Pa valjda je svima bilo jasno i prije ovog razgovora da se čovjek vraća u klub, Zeba još nije potpisao ugovor, vjerovatno će on otići ali mi neće biti krivo ako se tako rasplete. Dobrodošao!Bianconeri1988 je napisao/la:Ja iz ovog razgovora mogu zaključiti da Bekrić nema ništa protiv povratka u Želju.
Sad samo moliti Boga da mu neko ne ponudi nešto što ne može odbiti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trenutno emisija na TVSA u kojoj je gost Žujo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja iz ovog razgovora mogu zaključiti da Bekrić nema ništa protiv povratka u Želju.
Sad samo moliti Boga da mu neko ne ponudi nešto što ne može odbiti.
Pomogao bi s obzirom da je ozvjesno da će Zeba odletjeti za Belgiju. Trenutno je izvjesnije da ćemo ostati bez Zebe nego da će nas pojačati Bekrić.
-
- Kontakt:
O kakvom vi odlasku Zebe pricate, zar nije on potpisao ugovor prije mjesec dana?
teške provale xdSenad_tm87 je napisao/la:O kakvom vi odlasku Zebe pricate, zar nije on potpisao ugovor prije mjesec dana?
FC Bayern München <3
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Željo 1921 <3
Mia San Mia ! (:
Izgleda da je stigla neka ponuda iz Belgije.Ako bi sad otišao bila bi velika šteta, ali onda se obavezno mira dovesti Bekrić.Senad_tm87 je napisao/la:O kakvom vi odlasku Zebe pricate, zar nije on potpisao ugovor prije mjesec dana?
P.S. Jel' neko snimao ovu emisiju gdje je gostovao Bekrić ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Prodati Zebu pa uzeti Bekrića. I ako bi volio da imamo oba dvojicu
Jel neko gledao predsjednika Žuju, pa ako uradi ono sto je obecao na TVSA njegovu cu sliku da drzim umjesto goblena u kuci hehehe
Bolje njega okačiti na zid kao lovačku priču 

Žujo je zakon
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajd valjda će neko upload taj razgovor, mogli ste napisati da će on biti gost na tom magazinu 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nisam ni znao da ce biti, samo sto prebaci, voditelj rece vecerasnji gost je sabahudin zujo, haj reko da vidim o cemo prica
Napisao sam vam svima nedavno ko sve ide i to je prava istina. To sto ste vi zamislili u svojim glavama to je vasa stvar.
Neka idu doci ce drugi igraci i sigurno necemo biti slabiji nego ove polusezone.
Neka idu doci ce drugi igraci i sigurno necemo biti slabiji nego ove polusezone.
Potpis!
Koliko znam nista do sada nisi pogodioAldinn1 je napisao/la:Napisao sam vam svima nedavno ko sve ide i to je prava istina. To sto ste vi zamislili u svojim glavama to je vasa stvar.

Volim te Zeljo!!!
sta prica Bekric ?
vala ja bi radije da Zeba ostane,nego da on dodje,kad bi se biralo izmedju njih 2.
vala ja bi radije da Zeba ostane,nego da on dodje,kad bi se biralo izmedju njih 2.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da će Zeba ostati, a Bekrić doći. 

Ž '21!
Ipak smo s Bekrićem osvojili titulu, a s Zebom nismo. Gotivim Zebu, al Bekrija je BekrijaLudLo 4 je napisao/la:sta prica Bekric ?

Potpis!
Izebuzmeljen sam sad, Bekrija jest Bekrija, al drugi dio polusezone kako je zajko odigrao je fantazija, a fantazija bi bila kad bi obojicu ukomponovaliAldinn1 je napisao/la:Ipak smo s Bekrićem osvojili titulu, a s Zebom nismo. Gotivim Zebu, al Bekrija je BekrijaLudLo 4 je napisao/la:sta prica Bekric ?

Moje miŠljenje da njih dvojica zajedno ne mogu igrati zajedno. Možemo porediti Ćirine riječi da Pjanić i Misimović ne mogu igrati zajedno, tako je i za ovo slučaj. Ako Bekrić dođe, ZZ će sigurno ići, što postaje sve izglednije.lisander je napisao/la:Izebuzmeljen sam sad, Bekrija jest Bekrija, al drugi dio polusezone kako je zajko odigrao je fantazija, a fantazija bi bila kad bi obojicu ukomponovaliAldinn1 je napisao/la:Ipak smo s Bekrićem osvojili titulu, a s Zebom nismo. Gotivim Zebu, al Bekrija je BekrijaLudLo 4 je napisao/la:sta prica Bekric ?
Potpis!
Inkognito je napisao/la:Bolje njega okačiti na zid kao lovačku priču

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !