Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

amir
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la amir » 25 avg 2009, 18:20

Principatus je napisao/la:Ova tema je bila dosadna i mirovala dok Zeljo nije dosao. Zato sam i stalno pitao da covjeka vrate. :D
Valja i ovdje napuniti 100 stranica do igre sa recimo turskom.

Ustvari se prica vec vrti ne znam koliko dugo oko istih argumenata. Pojedine od toga razumjem, druge nikako a trece spadaju u fantaziju. Ima stvari koje i meni smetaju (defanziva, Salihovic najzad naprijed, Stilic, uvjek novi igraci iz HNL kao Sharbini&Co), dok su vecina uprazne stvari kao da je neprijatelj zemlje i reprezentacije ili da je prodao ovaj ili onaj mec, da je izgubio zajedno sa reprezentativcima za novac, zavjere i puno blablaa.

Kao realist kazem da upravo Bosna nemoze imati boljeg selektora, koji ce pored ovakog saveza ipak dovesti reprezentaciju negdje i uveseliti i ugoditi svakome koliko je moguce. Kodro tamo, Kodro vamo, ali uprazno, jer covjek nece (sada) doci na tu poziciju. Pa i da moze, ne bih bilo dobro da vjezba trenerski posao na nasoj svetoj reprezentaciji. Kodrin karakter, volju i motivaciju ne stavljam u pitanje, njegovu sadasnju sposobnost i iskustvo kao trener da. Porediti ga sa nekim ko je vodio reprezentaciju do i na jedno SP nema smisla. A da ne pominjem famozno 3. mjesto. Tu leze dimenzije izmedju toga.

Sto se tice ovog interview prije nekoliko stranica gdje Blazevic kaze da se nece plasirati Bosna, Hrvatska i Srbija na SP. Da li je mozda neko dovoljno razmislio da je to greska autora, jer pokraj toga kaze Ciro da u Zenici ni jedna reprezentacija nemoze pobjediti pa ne i Brazil. Kaze da vjeruje na sansu da Bosna bude prva u grupi. Samo da vas podsjetim, prvi u grupi ide dalje na SP. Dakle u istom mahu kaze da hocemo u drugom da necemo? Senilan ili greska pri pisanju novinara?

Sada se pojedini zale jer Blazevic kaze da bih 4 poena protiv Turske bila dovoljna. Isti koji su se zalili kada je prije Belgije bas isto to rekao, i kada je postavljao Topica cas u napad, pa u centar, pa zamalo u goal. Kako su se svi hvatali za glave, vikali da je papak, da je ped*r. Tada se ljudima ovdje nije moglo objasniti da je to samo obmanjivanje Belgije. Ali ne samo ti forumasi nego i Belgija je zagrizla istu udicu pa dobila dobro po glavi. Ali dobro, nakon toga isti forumasi tvrde da je on senilan a ne lukav, da je Belgija igrala lose u obadvje utakmice ili da su inace slaba ekipa. Neki uprazan razlog se vec nadje, kada covjek hoce da dokaze nesto nazor. Kao ne igramo moderan fudbal. Pa da ga igramo od iz 1900 godine, a da time pobjedjujemo, ok.

Ali i da pobjedjujemo ovako pojedini kao Zeljo do Groba misle, citiram:

"kad ciro ode onda ce biti kasno pisati...a i da osvojimo SP da nam gol razlika bude 49:1, da u finalu dobijemo Spaniju 7:0 za mene opet ciro nece biti za ovu reprezntaciju.....jer ako to ciro uradi onda smo propustili veliku priliku...sta bi tek onda Meho Kodro uradio..."

Kada se ovake rjeci procitaju, onda bude covjeku jasno, da je ikakva zdrava argumentacija samo uzalud potrosena. Dakle iako tvrdi u drugim djelovima diskusije da Ciro treba ovo ili ono, to je apsolutno svejedno, jer ovdje priznaje to sto ja pokusavam objasniti: Naci ce se uvjek neki razlog zasto Ciro ne pase i ne valja. ;)

Dakle ja cekam do sljedecih utakmica, do 3 poena sa Armenijom i do tog "1" poena protiv Turske.
Za pojedine ovdje, znaju koga mislim, da imate razlog za diskusije: Cuo sam da ce protiv Turske biti Ibisevic na mjestu Spahica, a ovaj na njegovom, jer ovaj daje toliko golova u zadnje vrijeme, a Ibisevicu treba jos utakmica ili dvje da proradi. Dzeko ce u goal jer pojedini skeptici ovdje nisu uocili da covjek moze imati los dan pa odmah bubaju. Tako protiv Turske. Jadni oni.
Svaka cast za post, post je odlican i slikovit. ( jasan ) Potpisujem ovaj post
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 avg 2009, 18:27

Principatus je napisao/la:Ova tema je bila dosadna i mirovala dok Zeljo nije dosao. Zato sam i stalno pitao da covjeka vrate. :D
Valja i ovdje napuniti 100 stranica do igre sa recimo turskom.

Ustvari se prica vec vrti ne znam koliko dugo oko istih argumenata. Pojedine od toga razumjem, druge nikako a trece spadaju u fantaziju. Ima stvari koje i meni smetaju (defanziva, Salihovic najzad naprijed, Stilic, uvjek novi igraci iz HNL kao Sharbini&Co), dok su vecina uprazne stvari kao da je neprijatelj zemlje i reprezentacije ili da je prodao ovaj ili onaj mec, da je izgubio zajedno sa reprezentativcima za novac, zavjere i puno blablaa.

Kao realist kazem da upravo Bosna nemoze imati boljeg selektora, koji ce pored ovakog saveza ipak dovesti reprezentaciju negdje i uveseliti i ugoditi svakome koliko je moguce. Kodro tamo, Kodro vamo, ali uprazno, jer covjek nece (sada) doci na tu poziciju. Pa i da moze, ne bih bilo dobro da vjezba trenerski posao na nasoj svetoj reprezentaciji. Kodrin karakter, volju i motivaciju ne stavljam u pitanje, njegovu sadasnju sposobnost i iskustvo kao trener da. Porediti ga sa nekim ko je vodio reprezentaciju do i na jedno SP nema smisla. A da ne pominjem famozno 3. mjesto. Tu leze dimenzije izmedju toga.

Sto se tice ovog interview prije nekoliko stranica gdje Blazevic kaze da se nece plasirati Bosna, Hrvatska i Srbija na SP. Da li je mozda neko dovoljno razmislio da je to greska autora, jer pokraj toga kaze Ciro da u Zenici ni jedna reprezentacija nemoze pobjediti pa ne i Brazil. Kaze da vjeruje na sansu da Bosna bude prva u grupi. Samo da vas podsjetim, prvi u grupi ide dalje na SP. Dakle u istom mahu kaze da hocemo u drugom da necemo? Senilan ili greska pri pisanju novinara?

Sada se pojedini zale jer Blazevic kaze da bih 4 poena protiv Turske bila dovoljna. Isti koji su se zalili kada je prije Belgije bas isto to rekao, i kada je postavljao Topica cas u napad, pa u centar, pa zamalo u goal. Kako su se svi hvatali za glave, vikali da je papak, da je ped*r. Tada se ljudima ovdje nije moglo objasniti da je to samo obmanjivanje Belgije. Ali ne samo ti forumasi nego i Belgija je zagrizla istu udicu pa dobila dobro po glavi. Ali dobro, nakon toga isti forumasi tvrde da je on senilan a ne lukav, da je Belgija igrala lose u obadvje utakmice ili da su inace slaba ekipa. Neki uprazan razlog se vec nadje, kada covjek hoce da dokaze nesto nazor. Kao ne igramo moderan fudbal. Pa da ga igramo od iz 1900 godine, a da time pobjedjujemo, ok.

Ali i da pobjedjujemo ovako pojedini kao Zeljo do Groba misle, citiram:

"kad ciro ode onda ce biti kasno pisati...a i da osvojimo SP da nam gol razlika bude 49:1, da u finalu dobijemo Spaniju 7:0 za mene opet ciro nece biti za ovu reprezntaciju.....jer ako to ciro uradi onda smo propustili veliku priliku...sta bi tek onda Meho Kodro uradio..."

Kada se ovake rjeci procitaju, onda bude covjeku jasno, da je ikakva zdrava argumentacija samo uzalud potrosena. Dakle iako tvrdi u drugim djelovima diskusije da Ciro treba ovo ili ono, to je apsolutno svejedno, jer ovdje priznaje to sto ja pokusavam objasniti: Naci ce se uvjek neki razlog zasto Ciro ne pase i ne valja. ;)

Dakle ja cekam do sljedecih utakmica, do 3 poena sa Armenijom i do tog "1" poena protiv Turske.
Za pojedine ovdje, znaju koga mislim, da imate razlog za diskusije: Cuo sam da ce protiv Turske biti Ibisevic na mjestu Spahica, a ovaj na njegovom, jer ovaj daje toliko golova u zadnje vrijeme, a Ibisevicu treba jos utakmica ili dvje da proradi. Dzeko ce u goal jer pojedini skeptici ovdje nisu uocili da covjek moze imati los dan pa odmah bubaju. Tako protiv Turske. Jadni oni.
kralju svaka cast na ovome :D :D
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2009, 19:07

Naravno.Za @Zelju do groba bi bilo najpametnije da napise samo jednu kratku recenicu.
,,Ne podnosim Ciru ma sta uradio,,i gotovo.A ne da nas tusi sa milion neargumentovanih i sto je najgore prezvakani i uvijek na isti kalup stvari.
A za Kodru su mi najkrvaviji.Kodro bi izbacio ove iz saveza.O cemu vi to pa taj isti savez je Kodru i doveo.
A kod nas je vec godinama ona stara -Kadija te tuzi,kadija ti sudi,,
Da ne govorim da covijek od 43 godine jos nikad u svom zivotu nije vodio samostalno klub.kako stvari stoje tesko da ce i u buducnosti.Niko nije sklon riziku.
O patriotizmu i tim stvarima totalno idete na drugu stranu.Zna se da ih pola pravih patriota nije zive glave iz rata ni iznijela a pola ih se uopste nebavi sportom.Tako da mi vise ne mijesate kruske i jabuke.
I politiku sa sportom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 19:11

kako ba vise ne mozete shvatiti da ovddje nikome ne bi smetalo i da smoizgubili od Belgije a da nas vodi neko drugi, da igramo puno losije, mada losije od ovoga sa ovakvim igracima tesko da moze biti...

nama smeta sto reprezntaciju vodi neko ko bi najradije da je nema, ko je toliko bezobrazan da i kad je na mjestu selektora munti nesto protiv i svasta prica, da je kako treba nakon one izjave da bi rado vodio herceg-bosnu on bi vec bio bivsi selektor BiH...tako se radi ukako treba savezima...samo kod nas ne...

evo vam jedan primjer...

vi volite neki klub npr. Juventus (amir)
i danas trener Samdorie prica kako je Juve smece klub, kako oni nikad nece nista postici, kako imaju lose igrace i svasta nesta...i za 3 mjeseca on bude postavljen za trenera tog istog Juventusa...i haj sve bilo pa proslo, vec on kaze kako se Juventus treba raspasti na 3 kluba i on bi rado preuzeo taj jedan..a uz to ima solidne rezultate uz losu, sasvim losu igru za jednog Juventusa...

e sad vas molim da umjesto Juventusa stavite neki svoj klub za koji navijate i malo razmislite..pa bi li mogo takav covjek biti trener kluba za koji ja navijam...

haj pa napisite odgovore molim vas...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 25 avg 2009, 19:20

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Žil Kretenie je napisao/la:Kodro je gospodin za ovog miša što se Bosancem naziva. Danas izjavljuje kako bi 4boda bila dovoljna, bi al u *urcu...
Nikada nećemo imati stručnjaka i pravog trenera kao što je to bio Meho Kodro.
Ćiro nije ništa drugo do jedno klauna iz cirkusa, koji zabavlja populaciji za što je i placen, a sto se tice rezultata imao je sreću da su se poklopile forme pojedinih reprezentativaca. Turska nas je bez nekoliko standardnih prvotimaca uzela na domacem terenu, a vjerujem da ce prohuja`t sad kroz nicZe kao vihor. Bez korijenitih promjena naša selekcije ne može naprijed. Kodro je htjeo da udari nove temelje našoj reprezentacija, na zdravoj sportskoj osnovi, ali dušmani i banda mu nisu dozvolili jer su znali da ne bi više bilo Sadovića, Vasilića, Mikelinija...
e bravo...upravo treba napraviti temeljtite promjene, jer ovako mi cemo pobijediti 2-3-4 puta zaredom i onda opet ista stvar, nema velikih takmicenja, padamo na rang listi i sve te stvari...a drugo ciro ima 75 godina...daBogda zivio jos 100 godina saom dalje od Bosne, al on ce voditi ovu reprezntaciju jos koju godinu i nista...i opet sve isto...stara prica...Kodro je bio idealan, mlad, dobar strucnjak, imo je veliki, veliki autoritet medju igracima, veliko povjerenje svih navijaca...sve sto je potrebno..radio je svoj poso vise nego dobro...po prvi put je distanciro reprezntaciju od saveza, da je neki drugi savez to bi bila katastrofa, al ovako ovo je bio samo veliki plus...

a sto se tice amira i cija je ovo reprezntacija...fino sam napiso, samo on nece da cita...
okosnicu ove reprezntacije cine Zukanovicevi puleni...odnosno Dzeko, Vedo, Sejo, Pandza, Ibro i mozda jos igraca al mi ne mogu da padnu na pamet...Muzur ih je prebacio u A reprezntaciju, a Kodro u svoju...plus sto je Kodro vratio igrace sa onog spiska...a Ciro je kopiro isi sastav koji je Kodro sastavio bez Sase Papca...i htjeli vi to priznati ili ne Kodro je na indirektan nacin dosta, dosta pomogao ciri...pa mozda je cak vise uradio za cirinog mandata, nego sam ciro...

Ljudi su stariji iz godine u godinu,ti i dalje ostao bezmisleni blento!Provala dana"Ciro kopiro kodrin sastav"Svaka cast balavac!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2009, 19:21

ZELJO DO GROBA je napisao/la:kako ba vise ne mozete shvatiti da ovddje nikome ne bi smetalo i da smoizgubili od Belgije a da nas vodi neko drugi, da igramo puno losije, mada losije od ovoga sa ovakvim igracima tesko da moze biti...

nama smeta sto reprezntaciju vodi neko ko bi najradije da je nema, ko je toliko bezobrazan da i kad je na mjestu selektora munti nesto protiv i svasta prica, da je kako treba nakon one izjave da bi rado vodio herceg-bosnu on bi vec bio bivsi selektor BiH...tako se radi ukako treba savezima...samo kod nas ne...

evo vam jedan primjer...

vi volite neki klub npr. Juventus (amir)
i danas trener Samdorie prica kako je Juve smece klub, kako oni nikad nece nista postici, kako imaju lose igrace i svasta nesta...i za 3 mjeseca on bude postavljen za trenera tog istog Juventusa...i haj sve bilo pa proslo, vec on kaze kako se Juventus treba raspasti na 3 kluba i on bi rado preuzeo taj jedan..a uz to ima solidne rezultate uz losu, sasvim losu igru za jednog Juventusa...

e sad vas molim da umjesto Juventusa stavite neki svoj klub za koji navijate i malo razmislite..pa bi li mogo takav covjek biti trener kluba za koji ja navijam...

haj pa napisite odgovore molim vas...
Ti ,,solidni ,,rezultati imaju sansu da budu jedan od najvecih rezultata ikad u istoriji postojanja.
Prema tome dok je ti ,,solidnih,,rezultata treba tisu misu i pustiti jednom bilo koga da vise odradi taj posao.
To sto je pricao i radio ,,solidni,,rezultati ce da izbace kao Prvo Juventus na sami vrh gdje nije bio godinama
a pricu njegovu cemo da ostavimo na kraju nakon ,,solidnih,,rezultata.
Ako i nakon ovog ne kontas onda si ti jarane nepopravljiv slucaj.
:roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 25 avg 2009, 19:22

oguli jabuku i idi se igraj plejke ( tamo je moderan fudbal) nego da te zamolim prije jabuke.... promjeni nik u cast svih manijaka

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 19:25

@doe78
mozeli neko naci zadnji spsisak igraca koji je Kodro napravio i prvi spisak igraca Cire Blazevica...
sve prepiso sem Papca...valjda Kodro skonto da prepisuje pa stavio ruku...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2009, 19:27

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@doe78
mozeli neko naci zadnji spsisak igraca koji je Kodro napravio i prvi spisak igraca Cire Blazevica...
:lol: Pa logicki da ce zvati slican sastav kad nam je to fakticki i najbolje sto imamo. :roll:
zvao bi mozda i Riberya al nema dvojno drzavljanstvo :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 19:29

harishp je napisao/la:
:lol: Pa logicki da ce zvati slican sastav kad nam je to fakticki i najbolje sto imamo. :roll:
da, al sjeti se da je Kodro vratio vecinu tih nasih najboljih igraca, zvao bi i Kodro Riberya al nije on tad imo nase drzavljanstvo...opet Munja slabo radi :D
a npr Ciro nije imo Papca...eto ti jedan primjer ko se vise i bolje bacio na poso...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2009, 19:31

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
harishp je napisao/la:
da, al sjeti se da je Kodro vratio vecinu tih nasih najboljih igraca, zvao bi i Kodro Riberya al nije on tad imo nase drzavljanstvo...opet Munja slabo radi :D
a npr Ciro nije imo Papca...eto ti jedan primjer ko se vise i bolje bacio na poso...
Pa zar nije Papac rekao da nece igrati dok je Iljo u savezu :roll: Covijek od rijeci :mrgreen:
Jest Kodro se bacio na posao ni Makedoniju kojoj Island dere guzove nije mogao u Zenici dobiti. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 avg 2009, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 avg 2009, 19:35

ovdje bez ZELJE sve crnobjelo a otkad se on vratio opet je sve crnobjelo al u boji,zato ba nemojte ga ljudi napadat covjek ima svoje misljenje :mrgreen: pa skim bi se mi raspravljali da njega nema
samo mi nije jasno kako je on jos uvijek ubjedzen da bi mi sa kodrom imali bolje rezultate

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 19:36

pa isto ciro nije mogo onu jadnu rijeku dobiti...

a ja koliko se sjecam Iljo je bio u savezu i kad je Kodro bio selektor, pa onda ne vidim problem...vise mi lici da je ciro tu krivv nego Iljo...mada je Iljo opet kriv za sve...al ovaj je odma drugi krivac(ciro)
Meho Kodro
Mes Que Un Club

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 25 avg 2009, 19:39

Pametno razmisljas Principatus, ali mislim da imas pogresan nacin analistike tudih komentara te shvatanja o cemu se radi u nasem savezu i u ostalim korijenima nase ekipe te trenera.

Ti moras znati kada pricamo o Blazevicu, da nepricamo samo o treneru, profesionalcu, covijeku koji cini dobro ovoj zemlji u trenutku nego kao prvo i politicaru (covijek zna sve bitne karike u HR drzavi, te je kandidovao za njihovog predsjednika). Mene uopste nezanima sta je osvojio do sada ili nije, sta ce sa Bosnom ili nece, ako nam obraz drzave o tome zavisi. ako nas odvede na prvenstvo bilo koje, ucinio je dosta toga dobrog za nasu zemlju i promovisanje zemlje ali ne za nas obraz.

Sta tim hocu da kazem? Nas obraz zavisi od toga dali cemo mi pustiti nakon pobjede protiv Belgije, mozda turske i mozda i nekih ekipa za SP da zaboravimo sta se zapravo prije godinu dana desavalo u BiH nakon sto je smjenjen Trener Kodro......

Sto se tice Cire, ako je on doveden, na mjestu covijeka/trenera (Kodre) koji je zelio dobro nasoj drzavi, i za to je bio smjenjen, sta je onda uopste smisao Cirinog dolaska? Pa ja kako znam imali smo sa Kodrom isto dobrog trenera? ja znam zasto je dosao, da upravo sa ovim pobjedama i njegovim politickim razmisljanjem i potezima uspostavi mir..i covijece ne da je uspjesan nego i vise od toga. Citam da su se i bhfanatikosi sada dok je vrijeme kvalifikacija utisali sa protestom zato sto je sada cjeli narod protiv njih. A problem kod naseg naroda je taj, da je toliko zeljan tih pobjeda i tog promovisanja da zaboravi na sve sto je bilo prije toga i sto je ustvari smisao Cirinog dolaska. Ma ja da sjedim u savezu, da moram na sud kao munib, da ljudi protestuju pred savezom i da cjela nacija zeli moju ostavku, ja bi takode doveo Ciru.

Ja licno kazem, da meni nebi smetalo da je Bosna i zadnja a da je na celu Meho Kodro, jer znam da bi tada ove mutne radnje u i oko saveza prestale. Evo na sta mislim? Svima vama navijacima je smetalo prije Cirinog dolaska da se u savezu vode mutne radnje, da se igraci prodaju preko repke i da radi toga mi unutar ekipe, zato sto to drugi igraci primjete, ili gubimo bitne igrace, ili gubimo rezultat. radi tih i drugih kriminalnih randji saveza je svako bio protiv tog saveza, a sada kada pobjedujemo i kada se i dalje igraci preko Cire prodaju, primjer su Supic i Radeljic koji je direkt nakon poraza protiv Irana dobio novi ugovor u Turskoj vama savez odgovara i cak napadate ljude koji nisu zadovoljni sa Cirom i vas pritisak je toliko jak, da i druge organizacije sada prekidanju Bojkot radi toga, primjer su fanatikosi. Mi smo vodili protiv Irana 2:0 dok se nisu desile nevjerovatne izmjene, o kojima nevjerovatno kako jeste niko neprica vise. Znaci nas ponos je stom utakmicom isprljan, da bi se jedan Radeljic prodao. Eh upravo je to tacka o kojoj pricam cjelo vrijeme, da ovde sjede ljudi na celnim pozicijama koji pljuju po nasoj drzavi a vi (amir i kompanija) to sve trpite dok ima rezultata. A ja vam kazem da mi je draze izgubiti utakmicu nego ovaj kriminal i sljam gledati. Sve dok vi budete vidjeli u ovom politicaru rjesenje za nas fudbal i budete ovo sve trpili i vjerovali da je sve dure, mi necemo izaci iz ove rupe, iako odemo na SP ( sa formacijom 3-6-1 tamo mozemo samo zavrsiti sa 6:0 kao nasi susjedi).

Sto se tice Cire kao covijeka, i tu se da diskutovati do sutra, ali ja kazem da mi neodgovara covijek koji prica protiv Slovenije/Estonije javno kako ce nekom "uvaliti 5 komada" i "**** im majku" a u Turskoj igra 3-6-1. To je meni dvolicna licnost i kukavica, nebitno jeli turska jaca od Slovenije ili ne.

A rekao je poslije ove blamaze protiv Irana da ce se u nasoj repci dogoditi velike promjene? Pa sta se to desilo ja vas pitam sada?

A da vas pitam kada je Ciro rekao da je pricao sa Platinijem u vezi naseg fudbala i kada je tvrdio da ce taj razgovor promjeniti korjenito sve u nasem fudbalu, tada su svi vjerovali u njegove rijeci i mislili da se to odnosi na celnike u savezu, da ih je obavjestio u kriminalu, a ono u sustini suplja prica, od tada se nista nije desilo.
Da vas jos nesto pitam, sto se to Ciro nalazi prije utakmice sa Iranom sa Pasalicem? u vezi cega njih dvojica imaju pricati molim lijepo? I tu je bio snjima i onaj siptar, neznam mu ime ljigavo vise.

Aj ja mislim da je zeljo do groba sa onom izjavom gore htio da kaze, da se neradi o Pobjedi ni visini pobjede dok nam ljudi ovakvi vode repku na celu sa njihovim pulenom...hajde molim te nemoras imati IQ od 150 da primjetis da nesto nije uredu u nasem savezu, a Ciro ni rijeci o tome da izgubi, nezanima mene onaj nacin njegove price, "**** ovog, onog" kada vidim sta se ustavri desava u nasem fudbalu.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2009, 19:43

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa isto ciro nije mogo onu jadnu rijeku dobiti...

a ja koliko se sjecam Iljo je bio u savezu i kad je Kodro bio selektor, pa onda ne vidim problem...vise mi lici da je ciro tu krivv nego Iljo...mada je Iljo opet kriv za sve...al ovaj je odma drugi krivac(ciro)
Ne lici ni nasta.Papac je izjavio da Ciro nije problem vec Iljo i to sto puta.
A sad sto je on dvolicnjak i to nije izjavio kad je Kodro bio to je do njegovog obraza.
Uostalom nema Kodre,Ciro je tu.
99% normalnih ljudi ne podnose Ciru ali su mnogo pametniji nego ti,sute i gledaju sta se desava.Jer rezultati su tu.
Dokle god ih bude ako nista drugo te rezultate,eventualan uspijeh i nasu repku treba podrzavati a za Ciru ostaviti samo za sebe.Jer ima ona ,,pametan presuti ono sto budala izjavljuje,,
Ako to ne shvatis svaki dialog je suvisan za tebe moj ti @Zeljo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 19:47

harishp je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa isto ciro nije mogo onu jadnu rijeku dobiti...

Ne lici ni nasta.Papac je izjavio da Ciro nije problem vec Iljo i to sto puta.
A sad sto je on dvolicnjak i to nije izjavio kad je Kodro bio to je do njegovog obraza.
Uostalom nema Kodre,Ciro je tu.
99% normalnih ljudi ne podnose Ciru ali su mnogo pametniji nego ti,sute i gledaju sta se desava.Jer rezultati su tu.
Dokle god ih bude ako nista drugo te rezultate,eventualan uspijeh i nasu repku treba podrzavati a za Ciru ostaviti samo za sebe.Jer ima ona ,,pametan presuti ono sto budala izjavljuje,,
Ako to ne shvatis svaki dialog je suvisan za tebe moj ti @Zeljo.
pa koji cu k*rac po nekom pljuvati kad je zajebo stavr a kad nisam ranije kad je trebalo...

kad on ode onda ce biti svjedno ili mu **** matr i ciro majstore...svejedno...doce ti u glavu jednom...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2009, 19:56

:roll: Svasta :roll:
Jel ti uopste znas koja alternativa Ciri.
jos duplo veci bezveznjakovici nego on.
Mi nismo sa dva spica igrali ima 10 godina a barbarez nam je bio libero.
dok nam je Damjanovic koga svi otpisuju sada bio najbolji strelac bas kod kodre.
Znaci taktika sijedi i placi.
Uostalom u pravu si,ovo je tvoja tema.
isprazni se i uzivaj.
svaki pokusaj sa tobom raspravljati je nemogucan.
P.S meni ce doci u glavu jednom ali tebi haman nikad a mozda ni tad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 20:02

harishp je napisao/la::roll: Svasta :roll:
Jel ti uopste znas koja alternativa Ciri.
jos duplo veci bezveznjakovici nego on.
Mi nismo sa dva spica igrali ima 10 godina a barbarez nam je bio libero.
dok nam je Damjanovic koga svi otpisuju sada bio najbolji strelac bas kod kodre.
Znaci taktika sijedi i placi.
Uostalom u pravu si,ovo je tvoja tema.
isprazni se i uzivaj.
svaki pokusaj sa tobom raspravljati je nemogucan.
P.S meni ce doci u glavu jednom ali tebi haman nikad a mozda ni tad.
pa damjanovic je bio najbolji strijelac kod Kodre iz jednog razloga....covjek znao iskorisiti sve ono sto ovaj ima i eto...a Ciro to nezna...

a sto se brate dragi samnom nemoze raspravljati...
pa ti uopste nemas argument, sem rezultati...
dobro taj tvoj argument je jaci od svakog mog (naseg) sto se tice samo utakmice
al nemas argument sto se tice moralne strane cire blazevica, koja je u ovom slucaju vrlo vazna...

po on nije smio uopste biti u kombinacijama za mjesto selektora...a kamoli nesto drugo...
i haj da mu se ta pozicija i on opet sere po Bosni i Hercegovini...pa imal to smisla...
pa kako vas nije stid podrzavati njega...pa jel vi uopste navijate za BiH...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2009, 20:07

Nemam argumenata sem rezultata :o :shock:
Pa covijece za koji klinac iko na ovom svijetu igra nego da postigne rezultate.
Definitivno ti si legenda,kralj,sah,buda,tito :lol: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2009, 20:14

harishp je napisao/la:Nemam argumenata sem rezultata :o :shock:
Pa covijece za koji klinac iko na ovom svijetu igra nego da postigne rezultate.
Definitivno ti si legenda,kralj,sah,buda,tito :lol: :mrgreen:
nemozes preko mrtvih ljudi...mora biti negdje granica...
razumijes...
isto tako u fudbalu postoji rivalstvo..
ocit primjer Hrgovic..doveli ga kao pojacanje..ono ispalo gore zbog navijaca...
onda engleska...velika 4...moze mozda bez arsenala...
i treneri klubova ne dovode igrace iz svojih rivala upravo zbog toga...a vjerovatno mogu i imali bi bolji rezultat...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.