Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BigBen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la BigBen » 16 jan 2012, 20:53

Sve igraci koje trazimo nisu za b postave Juventusa, kao da se pripremamo za Ligu Europe sledece godine. Nema igraca koji podizu kvalitet ove ekipe, sve istroseni i ne adekvatni za ovaj Juventus. Bolje neka ostanu ovi igraca koje imamo nego da dovodimo Behramije i sl. njemu. Camoranezi u godinama i sada je bolji od svih krila koje imamo, a da ne govorimo o Govinicu, Pasquatu cije tek dolazi...

garibiaaaaaa!! Kad igras za Juve gare se lijepe na svakom ćošku :D
slika
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jan 2012, 20:55

BigBen je napisao/la:Sve igraci koje trazimo nisu za b postave Juventusa, kao da se pripremamo za Ligu Europe sledece godine. Nema igraca koji podizu kvalitet ove ekipe, sve istroseni i ne adekvatni za ovaj Juventus. Bolje neka ostanu ovi igraca koje imamo nego da dovodimo Behramije i sl. njemu. Camoranezi u godinama i sada je bolji od svih krila koje imamo, a da ne govorimo o Govinicu, Pasquatu cije tek dolazi...

garibiaaaaaa!! Kad igras za Juve gare se lijepe na svakom ćošku :D
slika
'Gariba hudog konacno krenulo, sreca pa Italijanke vecinom ruzne i ne vole fudbalere, kakvi. :lol: :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 16 jan 2012, 21:00

Samo nam je problem, sto Juve ima para i moze ih skupiti da kupuje more igraca, ali prema novom Uefinom pravilu moci cemo dovesti samo par jakih imena... Zato se moramo krpiti ovako :?

Postoji dosta boljih rjesenja, samo Marotta mora i otpisati dosta igraca pa onda tek da nam nadje nekog dobrog VEZNOG !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 21:03

Upravo to sam htio da napišem, mi ne trošimo tolike pare zbog UEFA-inog fair playa, zato Marotta želi prvo da proda ove igrače pa da onda dovede neke nove.

Aquafresca 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jan 2012, 21:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Upravo to sam htio da napišem, mi ne trošimo tolike pare zbog UEFA-inog fair playa, zato Marotta želi prvo da proda ove igrače pa da onda dovede neke nove.

Aquafresca 8-)
Tiribocchi aka kamion, sleper, traktor, sta li već 8-) :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 21:07

Grosso bi mogao u Novaru ili Lecce, da se hoćemo njega otarasiti barem, znam da se nešto zakomplikovalo nešto oko odlaska Motte u Sporting Gijon.

A možda Palompo ili Nainggolan ne bi bili loše rješenje jer bi Conte vrlo lahko mogao pomjeriti Pirla prema naprijed na ulogu trequartiste, a Nainggolan ili Palombo da igraju klasičnog defanzivnog veznog.
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jan 2012, 21:10

Bianconeri1988 je napisao/la:Grosso bi mogao u Novaru ili Lecce, da se hoćemo njega otarasiti barem, znam da se nešto zakomplikovalo nešto oko odlaska Motte u Sporting Gijon.

A možda Palompo ili Nainggolan ne bi bili loše rješenje jer bi Conte vrlo lahko mogao pomjeriti Pirla prema naprijed na ulogu trequartiste, a Nainggolan ili Palombo da igraju klasičnog defanzivnog veznog.
pa sto ne kazes da je Aquafreska upravo ubacio smeće u kontejner, ja te pogresno shvatio :D

boldano- e sto me nasmija :lol:

mladjeg od dvojca treba dovest a to je ovaj Golan

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 21:13

Vidim ja nešto čudno pišeš, nigdje mi logike :mrgreen:

Hajd probaj izgovoriti Palompo :!: Skoro pa nemoguće, moraš zastati :lol:

Nainggolan je bolje rješenje, ali isto tako i 3 puta skuplje, a i pitanje koliko je Celino raspložen za ove zamjene igrača, on hoće samo lovu, treba mu ponuditi 15 miliona iz 4 rate :mrgreen:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jan 2012, 21:15

Bianconeri1988 je napisao/la:Vidim ja nešto čudno pišeš, nigdje mi logike :mrgreen:

Hajd probaj izgovoriti Palompo :!: Skoro pa nemoguće, moraš zastati :lol:

Nainggolan je bolje rješenje, ali isto tako i 3 puta skuplje, a i pitanje koliko je Celino raspložen za ove zamjene igrača, on hoće samo lovu, treba mu ponuditi 15 miliona iz 4 rate :mrgreen:
ma ja reko predlazes da dovedemo Aquafrescu, reko kad smo vec tako krenuli mogli smo i Tiribocchia ako nije vec u penziji, ona mala trkaca kockica od covjeka, kazu jedini jednakostranicni fudbaler koji je igrao u Serie A. :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 21:18

Ma šta će nam napadači više :mrgreen:

Igra Tiribocchi u Atalanti, čini mi se, gledat ćemo za vikend protiv nas, koji smo mi sretnici zabit će nam gol sigurno :mrgreen:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jan 2012, 21:22

http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... ouma%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;

zipa ovo, Kurt nekakav :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 21:26

Ma mlad mi nekakav, sa njim bi bilo kao sa Sorensenom, doveli bi ga i nikad ne bi zaigrao, nama trebaju gotovi igrači, mi smo još uvijek u stvaranju tima, nemamo mi vremena da čekamo da se neko razvije.

Nije to onaj Juve od prije 6 godina kad su na terenu Nedved, Vieira i Ibrahimović, s njima trojicom bi pobjedili bilo koga i kad bi s njima trojicom igralo jop 8 juniora. :mrgreen:
Ž '21!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 16 jan 2012, 21:58

http://fcjuventus.info/vijesti/54-zvani ... jeajq.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Citajte zadnju recenicu... Koja velicina od covjeka za nepovjerovati. Agnelli :evil:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 22:06

Još dva gola Immobilea 8-)

Ovaj nije normalan, sljedeće sezone treba igrati u Juventusu :mrgreen:
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jan 2012, 22:13

Bianconeri1988 je napisao/la:Još dva gola Immobilea 8-)

Ovaj nije normalan, sljedeće sezone treba igrati u Juventusu :mrgreen:
Koji je vrag tom momku, jednostavno primoraće Kontea i Marottu da ga vrate u Torino :mrgreen: .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 16 jan 2012, 22:20

Čitam sada da u Juventus treba preći Kolarov i neki igrač iz Partizana, koliko je to sad tačno i ne znam baš.
Potpis!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 16 jan 2012, 23:11

Immobile odličan,ali kao što je i njegov agent rekao još nije spreman za Juve.
Zato će se i uraditi ona zamjena polovica ugovora sa Boakyeom,iako je Immobile trenutno bolji po meni će Boakye biti veliki igrač (mlađi je 3 godine) i rekao bih da ima veće šanse igrati u Juventusu.
Ono što je dobro je što ćemo ovom razmjenom praktično kontrolisati ugovore obojici i pratiti njihov napredak.

Tottenham otkupio kompletan ugovor Yage Falqea.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 jan 2012, 23:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma mlad mi nekakav, sa njim bi bilo kao sa Sorensenom, doveli bi ga i nikad ne bi zaigrao, nama trebaju gotovi igrači, mi smo još uvijek u stvaranju tima, nemamo mi vremena da čekamo da se neko razvije.

Nije to onaj Juve od prije 6 godina kad su na terenu Nedved, Vieira i Ibrahimović, s njima trojicom bi pobjedili bilo koga i kad bi s njima trojicom igralo jop 8 juniora. :mrgreen:
Kurt Zouma
slika
Datum rodjenja:27/10/1994
Pozicija:stoper
Stup odbrane francuskih omladinskih selekcija,a vec je i bitan kotacic u seniorskom timu St Etiennea,vec se stigao upistati i u listu strijelaca u Francuskoj ligi,korpulentan,odlican u skok igri,nesklon kiksevima,Francuzi su uvijek imali sjajne stopere i malo ko sumnja da nece od ovakvoga potencijala napraviti stopera svjetske klase.
Isjecak iz mog teksta o najboljim svjetskim fudbalerima do 18 godina :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 16 jan 2012, 23:26

Immobile je strasan igrac a to po pola ugovora uopste nije lose samo bih ga volio vidjeti kod nas sljedece sezone jer je visok, brz ima tehniku odlican napadac, steta sto ga nemamo vec ove sezone a ne vratiti ga narednu bi bila velika greska.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 16 jan 2012, 23:27

Jel zna ko sta imaju Bologna, Genoa i Cagliari zajednicko osim da su nam uzeli bodove??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.