garibiaaaaaa!! Kad igras za Juve gare se lijepe na svakom ćošku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
'Gariba hudog konacno krenulo, sreca pa Italijanke vecinom ruzne i ne vole fudbalere, kakvi.BigBen je napisao/la:Sve igraci koje trazimo nisu za b postave Juventusa, kao da se pripremamo za Ligu Europe sledece godine. Nema igraca koji podizu kvalitet ove ekipe, sve istroseni i ne adekvatni za ovaj Juventus. Bolje neka ostanu ovi igraca koje imamo nego da dovodimo Behramije i sl. njemu. Camoranezi u godinama i sada je bolji od svih krila koje imamo, a da ne govorimo o Govinicu, Pasquatu cije tek dolazi...
garibiaaaaaa!! Kad igras za Juve gare se lijepe na svakom ćošku![]()
Tiribocchi aka kamion, sleper, traktor, sta li većBianconeri1988 je napisao/la:Upravo to sam htio da napišem, mi ne trošimo tolike pare zbog UEFA-inog fair playa, zato Marotta želi prvo da proda ove igrače pa da onda dovede neke nove.
Aquafresca
pa sto ne kazes da je Aquafreska upravo ubacio smeće u kontejner, ja te pogresno shvatioBianconeri1988 je napisao/la:Grosso bi mogao u Novaru ili Lecce, da se hoćemo njega otarasiti barem, znam da se nešto zakomplikovalo nešto oko odlaska Motte u Sporting Gijon.
A možda Palompo ili Nainggolan ne bi bili loše rješenje jer bi Conte vrlo lahko mogao pomjeriti Pirla prema naprijed na ulogu trequartiste, a Nainggolan ili Palombo da igraju klasičnog defanzivnog veznog.
ma ja reko predlazes da dovedemo Aquafrescu, reko kad smo vec tako krenuli mogli smo i Tiribocchia ako nije vec u penziji, ona mala trkaca kockica od covjeka, kazu jedini jednakostranicni fudbaler koji je igrao u Serie A.Bianconeri1988 je napisao/la:Vidim ja nešto čudno pišeš, nigdje mi logike![]()
Hajd probaj izgovoriti PalompoSkoro pa nemoguće, moraš zastati
![]()
Nainggolan je bolje rješenje, ali isto tako i 3 puta skuplje, a i pitanje koliko je Celino raspložen za ove zamjene igrača, on hoće samo lovu, treba mu ponuditi 15 miliona iz 4 rate
Koji je vrag tom momku, jednostavno primoraće Kontea i Marottu da ga vrate u TorinoBianconeri1988 je napisao/la:Još dva gola Immobilea![]()
Ovaj nije normalan, sljedeće sezone treba igrati u Juventusu
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma mlad mi nekakav, sa njim bi bilo kao sa Sorensenom, doveli bi ga i nikad ne bi zaigrao, nama trebaju gotovi igrači, mi smo još uvijek u stvaranju tima, nemamo mi vremena da čekamo da se neko razvije.
Nije to onaj Juve od prije 6 godina kad su na terenu Nedved, Vieira i Ibrahimović, s njima trojicom bi pobjedili bilo koga i kad bi s njima trojicom igralo jop 8 juniora.
Isjecak iz mog teksta o najboljim svjetskim fudbalerima do 18 godinaKurt Zouma
Datum rodjenja:27/10/1994
Pozicija:stoper
Stup odbrane francuskih omladinskih selekcija,a vec je i bitan kotacic u seniorskom timu St Etiennea,vec se stigao upistati i u listu strijelaca u Francuskoj ligi,korpulentan,odlican u skok igri,nesklon kiksevima,Francuzi su uvijek imali sjajne stopere i malo ko sumnja da nece od ovakvoga potencijala napraviti stopera svjetske klase.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.