sve u svemu biće još jači.
Što se tiče ovog @PL-BIH ja sam napisao da ide u Austriju, ali pošto ne čitas šta se piše, šetaj. ;)
Potpis!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 17 jan 2012, 13:58

Odlazak Zebe za 200 000 eura Osim dopušta :?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 17 jan 2012, 13:58

Svi kazu da se kotrlja ali niko nezna sta se kotrlja, pa ni Žujo sam nije siguran u kotrljanje

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 jan 2012, 13:58

prostom logikom zakljuceno,od odlaska zebe nema nista,tipicna novinarska patka,od patrika mozda i ima,ali i to tesko ;)

a zebina ponuda ispod 1000000€ je smjesna i bila bi bruka za ligu i drzavu

jos oni sax bahili nafatali fol topica da im koju kaze pametnu hahahaha,cuj osim pristao na 200-250k

ne znam zasto,ali ss.ba je ovo prvi put da pisu kontra zeljine stranice,pa majka mu stara zar se ni vama vise ne moze vjerovati?

p.s.-de manite se ovih supljih,recite sta pametno oko stadiona 8-)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 jan 2012, 14:04

Stadion je pun. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 jan 2012, 14:05

Seyo_TM je napisao/la:Jao Topica sto mu je vatra :lol: popusio foru i sad hajmo pljuvati...
Znaci iznosit cinjenice je pljuvanje? Gospodin Topic je totalno upravu. Cinjenica je da prelazni rok pada tokom ljetnih i zimskih pauza, isto tako je cinjenica da vrlo rijetko, ako ikad se desi da igrac iz BiH premier lige napravi transfer bez probnog rada, a za taj spomenuti probni period moras biti spreman da grizes i da budes 2 puta bolji od onog sto vec ta ekipa ima. U najmanju ruku je naivno reci da Zajko Zeba nebi volio otici u Cirih i zaradit dobru sumu novca i privesti svoje evropske avanture pri kraju i ostatak igracke karijere 'ladit jaja u Premier Ligi. Super, dobio je program treniranja za pripreme za napore BiH premier lige. Znas sta bi trener Ciriha uradio s tim papirom?...obrisao guzicu, eto sta.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 17 jan 2012, 14:08

sta ocekivati od pitara nego da pise nebuloze sto nije pisao da mu klub nema para za njihovog idola skoru

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jan 2012, 14:13

AÐ_Official je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Jao Topica sto mu je vatra :lol: popusio foru i sad hajmo pljuvati...
Znaci iznosit cinjenice je pljuvanje? Gospodin Topic je totalno upravu. Cinjenica je da prelazni rok pada tokom ljetnih i zimskih pauza, isto tako je cinjenica da vrlo rijetko, ako ikad se desi da igrac iz BiH premier lige napravi transfer bez probnog rada, a za taj spomenuti probni period moras biti spreman da grizes i da budes 2 puta bolji od onog sto vec ta ekipa ima. U najmanju ruku je naivno reci da Zajko Zeba nebi volio otici u Cirih i zaradit dobru sumu novca i privesti svoje evropske avanture pri kraju i ostatak igracke karijere 'ladit jaja u Premier Ligi. Super, dobio je program treniranja za pripreme za napore BiH premier lige. Znas sta bi trener Ciriha uradio s tim papirom?...obrisao guzicu, eto sta.
A zasto bi obrisao guzicu? Sreo sam Zebu bar jedno tri puta, u vrijeme pauze i sigurno je da trenira!Il on folira ovog Topica ili Topic sere klanfe jedno od to dvoje.Trkacki i kondiciono smo izpred svih ekipa nase lige, pa smijali smo se na Grbavici sto se igraci olimpica odbijaju od nase.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 17 jan 2012, 14:15

Ma ispod milion za Zebu netreba pričat eura kad oni svoja dva mogu prodat za 13 miliona eura,pa što mi to nebi neka dođe taj Cirih da odigra sa nama tekmu :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jan 2012, 14:16

E cuj Gospodin Topic, krvna veza ili sef neki?...zeba da je lezao dva mjeseca mogao bi odigrati 45 minuta (+trenirati par dan), na rukama a ne na nogama. Presmjesno! Haj da je Zeba jos razbijac pa da mora presing pucat i pretrcati 15km.
Topic popusio foru i sada sujeta proradila...ako si vec vidio program za treniranje posto pljujes po njemu, podijeli ga sa nama...
A ko je spomenuo da Zeba nece da ide???
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 17 jan 2012, 14:17

sta ima bolji dva puta sama cijena igraca odreduje njegovu kvalitetu trebao bi topic zavrsiti zurichu mesija za milion

Urban

Post Postao/la Urban » 17 jan 2012, 14:17

Meni samo ne ide u glavu da moze neko od nasih da povjeruje u ove novinarske budalasitne pa znamo svi Brku kakav jee da on pusti zebu za 200 000 eura ovaj novinar sto je to napisao nema pojmaa o zivotu definitivno vic godinee !!
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 17 jan 2012, 14:18

Hajmo malo smanjit komplex niže vrijednosti. Što bi obrisao guzicu trener Ciriha sa Zebinim planome treninga? Cirih kao sedmi u švicarskoj ligi sumnjam da je nešto jači od nas, pa samim tim sumnjam da ima i bolje treninge od nas. Sad se Cirih spominje ko da je Bayern u najmanju ruku...Cirih samo ima više para i bolje uslove.

O ozbiljnosti posla za Topica dovoljno govori i traženje da Zeba dođe na probu. To AO nije dopuštao ni Delimiru Bajiću, a kamoli najboljem igraču lige.

I još ne znam zašto Topić misli da je 250.000€ dobra para. Pa Šehića smo prodali haman za duplo. Vjerujem da Osim neće ni razmišljati ni o kakvoj ponudi za Zebu ispod 500.000€.

Pročitaj moj raniji post pa ćeš vidjeti zašto ni ti ne bi pristao (više se para dobije za učešće u kvalifikacijama za ligu prvaka, da ne govorim šta se dešava ako prođeš koje kolo).

PS Topić je očito naučio sa Pitarima imati takve aranžmane, pa se već izofirao sa Kojaševićem. Konta se na Zebi popraviti. Pa nije Osim sa Marsa pao.

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 17 jan 2012, 14:19

Što se tiče Zuricha, na probu su doveli igrača na istoj poziciji gdje zajko igra, preuzeh na portalu 20min.ch - Der FC Zürich testet den montenegrinischen Mittelfeldspieler Asmir Kajevic. Der bald 22 Jährige kommt vom serbischen SuperLiga-Klub FK BSK Borca und ist aktueller U21-Nationalspieler von Montenegro. Kajevic durfte im Juli 2011 bei Borussia Mönchengladbach vorspielen und erzielte damals (gegen Fürth) wie heute beim FCZ (1:1 gegen Winterthur) ein Tor. Trainer Lucien Favre befand den zentralen Mittelfeldspieler für gut, aber nicht gut genug. - dakle ZZ jos uvijek ne ide nigdje :D hajde neko stručan za kotrljanje ako nista na PP :D
je li ravno ovo? je li ravno?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin, mavi i 51 gost.