hvala care !Keenan.- je napisao/la:Za sada nema,a kada bude bit ce objavljeno na edindzeko.babhfanatic14 je napisao/la:hocel Dzeko igrat od prve minute ??? imal kakav info???
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Evo ovdje uvijek sat pred pocetak izbace sastav.bhfanatic14 je napisao/la:hvala care !Keenan.- je napisao/la:Za sada nema,a kada bude bit ce objavljeno na edindzeko.babhfanatic14 je napisao/la:hocel Dzeko igrat od prve minute ??? imal kakav info???
http://www.facebook.com/mcfcofficial" onclick="window.open(this.href);return false;
A ja mislim da ce igrati od pocetka veceras, Balotelli je obnovio povredu.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Kao i sto smo pretpostavili:
Do posljednje utakmice 21. kola engleske Premier lige između Wigana i Manchester Citya ostalo je nešto više od sat vremena. Edin Džeko naći će se u početnoj postavi svog tima, te će u tandemu sa Aguerom tražiti put do mreže Wigana.
Do posljednje utakmice 21. kola engleske Premier lige između Wigana i Manchester Citya ostalo je nešto više od sat vremena. Edin Džeko naći će se u početnoj postavi svog tima, te će u tandemu sa Aguerom tražiti put do mreže Wigana.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Goalgetter
- Kontakt:
Hart, Zabaleta, Savic, Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko
Ofanzivno, nesto cemu se i nisam bas nadao. Sigurno ce Milner igrati malo povucenije.Goalgetter je napisao/la:Hart, Zabaleta, Savic, Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko
P.S. Ne mogu da shvatim kakvi su ovi "navijaci" cityja, malo citao komentare na fb-u, i stvarno, za ne povjerovati kakve gluposti pisu..

Izdržati, to je temelj vrline!
Fantastican sastav Milner,Barry, Nasri ,Edin .. tu vec ima dovoljno substance za jednu kolektivnu igru ....Goalgetter je napisao/la:Hart, Zabaleta, Savic, Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja mislim da je vakat vise Edine,makar 2 danas da zabijes.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- twostepsfromhell
- Kontakt:
insAllahbarbarez je napisao/la:Ja mislim da je vakat vise Edine,makar 2 danas da zabijes.

nemojte sparat linkovima 

sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
evo najbolji sopcast, skysports, vec sada rade analize nekakve i sta ja znam.
...
Prenosi li iko? ...ili da idem tražit' linkove? 

Btw, meni je prije ovaj Bloodzeed-ov stream uvijek mogao, sada nikad. Napuni se do 50-60 i nema sanse vise. Nez sto, a isti net i tada i sada..panties je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/106723

joj, meni se cini da sto vise ljudi gleda to je bolji streamrogeRF je napisao/la:Btw, meni je prije ovaj Bloodzeed-ov stream uvijek mogao, sada nikad. Napuni se do 50-60 i nema sanse vise. Nez sto, a isti net i tada i sada..panties je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/106723

ono, meni se obicno popravi kad pocne utakmica, pa se svi ukljuce. ne znam uopste po kom principu radi sopcast, pa ne znam jel ima to veze.
nije on nista promjenio u vezi streama, bar mi se ne cini, sad mi je na 87, vidjecemo hoce bit bolje.
http://www.premier--streams.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i dobar link
i sportklub+ prenosi.
Zadnja izmjena: panties, dana/u 16 jan 2012, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
...
ma, ja iskreno i ne pokusavam kad tekma pocne, nadjem neki od 1100-1200kbps pa tu gledam, tako da i ne znam da l' to ima kakve veze s tim. volio bih gledati na sky, i nadjem ja linkove, ali je kvalitet slike mizeran. tako da, ne preostaje mi nista drugo do digija.panties je napisao/la:joj, meni se cini da sto vise ljudi gleda to je bolji streamrogeRF je napisao/la:Btw, meni je prije ovaj Bloodzeed-ov stream uvijek mogao, sada nikad. Napuni se do 50-60 i nema sanse vise. Nez sto, a isti net i tada i sada..panties je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/106723
evo najbolji sopcast, skysports, vec sada rade analize nekakve i sta ja znam.![]()
ono, meni se obicno popravi kad pocne utakmica, pa se svi ukljuce. ne znam uopste po kom principu radi sopcast, pa ne znam jel ima to veze.
nije on nista promjenio u vezi streama, bar mi se ne cini, sad mi je na 87, vidjecemo hoce bit bolje.

Dajte mi Sopcast
SkySpord 2 HD
SkySpord 2 HD
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- twostepsfromhell
- Kontakt:
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV9.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ljudi ovdje je meni dobar
evo ljudi ovdje je meni dobar

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Meni ovaj Live VDO odlicno radi ,ne steka , nista ne trebas skidat nit instalirat.
Bude na ovoj stranici kad pocne utakmica http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bude na ovoj stranici kad pocne utakmica http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rođen s tobom da budem
puno linkova, što sopkast-što fleš
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=245082" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=245082" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Principatus
- Kontakt:
Imali neko dobar link koji ne stopa i da je u HD, 3D i sa Dolby Digital ako moze?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sky-meni napunio do 100
sop://broker.sopcast.com:3912/123694" onclick="window.open(this.href);return false;
Snimak - ima i gorih
sop://broker.sopcast.com:3912/123694" onclick="window.open(this.href);return false;
Snimak - ima i gorih

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee