Unknown Genius je napisao/la:Ima li još iko da mu nisu povećali brzinu neta ovi iz BH Telecoma?
Mislim da nakon 15-ak dana su trebali svima...
U mene je povećana brzina.
Nego, da ovdje zatražim malu pomoć, sigurno neko zna. Sve ikone na desktopu su mi označene, nekako sam ih slučajno sve označio i sve mi plave, a pojma nemam kako da ih odznačim. Pa ako neko može da mi pomogne.
Unaprijed hvala.
Desktop, desni klik -> arrange icons by -> odznači lock web items on desktop
Izgleda da nije to. Negdje sam drugdje zabrlj'o. U svakom slučaju, hvala drug .
Zelim da izbrisem google accaunt preko kojeg sam bio prijavaljen na youtube, sad me zanima gubim li hotmail adresu ako to uradim.
Jer prijavio sam se preko hotmail adrese na primjer: [email protected] je adresa preko koje sam se prijavio na google accaunt, sad ako ga otakzem/iskljucim zanima me gubilm li tu adresu potpuno ?
Zelim da izbrisem google accaunt preko kojeg sam bio prijavaljen na youtube, sad me zanima gubim li hotmail adresu ako to uradim.
Jer prijavio sam se preko hotmail adrese na primjer: [email protected] je adresa preko koje sam se prijavio na google accaunt, sad ako ga otakzem/iskljucim zanima me gubilm li tu adresu potpuno ?
Po logici stvari ne bi trebao,hotmail se deaktivira samo na hotmailovoj stranici.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Izgleda da nije to. Negdje sam drugdje zabrlj'o. U svakom slučaju, hvala drug .
To je samo ako koristiš XP, ne znam kako je na drugim OS.
Probaj i ovo: My computer -> desni klik -> properties -> advanced -> performance setting -> označi use drop shadows for icon labels on desktop
RiNo je napisao/la:Ima li još iko da mu nisu povećali brzinu neta ovi iz BH Telecoma?
Mislim da nakon 15-ak dana su trebali svima...
U mene je povećana brzina.
Nego, da ovdje zatražim malu pomoć, sigurno neko zna. Sve ikone na desktopu su mi označene, nekako sam ih slučajno sve označio i sve mi plave, a pojma nemam kako da ih odznačim. Pa ako neko može da mi pomogne.
Unaprijed hvala.
Desktop, desni klik -> arrange icons by -> odznači lock web items on desktop[/quote]
Izgleda da nije to. Negdje sam drugdje zabrlj'o. U svakom slučaju, hvala drug . [/quote]
Prati sljedece
Na desktop>desni klik>proporties>desktop>customize desktop>web> i onda odznaci sve one kvakice idi aplly ok i zamjeni wallpaper ili background. Problem solved.
Doslo vrijeme da se i ja nakon 7 godina koristenja xp-a predjem na 7 i to ultimate 64 bita. Sinoc skino provjeren torrent sprzio (neka mi zena bila uvalila dvd-ove qrcu ne valjaju i nisam mogao da sprzim pa sam trazio novi) i narednim danima cu da instaliram. Mora se u korak s vremenom
nime_tm87 je napisao/la:Doslo vrijeme da se i ja nakon 7 godina koristenja xp-a predjem na 7 i to ultimate 64 bita. Sinoc skino provjeren torrent sprzio (neka mi zena bila uvalila dvd-ove qrcu ne valjaju i nisam mogao da sprzim pa sam trazio novi) i narednim danima cu da instaliram. Mora se u korak s vremenom
Napravi bootabilni USB sa UltraISO, instalacija ide 3 puta brze
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
nime_tm87 je napisao/la:Doslo vrijeme da se i ja nakon 7 godina koristenja xp-a predjem na 7 i to ultimate 64 bita. Sinoc skino provjeren torrent sprzio (neka mi zena bila uvalila dvd-ove qrcu ne valjaju i nisam mogao da sprzim pa sam trazio novi) i narednim danima cu da instaliram. Mora se u korak s vremenom
Ne znam kako ide procedura... jel sve isto sa CD-om ili ?
Pokreni UltraISO (kad je vec o njemu rijec), otvori .iso file od Win7, odaberi bootable pa write disk image, ubaci USB ak nisi, write method staviti na USB/HDD i klikni na write.
Ne znam kako ide procedura... jel sve isto sa CD-om ili ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Na desktop>desni klik>proporties>desktop>customize desktop>web> i onda odznaci sve one kvakice idi aplly ok i zamjeni wallpaper ili background. Problem solved.
Idemo dalje
Hvala druže puno, to je to . Hvala i @Rino-u, u svakom slučaju.
Zna li neko, ima li kakav jednostavan program za izrezivanje slika, npr. da izrezem neki dio slike, pa da taj dio bude nova slika?
Nikad mi ovo dosad nije trebalo (bilo sta u vezi slika), pa i ne znam bas kakvih programa ima za to. Nemam cak ni painta.
rogeRF je napisao/la:Zna li neko, ima li kakav jednostavan program za izrezivanje slika, npr. da izrezem neki dio slike, pa da taj dio bude nova slika?
Nikad mi ovo dosad nije trebalo (bilo sta u vezi slika), pa i ne znam bas kakvih programa ima za to. Nemam cak ni painta.
rogeRF je napisao/la:Zna li neko, ima li kakav jednostavan program za izrezivanje slika, npr. da izrezem neki dio slike, pa da taj dio bude nova slika?
Pa u paintu to mozes sve uradit
Izgleda da ga nisam instalirao kad sam dizao sistem (nema ga nigdje). Pa, ako ima bilo kakav program koji moze posluziti za ovo.