[youtube][/youtube]
Najbolje pojačanje u odbrani još od dolaska Lilliana Thurama.

Na današnji dan:
[youtube][/youtube]
Jest brz ovaj Boniek, a Platini im dijeli lopte kao na terminu, elegancija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
+ Fabio Q i AmauriHeavensWonder je napisao/la:Napad je po imenima jaci od Citya![]()
Vucinic, Matri, Del Piero, Toni, Iacquinta, Boriello !
Po realizaciji, FK Kozara
Nekako mi lici na Inlera ali daleko boljih fizickih predispozicija, onakav igrac je idealan za Juve i muske utakmice. Ako postoji mogucnost da bude nas na ljeto bilia bi odlicna stvar, mada ce cijena biti visoka ili ako bi mogli ukljuciti u transfer neke igrace iz napada...Oxygen je napisao/la:Nainggolan je prejak,juče je glavni bio u sredini,fizički impresivan,Marcha se par puta odbio od njega kao od zid,a i dobru tehniku ima.
1988 godište je,sada je realno teško pregovarati sa Cellinom jer bi trazio desetak miliona ili par igrača primavere.
Vidal-Pirlo-Marcha-Marrone-Naingolan-Appelt, ne treba nam niko u narednih 5-6 godina.
Gledao sam ja par tih tekmi i nisam vidio niti jednog igraca koji je vrijedan pomena. Golman koji nam je branio uci od Buffona i napravio je 2 greske tu prvu tekmu koje su nas i kostale izgubljene tekme. Vjerovatno sam ja premalo gledao da bih sad nesta sudio ali eto po onom sto sam vidio nisam zadovoljan.Oxygen je napisao/la:Na turniru u Kataru naša U-17 ekipa će igrati u finalu sa PSG-om,krenuli smo porazom 3-1 i onda sve pobjede,
u 1/2 finalu savladan je Ajax.
poor mans Giovinco, ako znas sta to znaci, dakle ne vidim logiku u bacanju naseg talenta Parmi kao posljednje smece i dovodjenje losijeg igraca i njegovo forsiranje, nesto ga ne mogu i gotovo, a vala i ne zna igrat fudbala, sem u Coppa Italiaharebianconero je napisao/la:Nez sto ga mrzite, al ja cu samo reci FORZA GIACCHERINI !
Marotta ce ti i ubuduce na svako jedno dobro pojacanje dovest jos 5 polovnjaka, vidjeces, tako lik radi , get used to it, ja jesam, a mozda i nisamBianconeri1988 je napisao/la:Conte ne želi da pusti Giaccherinija jer ga je on i htio, normalno ako je te ponude i bilo.
Iz Fiorentine samo nas zanimaju Behrami ili Montolivo, vala mi taj Cerci ne unosi neko povjerenje, preko glave mi je tih polovnjaka.
Borimo se za Scudetto, a oni nama dovode levate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.