Hvala Edinu, hvala nasim rukometasima na ovim lijepim trenucima.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kimbo je napisao/la:Edin so zadnje tekme bori kao lav !!
Al izgleda da i njegovi zivci popustaju (vise nego opravdano) poceo je mahati rukama i govoriti gdje ce ko da se postavi. Sledeca faza je j.e.bavanje blize porodice. Al kada skontam to im i fali. Nemau pravog kapitena i vodje u ekipi !
Otkud ja znam da je lik ironican. Nije mi poznat (kao tebi recimo) iz razloga sto visi na chatu i ne znam kako (sportski) razmislja.Dylan Dog je napisao/la: Geronimo,ti izgleda lijecan od ironije![]()
Principatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
Jes vala a mogao je covjek sam sebi centrirat kod one situacije.Principatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
Hvalamolotovljev je napisao/la:Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
haha..@Dylan,odličan avatar...dobar,dobar...
hahahha legendoDylan Dog je napisao/la:Hvalamolotovljev je napisao/la:Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
![]()
Da ne bude offtopic,Dzeko je najbolji klasicni CF na svijetu,nemas vise postena grmalja u napadu,sve neki od 1.70 visine i 65 kila,ostali su samo Ibrahimovic,Dzeko i Adilovic
Da je Aguero visi pa bi mogla ici prema njemuPrincipatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
Sta je s Lazarem, ispao iz konkurencije.Dylan Dog je napisao/la:Hvalamolotovljev je napisao/la:Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
![]()
Da ne bude offtopic,Dzeko je najbolji klasicni CF na svijetu,nemas vise postena grmalja u napadu,sve neki od 1.70 visine i 65 kila,ostali su samo Ibrahimovic,Dzeko i Adilovic
kimbo je napisao/la:Jes vala a mogao je covjek sam sebi centrirat kod one situacije.Principatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, denza, kakarut, Proximic, Sheyi i 69 gostiju.