FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znači, ipak se nešto konkretno zakotrljalo oko stadiona! 

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Bata_Barata
- Kontakt:
Upoznaj nas sa situacijomavlami97 je napisao/la:Znači, ipak se nešto konkretno zakotrljalo oko stadiona!

Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Aldine pošto ti znaš ove iz Ciriha, kad ih vidiš reci im da se ne glupiraju, čuj 250 hiljada eura ponudili
za te pare mogu dobiti kopačke i eventualno dres sa potpisom

za te pare mogu dobiti kopačke i eventualno dres sa potpisom

DRUG NEBI TI PUNCA
- KB-TM87
- Kontakt:
avlami97 je napisao/la:Znači, ipak se nešto konkretno zakotrljalo oko stadiona!

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Samo ću reći - konkretno zakotrljanaBata_Barata je napisao/la:Upoznaj nas sa situacijomavlami97 je napisao/la:Znači, ipak se nešto konkretno zakotrljalo oko stadiona!

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
http://****.ba/v2/tekst.php?ID=31152" onclick="window.open(this.href);return false; znači ipak postoji sansa da se Bekric vrati
ali po uslovom da Zeba ode xD

"Do kraja prelaznog roka ima još mnogo vremena, ali mogu vam reći da mi eventualno možemo prodati samo jednog igrača, dvojicu nikako, mada bi ja najsretniji bio kada bismo svi ostali na okupu", ističe Osim."
Da ne bi razvukli pricu po forumu ko dolazi a ko odlazi sacekajmo kraj prelaznog roka i nemojmo bezveze trolovat temu.Pozdrav svima i dupla kruna je nasa a i stadion ce doci na red.
Da ne bi razvukli pricu po forumu ko dolazi a ko odlazi sacekajmo kraj prelaznog roka i nemojmo bezveze trolovat temu.Pozdrav svima i dupla kruna je nasa a i stadion ce doci na red.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ne ... ljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo je da niko neće da pita Seyu šta je počelo 

Znaci sehic uzvraca udarac!
Dobiti ciste papire bez marke, divota

Ma Svicarski kontaju Zebi ugovor pri kraju i hajde ponudi sto manje hehehe..
Nego vidim tuzimo Mersin zbog neplacanja za Sehu i pade mi na pamet nas budzet ove godine od nekih 3.7 milja pa se pitam: da li se u budzet uracunavaju pare od transfera ili se na njih u klubu gleda kao na bonus??
Nego vidim tuzimo Mersin zbog neplacanja za Sehu i pade mi na pamet nas budzet ove godine od nekih 3.7 milja pa se pitam: da li se u budzet uracunavaju pare od transfera ili se na njih u klubu gleda kao na bonus??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
THC je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ne ... ljeznicara
Sta je sad ovo?? Kome vjerovat?? Amaru na fkz.com ili Amaru na ss.ba

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Pa nije on Alen Škoro 21. OD SARAJEVA LJUBAV VECA AUSTRISKA LIGA TRECA PAPA LEVATUUPS je napisao/la:Znaci sehic uzvraca udarac!![]()
- KB-TM87
- Kontakt:
pa to nam je 75% prihodazeljocity je napisao/la:Ma Svicarski kontaju Zebi ugovor pri kraju i hajde ponudi sto manje hehehe..

Željezničar - kult glavnog grada
...?
Od maja mjeseca se kotrlja oko stadiona....
ma sta se brinete oko toga, bit ce tuzeni i dobit ce mo pareKB-TM87 je napisao/la:pa to nam je 75% prihodazeljocity je napisao/la:Ma Svicarski kontaju Zebi ugovor pri kraju i hajde ponudi sto manje hehehe..
100 postodado55 je napisao/la:ma sta se brinete oko toga, bit ce tuzeni i dobit ce mo pareKB-TM87 je napisao/la:pa to nam je 75% prihodazeljocity je napisao/la:Ma Svicarski kontaju Zebi ugovor pri kraju i hajde ponudi sto manje hehehe..

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Sta je to oko stadiona se desava il ja nisam fino pokopco

Nekadašnji reprzentativac naše zemlje obrazložio je kako su tekli pregovori.
"Amar Osim, prvi šef struke Željezničara, je rekao da igrač može ići za 200 hiljada eura. Poslali smo im papire za potpis, ali su nakon dva dana promijenili mišljenje i tražili 250 hiljada eura. To za Zürich nije bio problem, jer su prije pet ili šest dana prodajom Rodrigueza i Mehmetija zaradili oko 13 miliona eura. Moram vam naglasiti da bi Zeba imao izuzetno dobru platu, plus stan, auto, plaćene aviokarte i dobre premije. Poznato je da Zürich plaća velke premije. Jedini uslov koji je postavio FC Zürich bio je da Zeba dođe u Portugal na tri ili četiri dana. Željeli su da odradi nekoliko treninga, odigra 45 minuta utakmice, jer su ga samo gledali na DVD-u koji je dostavila agencija za koju radim", kaže Topić za Sarajevo-x.com.
Međutim, prema riječima nekadašnjeg člana našeg državnog tima nogometaš Željezničara je bio nespreman.
"Kroz razgovore sa igračem ispostavilo se da uopšte nije spreman. Nije trenirao, nije individualno radio na pauzi. Shvatio sam da ne može odraditi nekoliko treninga i odigrati 45 minuta. Tako je propao transfer u Zürich. Žalosno je da igrači sanjaju o velikim klubovima i velikim novcima, a u dva mjeseca odmora ne odrade nijedan trening. Isto tako klubovi i treneri, kada dođe ponuda za igrača, nikada nisu zadovoljni. Uvijek hoće više, a bolje bi im bilo da povedu računa o svojim igračima. Kada idu na odmor da im daju plan rada i da im se spremni vrate na pripreme", zaključio je Topić.
"Amar Osim, prvi šef struke Željezničara, je rekao da igrač može ići za 200 hiljada eura. Poslali smo im papire za potpis, ali su nakon dva dana promijenili mišljenje i tražili 250 hiljada eura. To za Zürich nije bio problem, jer su prije pet ili šest dana prodajom Rodrigueza i Mehmetija zaradili oko 13 miliona eura. Moram vam naglasiti da bi Zeba imao izuzetno dobru platu, plus stan, auto, plaćene aviokarte i dobre premije. Poznato je da Zürich plaća velke premije. Jedini uslov koji je postavio FC Zürich bio je da Zeba dođe u Portugal na tri ili četiri dana. Željeli su da odradi nekoliko treninga, odigra 45 minuta utakmice, jer su ga samo gledali na DVD-u koji je dostavila agencija za koju radim", kaže Topić za Sarajevo-x.com.
Međutim, prema riječima nekadašnjeg člana našeg državnog tima nogometaš Željezničara je bio nespreman.
"Kroz razgovore sa igračem ispostavilo se da uopšte nije spreman. Nije trenirao, nije individualno radio na pauzi. Shvatio sam da ne može odraditi nekoliko treninga i odigrati 45 minuta. Tako je propao transfer u Zürich. Žalosno je da igrači sanjaju o velikim klubovima i velikim novcima, a u dva mjeseca odmora ne odrade nijedan trening. Isto tako klubovi i treneri, kada dođe ponuda za igrača, nikada nisu zadovoljni. Uvijek hoće više, a bolje bi im bilo da povedu računa o svojim igračima. Kada idu na odmor da im daju plan rada i da im se spremni vrate na pripreme", zaključio je Topić.
-
- Kontakt:
Ovo oko kotrljanja da provjerim kod nekog forumaša bližeg menadžmentu, da li je to ono što sam čuo u vezi jednog igrača/špica, tj da mu je Amar ponudio platu od 10 milja i da mu je dao rok do polovine februara da se odluči... Al kažem samo sam čuo 

je li ravno ovo? je li ravno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.