FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Stefan Effenberg » 17 jan 2012, 00:04

@effe, apsloutni nedostatak kreativnosti.... Ponekad se dobro malo maknut od svega ali moram priznati da sam se stvarno previše udaljio sa ovog foruma a isti je doslovno Nummer eins na dunjaluku.

Jednostavno ja čitam i pratim našu temu ali mi se često dogodi da nemam volje ništa napisati već samo pročitam što pišete. Znam da to nije lijepo od mene ali moram reći da je tako. Po ponašanju nisam niti zaslužio da me sad citirate, izgleda da bi mi bolje sjeo šamar u obliku ignoriranja pa da shvatim malo da griješim.

Sad kad krenemo sa utakmicama onda će opet biti svega. Na neke komentare se onda jednostavno mora reagirati. :D :D

Dobro, stali smo na..... Jan Vertonghen? Nekako ne vjerujem da će on doći. Zašto? Jer je lijevak a igra stopera. Sve je jasno....

Nešto se spominje Berbatow da bi došao na ljeto... Ja sam apsolutno za. Odličan igrač, iako djeluje lijeno uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme i ima dobru tehniku. Uklopio bi se u Bayern. Ako Olić ode onda sam svakako za njega.

Jer kako sam shvatio, izgleda da Bayern ne forsira igru sa napadačem koji je okretan, brz i nizak.

@ragazzidelsud1987, bio bi pun pogodak ako prodamo Maria. Ovako ne jer ne mogu igrati oba dva u početnom sastavu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2012, 00:12

Ja Brena ne vidim u dresu Bayerna u budućnosti , on je potrošio svoj kredit koji je imao u klubu.Što se tiče Vertonghena nisam upoznat koja je njegova kvaliteta da bi opravdao cijenu od 15 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 jan 2012, 00:19

Mislim da se moze naci puno bolji stoper od Dante-a ma da bi nam on bio "jeftinije rijesenje" al on nije rijesenje za duze staze, Bayernu treba neki strasan stoper ma da na trzistu nema takvih a da bi ih mogli dovesti za male pare ili da bi ih klubovi lahko pustili.Kad prekrizimo Buytu koji iskreno vise nije za profesionalnog fudbala i Brenu koji je udaren u glavu onda ostajemo na Boatengu i Badstruberu ili ga babyfaceu na kojeg se covjek ne moze pouzdati...

@Gero a vidi ja sam negdje procito da smo im poslali ponudu od 15 miliona inace nisam naivan i ne vjerujem svemu sto procitam ali sad sam zaebo :mrgreen: ...

@Steffane pisi cesce jer si ti jedan od normalnih i nazalost realnih navijaca naseg dragog kluba, neki pojedinci ovdje dizu nase igrace u nebesa ali ocito slabo prate ostale lige osim bundes lige ...
Sto se tice Berbe i ja nebi imao nista protiv da dodze kod nas, sigurno je puno bolji od Ole koji je meni fakat drag igrac a i osoba ali i njemu je skroz opala forma a i ne dobija cesto priliku, Berba bi bio cist pogodak kao sto kazes odlicna tehnika i tu je stalno gdje treba da bude iskusnost cini svoje i imali bi uvijek rotaciju za Gomeza koji nekad djeluje previse umorno...

Sto se tice ovog Jana slozicu se sa Saurmanom ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2012, 00:21

Stefan Effenberg je napisao/la: moram priznati da sam se stvarno previše udaljio sa ovog foruma a isti je doslovno Nummer eins na dunjaluku.
:D Ovo se cijeni. Citajuci nase komentare, kolega iz susjedne Hrvatske prozbori koju i po "naski". :mrgreen:
Ako nista, probat cu ti uzvratiti (ako vec nisam/nismo :? ).
Stefan Effenberg je napisao/la: Dobro, stali smo na..... Jan Vertonghen? Nekako ne vjerujem da će on doći. Zašto? Jer je lijevak a igra stopera. Sve je jasno....
Nije jasno. :) Hoces reci da Holga ima zacementirano mjesto u odbrani? Osim toga, lik igra i lijevog beka kao zadnjeg veznog. Mislim, nista ja ne urgiram ili navijam za njegovo dovodjenje, nego eto da malo razmijenimo misljenja kada si vec tu.
Stefan Effenberg je napisao/la: Jer kako sam shvatio, izgleda da Bayern ne forsira igru sa napadačem koji je okretan, brz i nizak.
Rooney? :D Ko jos ima a da bi se uklopio u nas sistem? Kuna zaboravite (i veceras mi se smucio). Ima onaj Lavezzi u Napulju, ah, kako mi se taj igrac svidja.
Dobro si zakljucio (Gomez tu, Petersen nije prco, spominjao se Dzeko, kao i Cisse) ali, nije to mozda toliko do profila napadaca koliko do nekih teorija, da li bi se "taj i taj" igrac uklopio i sl.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 jan 2012, 01:02

FC BAYERN je napisao/la: @Steffane pisi cesce jer si ti jedan od normalnih i nazalost realnih navijaca naseg dragog kluba, neki pojedinci ovdje dizu nase igrace u nebesa ali ocito slabo prate ostale lige osim bundes lige ...
Stefan jeste realan, dosta stvari dobro analizira, ali ti si u zadnje vrijeme dežurni kritičar naše ekipe :) :)
Drugi put spominješ i ove druge lige, jednom si spomenuo slabašna bundesliga, kao htio si reći naši su stoperi dobri za ove lige, a kao u drugim ne bi uspjeli, jel to dobro razumijem??? E sad ako se uzme u obzir da smo mi igrali protiv lidera Premier league, Manchester Cityja i da je naša odbrana dobro stajala, šta ćemo sad s tim? Znači u grupi igrali protiv 3 kluba iz liga petice i to 2 dosta jaka, eto jedino Villareal slab bio....Znači ta se odbrana nije samo pokazala u Bundesligi nego i u Ligi prvaka. A vidim da je za tebe BuLi izgleda poput škotske lige, jer vidim očigledno svaki ti je stoper bolji i od Badstubera i Van Buytena...A za Belgijanca vidiš da ima i kritika i niko njega sad ne vidi kao top klasu(bar ne sad, bio je nekad), za Badstubera sam mišljenje rekao...A evo na primjer Belgijanca ti isto samo mjeriš po onim igrama iz sezone 2009/10 kad smo došli do finala Lige prvaka. Kod tebe igrač nek u jednom finalu napravi greške ti ga stavljaš na stub srama....A naravno da se ja nekad slažem s tobom da mi ne smijemo samo navijački gledat pa da samo hvalimo igrače, a da ih ne kritikujemo, ali samo ću ti napomenut da su ovde igrači dugo vremena kritikovani koji opšte nisu zaslužili. Gomez je prvi primjer, pa su vremenom kritičari nestajali, a Holger je drugi primjer. Kod obojice faktički isti problem a to je njihov specifičan stil igre. Znači uvijek stvari treba posmatrat negdje u sredini, tačnije u sredini je istina. Niti je Van Buyten super ekstra svjetska klasa koji je toliko siguran i pouzdan i koji će nam garantovat da odemo što dalje u Ligi prvaka i pokupimo brojne druge transfere, a s druge strane čovjek nije sigurno toliko loš da igra za zadnjeg na tabeli i koji je zaslužio da ga toljagom istjeramo iz kluba. A nešto mi se čini da bi ti to tako učinio :) Što se Holgera tiče znaš moje mišljenje, a ja ću biti prvi koji će reći e ovaj momak nas stvarno ukopava ako do toga dođe (a 100 % sam siguran da neće). A sad je činjenica da nemamo osnova za kritiku Holgera?

@Gero ha, šta kažeš?? Stav o Belgijancu znamo, želiš da što prije ode, a želim da znam jel imamo osnova da kritikujemo Holgera sad za sad, nakon polusezone??? :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 17 jan 2012, 01:13

Stefan Effenberg je napisao/la:Jednostavno ja čitam i pratim našu temu ali mi se često dogodi da nemam volje ništa napisati već samo pročitam što pišete.
Situacija je kristalno jasna.
Dijagnoza: Hantrin sindrom, u strucnoj literaturi mozes naletjeti i na pojam Hantragizam. :lol:
FC BAYERN je napisao/la:Mislim da se moze naci puno bolji stoper od Dante-a ma da bi nam on bio "jeftinije rijesenje" al on nije rijesenje za duze staze, Bayernu treba neki strasan stoper ma da na trzistu nema takvih a da bi ih mogli dovesti za male pare ili da bi ih klubovi lahko pustili.
K'o sto Klarinho rece, on moze proci, ali kao cetvrti stoper. Dakle, ukoliko ne bude nista od Debe (eto prisise covjeku jos jedan nadimak :mrgreen: ) i kada Buyten zavrsi svoju misiju u Bayernu, potrebna su dva nova stopera.
Jedan od njih bi mogao biti Dante, a drugi mozda stasiti Belgijanac.

Inace, taj momak mi djeluje kao prava klasa.
A pored svih vrlina koje krase njegovu stopersku igru, ima i zavidnu tehniku. ;)

Podsjeca me na sunarodnjaka Vermaelena, samo sto je malo visi.

Nije mi samo jasno kako neko moze ne prizeljkivati dolazak Berbatova u Bayern. :? :roll:
Dokazao je Berba svoju klasu kroz sve ove godine, a vala i ponasanje mu je za svaku pohvalu.
Nikad ni rijeci nije reako kad je ostajao na klupi u Manchi, pa cak ni kad ga je Fergi izostavio sa spiska ucesnika finala LP iako je imao dobru sezonu. Prednost je dobio Owen. :roll: :shock:
Koliko ljudi bi to suteci izdrzalo? Malo, vrlo malo. ;)

I da...I ovo je Dimitar Berbatov:
slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 17 jan 2012, 01:36

Saurman je napisao/la:Ja Brena ne vidim u dresu Bayerna u budućnosti , on je potrošio svoj kredit koji je imao u klubu.Što se tiče Vertonghena nisam upoznat koja je njegova kvaliteta da bi opravdao cijenu od 15 mil.
Da budem iskren, dugo sam čekao da se Breno vrati i vjerovao da se može vratiti ali izgleda da nije u glavi jak. jbg, 12 milijuna smo prokockali.....

Vertonghen - dakle, igrač koji je veoma sličan Howedesu, razlika je samo što je Belgijanac ljevak. Situacija je slijedeća, prije godinu dana Vertonghen je bio u vrhunskoj formi i samo budala ga ne bi htjela u redovima najjačih klubova. Dan danas mi nije jasno kako je frajer ostao u Ajaxu a bio je tako dobar.

Ovu polusezonu sam primjetio mali pad u njegovoj igri pa me to malo dovelo u neke dileme. Na temelju prošle sezone bih ga uzeo bez pitanja ali sad više nisam presiguran u njega. Treba pričekati i vidjeti kako će odigrati u Kupu Uefa sad pa onda dati konačni sud.

@FC Bayern, za mene je Dante dobar igrač koji može biti 3 stoper ali više od toga ne.

Znači za Berbu se slažemo. :D

A što se tiče naših kolega, moram priznati da ima puno ljudi koji se razumiju u nogomet i koji su ga vjerojatno i igrali, znaju o njemu puno, tako da su u tom Fachu veoma dobri. Vjeruj mi, da nije tako ne bih ni ja ovdje pisao. Prije nego sam se ovdje registrirao, pratio sam ovu temu i vidio da ovdje ima ljudi koji razumiju fudbal a to je ono najbitnije.

Nadalje, ti si jedan od onih koje sam hvalio na ovom forumu. Tvoji postovi su uvijek zanimljivi za pročitati jer stvarno se tu može pročitati mnogo toga korisnog i dobrog.

Realnost - ima nas svakakvih i teško je očekivati da budu svi isti. Da su svi realni, zar bi bilo zanimljivo? :D

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 jan 2012, 01:48

effe, po meni je BL treca liga na svijetu iza Engleske pa Spanske, sto se tice Talijanske misljenja sam da imaju puno boljih klubova od BL ali jednostavno onaj mi se fudbal ne svidza, prespor je,nema publike,nije organizovano kao buli i jednostavno to nije to, molim te mozes li me citirati kad sam uporedio bl sa skotskom ligom :?: Kazes da bi Truba i Buyto igrali u prvoj u Realu,Barci,Man.UTD ... Reci mi da se salis ili si stvarno ozbiljan ? Kad opet spomines taj City ja ti opet kazem jesi ti uopste pogledao tu utakmnicu mislim na revans? Evo da ti malo docaram, pogledaj drugi gol obavezno : [youtube][/youtube]
Ovakve se stvari desavaju amaterima sapleo se kao malo dijete, opet kazem sva sreca pa nije bila vazna utakmnica inace ebali bi mu svi redom od A do Ž ...
I da, City jeste prvoplasirana ekipa i istina da smo bili u najtezoj grupi u ligi prvaka, ali sta je to cudno? Pa ja sam odma rekao da idemo na prvu poziciju vrati se par stotina stranuica unazad fakat mi se ne da traziti ! City prvi put igra ligu prvaka i treba njima dosta iskustva da budu ekipa kao sto je BAYERN, jesi ti njih stvarno ocekivao da budu ispred nas? Ali kada dodze Real ili Barcelona koji su popunjeni na svakoj poziciji i koji imaju odlicnu izmjenu za svakog igraca onda nece biti lahko ali nikako o tome ja pricam cijelo ebeno vrijeme, ali ti izgleda neces ili ne zelis da shvatis o cemu ja pricam..Ti ako i dalje smatras Buytena igracem za prvog tima nakon svih njegovih uzasnih partija koje je pruzio u zadnje vrijeme onda stvarno ja nemam vremena da gubim vrijeme ovdje na forumu stobom, i molim te nemoj mi se vracati na onog Buytena iz HSV-a jer on taj nije vec nekoliko godina...I ja stvarno ne znam do kad cemo voditi tu temu oko Holgera jer meni je dojadilo vise i ne samo meni nego i ostalim forumasima...

Evo malo pravog kulera 8-)
slika

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 17 jan 2012, 02:19

geronimo je napisao/la:Ovo se cijeni. Citajuci nase komentare, kolega iz susjedne Hrvatske prozbori koju i po "naski". :mrgreen:
Ako nista, probat cu ti uzvratiti (ako vec nisam/nismo :? ).
Pa čuj moram priznati po prvi puta, iako će zvučati smiješno, ja vas ponekad ne razumijem ni najmanje što pričate. Ono, pročitam rečenicu i dođem do riječi koja mi je totalna nepoznanica. Ne mogu ju dešifrirati ni da se trudim do jutra. Ma ni google mi ne bi pomogao.... Reko, pa brate mili o čemu ovi pričaju? Onda si mislim, da pitam ili ne... Ma reko neću da se brukam. Bolje šutjeti i ostati pametan ( :?: :?: :?: ) nego se zaletjeti i ispasti smiješan. :D

Uzvratiti? Pa izuzev tih nekih vaših riječi ( koje su stvarno misterija živa.... :D ) mislim da komuniciramo na savršen način. Nema tu potrebe za nekim uzvraćanjem. :)

geronimo je napisao/la:Nije jasno. :) Hoces reci da Holga ima zacementirano mjesto u odbrani? Osim toga, lik igra i lijevog beka kao zadnjeg veznog. Mislim, nista ja ne urgiram ili navijam za njegovo dovodjenje, nego eto da malo razmijenimo misljenja kada si vec tu.
Holga ima zacementirano mjesto. Zar se ne vidi po broju nastupa? :)

Jan je lijevi stoper. Može igrati i beka te zadnjeg veznog ali prirodna pozicija stoper. Sličan igrač ( po stilu ) kao Howedes.

Lavezzi je živa napast za protivnika. Imati njega u napadu je melem za oči. Vrhunski igrač. Da, mislio sam na igrača kao što je Lavezzi. :D :D :D

Takvi igrači kao on se uklope u bilo koji sistem, državu i klub. E sad je prekasno da bi nabrojio još 10 igrača koji su brzi, niski i okretni. :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 jan 2012, 02:28

FC BAYERN je napisao/la:effe, po meni je BL treca liga na svijetu iza Engleske pa Spanske, sto se tice Talijanske misljenja sam da imaju puno boljih klubova od BL ali jednostavno onaj mi se fudbal ne svidza, prespor je,nema publike,nije organizovano kao buli i jednostavno to nije to, molim te mozes li me citirati kad sam uporedio bl sa skotskom ligom :?: Kazes da bi Truba i Buyto igrali u prvoj u Realu,Barci,Man.UTD ... Reci mi da se salis ili si stvarno ozbiljan ? Kad opet spomines taj City ja ti opet kazem jesi ti uopste pogledao tu utakmnicu mislim na revans? Evo da
Ovo sam malo karikirao s ovim škotska liga. Badstuber nije svjetska klasa, ali je upravo tog kvaliteta kako je nedavno kicker formulisao, internacionacionalna klasa, znači jedan solidan stoper, da kažemo i dobar, s mogućnošću dlajeg napredovanja. Ima više parametara po kojima se on može ocijenit. Prije svega u njegovu korist govore dobre partije u Ligi prvaka, u njemačkoj repki, bundesligi, pogotovo u ovoj polusezoni koja je iza nas. Znači nije bilo veliki grešaka. Odbrana nije naš najjači dio tima, najjači dio je vezni red gdje imamo veliki izbor i kvalitetu. U odbrani se 100 % i u budućnosti oslanjam na Boatenga i Badstubera kad su stoperi u pitanju, dok sam ti rekao za Buytena i Brena da mogu biti dopune. Za Brena ćemo vidjet, za sad prije da neće uspjet se probit, nego da hoće , a Belgijancu vrijeme prolazi. Ja sam ti za Belgijanca samo htio reći da nije toliko ni sad loš, koliko ga ti lošim smatraš. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 jan 2012, 02:31

Stefan Effenberg je napisao/la:
Pa čuj moram priznati po prvi puta, iako će zvučati smiješno, ja vas ponekad ne razumijem ni najmanje što pričate. Ono, pročitam rečenicu i dođem do riječi koja mi je totalna nepoznanica. Ne mogu ju dešifrirati ni da se trudim do jutra. Ma ni google mi ne bi pomogao.... Reko, pa brate mili o čemu ovi pričaju? Onda si mislim, da pitam ili ne... Ma reko neću da se brukam. Bolje šutjeti i ostati pametan ( :?: :?: :?: ) nego se zaletjeti i ispasti smiješan. :D
Slobodno ti prijatelju sve pitaj što ti nije jasno. Ima tu često specifični bosanski izraza koje je teže razumijet i zato pitaj.... ;) Al vidim dobro se snalaziš, ev ovo s dunjaluk je dobar početak. A kod bosanskog google slabo pomaže, šta ćeš kad smo poseban , specifičan narod..... :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 17 jan 2012, 02:44

JetSet_Hantraga je napisao/la:Situacija je kristalno jasna.
Dijagnoza: Hantrin sindrom, u strucnoj literaturi mozes naletjeti i na pojam Hantragizam. :lol:
hahahahahaahaha, koje komedije........ :D :D :D :D :D. Koji si ti kralj!!!!!!

Sad znamo kako se dalje možemo izvlačiti, odnosno sve što trebamo reći kad nas nema neko vrijeme: Hantragizam brate! :D :D :D
Hantraga je napisao/la:Nije mi samo jasno kako neko moze ne prizeljkivati dolazak Berbatova u Bayern. :? :roll:
Dokazao je Berba svoju klasu kroz sve ove godine, a vala i ponasanje mu je za svaku pohvalu.
Nikad ni rijeci nije reako kad je ostajao na klupi u Manchi, pa cak ni kad ga je Fergi izostavio sa spiska ucesnika finala LP iako je imao dobru sezonu. Prednost je dobio Owen. :roll: :shock:
Koliko ljudi bi to suteci izdrzalo? Malo, vrlo malo. ;)
Potpis!!! Jednostavno vamo ga je Ferguson previše zezao. Idealna prilika za dovođenje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2012, 16:14

Kad se navali pisati ne mozes sve stici procitati, a kad se bas zaledi inspiracija, molis Boga da neko pokrene neku diskusiju. :?
Hajmo malo zivlje. :D

Breno priznao piskaranje po Twitteru i na kraju se izvinio.
Zelio je da igra prijateljsku protiv Erfurta u kojoj bi dobio 45 minuta za razliku od tekme sa drugim timom u kojoj je dobio punih 90 minuta. Vjerovatno nije razmisljao na onaj nacin na koji se prema njemu postupa, jos mu je Jupp na vrijeme rekao da mu je potrebno minuta, ali eto Brenica ko Brenica. :D

Schweini napustio danasnji trening zbog bolova u koljenu ali kako stvari stoje bice spreman za petak. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JustBlue
Kontakt:

Post Postao/la JustBlue » 17 jan 2012, 20:06

Breno ni sam ne zna šta hoće O.o
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3

Mia San Mia ! (:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2012, 20:11

Omerbavarac je napisao/la: a kad se bas zaledi inspiracija
...uhvati nas Hantragizam. :lol: :lol:
Petlja Breno, petlja. Nece dugo, isto kao i van Buyten (ljudiii, hoce ga Monaco, mami ga milionskim ugovorom). :mrgreen:
Nadam se da je kod Svajnija samo umor u pitanju. Treba nam ovaj igrac itekako.
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 17 jan 2012, 21:48

Ovog FC Bayern, valahi je ki proljev.slika

effe napisao si par postova, realnih i, istina, potpuno istinitih, o Buytenu, Stuberu, FCBayenovo mišljenje o Bundesligi... ;)

On ovdje meće grešku Badstubera u skroz nevažnoj utakmici, a da bi još gore bilo to je i jedina Holgerova greška u ovo pola sezone, možda jedna od rijetkih, ako ćemo tu uvrstiti i onaj autogol u Napulju, ili možda još pokoju situaciju koja je bila čista slučajnost, splet nesretnih okolnosti, ali se u ovom momentu više ničega ne mogu dosjetiti.slika

Bio sam kritičar Holgera, bio nakon prošle sezone, ali čovjek jednostavno mora priznati, mora uvidjeti napredak, zalaganje, mora vidjeti da tu ima nešto, a mnogo puta sam već naveo Holgijeve dobre osobine, neću da ponavljam. ;)

Od sada sam gluh na pljuvanje stamenog Belgijanca, na vašu štetu, ljutnju, gnjev, negodovanje Buyto ostaje još godinu dana, najmanje.slika

Nego Geroslave znaš da ovih dana nisam u toku :? , što je to Breno švrljao po zidovima Twitera? :?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2012, 23:07

Momci, smirite tenzije. Ovdje nam ne trebaju svadje, teske rijeci i ostali prateci ansambl. :)
Nekad je (mozda) bolje presutjeti necije forsiranje "vlastitih" favorita, nego se uporno kaciti. Jasno nam je da nas to nece nigdje odvesti i da ce (posto je vecina nas tvrdoglava :mrgreen: ) svako od nas ostati pri svom stavu.
Pogotovo u ovom momentu (pauza) gdje nemamo materijala za iznosenje pohvala ili pak, kritika. Necemo se valjda sad prisjecati autogolova u Napulju ili neceg drugog, koja je sama od sebe bila rijetkost ili nije bila vrijedna spomena.

Ne mogu ja @effe-u nista bogzna reci za Badstubera (odnosno protiv) kada nemam nekih pretjeranih argumenata. Lik je dobio na samopouzdanju (mozda cak i previse :mrgreen: ) igra solidno, bez vecih oscilacija. Drugo je sto ga ja vidim kao smotanog (produzni kabal :mrgreen: ) i sto ce vjerovatno (za mene) uvijek takav ostati. Kada bude grijesio, ja cu ga kritikovati. U suprotnoj situaciji cu se potruditi da uputim koju rijec pohvale. Tesko da mi ikad moze postati ljubimac ili jedan od drazih igraca, ali sta da se radi. Ni prvi ni posljednji koji su prodefilovali kroz Bayern.

Kod Gomeza je (bila) slicna situacija. I dalje mislim da frajer ne moze puno sa loptom (nije sa njom na "ti") izvan 16-erca je osim ogromne borbenosti, izgubljen slucaj. Takav tip napadaca, koji se, eto, odlicno uklapa u ovaj sistem igre koji Bayern preferira. Samo budala moze nastaviti sa kritikama (onim konstantnim, sporadicne su dozvoljene pa taman da mi brat igra u Bayernu) kad se covjek identificirao sa klubom (sto se jako cijeni) ljubav se radja, on redovno zabija...i sta ces vise, fudbalsko srce? :)
Vjerovatno ce ugovor biti produzen (vazi do 2013) i on sam je skoro izjavio da ce nakon igracke karijere najvjerovatnije ostati u Münchenu da zivi.
Ona netrpeljivost (koju sam svojevremeno iskazivao) je bila vise da on nastavi sa losim partijama i tako natjera upravu (Ulija) da kupi Dzeku. Necemo o tome, ali samo da kazem da ce mi to biti, pa haman, neostvarena zelja.

Klare, pa nista posebno. Valjda gundjao sto nije dobio priliku u prijateljskom mecu protiv Erfurta. Uprava je osjetljiva po tom pitanju jer se zna sta su sve ucinili za njega i svaki vid nezahvalnosti je za svaku osudu.
Na stranu sto je masno placen (dali su i Deisleru 10 milki u ruke) ali ovoliki pehovi postaju neizdrzljivi. Treba napomenuti da ce koncem marta biti donesena presuda u vezi njegove Vile. Ni zatvorska kazna nije iskljucena, bez obzira na moc Bayerna.
Tebi mrsko pratiti zadnja desavanja a bacio se u potjeru za novim smajlijima. :?
Hantraga, on nas izgleda nije lagao kada je pricao da ne pije. Izgleda da koristi šišu, pa taj nece nista sto je štetno. :D

Evo, dobili ste i novu anketicu. Ja sam klikno na ovo posljednje. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 jan 2012, 23:14

Ev malo prije pročitah na transfermarkt.de - geruchtekuche da će u sutrašnjem printanom izdanju SportBild izaći tekst o velikom interesovanju Bayerna za Lewandowskog :!: :shock: Možda su šta povezali što ga je Ribery nafalio prije nekoliko dana, pa se eto počelo malo špekulisat ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2012, 23:59

Semir bvb je napisao/la:Ev malo prije pročitah na transfermarkt.de - geruchtekuche da će u sutrašnjem printanom izdanju SportBild izaći tekst o velikom interesovanju Bayerna za Lewandowskog :!: :shock: Možda su šta povezali što ga je Ribery nafalio prije nekoliko dana, pa se eto počelo malo špekulisat ;)
Ma samo vas zastrasujemo. :D
Ili ipak pripremamo podlogu za napad na Gotzea. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 18 jan 2012, 00:05

Pa dokle ćeš ti ovdje glumiti policajca, dovraga više. :lol:

Nema smirivanja, nek' se malo zahukta, a što si ti tako ozbiljan :? , odjednom postao :? , baš me briga :D , a ja evo neću više o Buytenu, dosadilo mi, a izgleda da se tebi piknulo obnoviti gradivo o Gomezu :D , nakon dugoo...dugoo vremena, a šta misliš da sada stavim onaj potpis, aaa šta'š onda? :mrgreen:

A kod mene ništa cigare, alkohol, droga, brza hrana..., a ova šiša samo ljeti, al' ni toga puno, valjda što kažu da se od previše stvara voda u plućima :? , a inače kažu jako zdravo potegnuti za vene, srce, krvne sudove, sve pročepi :lol: , samo ko nije probao prvi se put mora pripaziti :arrow: ja umalo ne završih k'o pokošen. :oops:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.