HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

universum
Kontakt:

Re: HŠK ZRINJSKI

Post Postao/la universum » 13 jan 2012, 12:24

Mandrake je napisao/la:PAVLE SUŠIĆ: Zbog ozljeda nisam pružio više

Četvrti igrač koji je Zrinjski napustio ove zime je Pavle Sušić, 23-godišnji veznjak s kojim je mostarski klub dogovorio sporazumni raskid ugovora.
U prvom dijelu sezone je bio standardniji nego u prve dvije sezone Pod Bijelim brijegom, ali ni jesenas se nije izborio za status standardnog igrača, jer je od četrnaest prvenstvenih utakmica u kojima je skupljao minutažu, samo u njih pet bio starter.
- Bez obzira što u Zrinjskom nisam pružio onoliko koliko sam očekivao, u Mostaru sam svejedno proveo dvije i pol lijepe godine. Karijeru ću vjerojatno nastaviti u inozemstvu, što je i glavni razlog zbog kojeg sam zatražio sporazumni raskid ugovora, ali nekako vjerujem da ću jednog dana opet zaigrati u dresu Zrinjskog, izjavio je Sušić.
U Zrinjski je došao iz niželigaša Radnika, a zanimljivo da je službeni debi upisao u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
- Ozljede su definitivno razlog zbog kojeg u Zrinjskom nisam pružio puno više. Na startu sam bio starter, ali me vrlo brzo počeo mučiti trbušni zid zbog kojeg sam podvrgnut operativnom zahvatu, a koji me kasnije usporio. U prošlu sezonu također sam krenuo dobro, protiv Tobola i Tre Pennea sam postigao dva pogotka, izborio dva kaznena udarca i dodao još četiri asistencije, ali onda me opet usporila ozljeda, jer sam morao na novu operaciju, govori Sušić, koji nije otkrio gdje bi trebao nastaviti karijeru.
- Nema smisla da govorim ime kluba dok ne potpišem, ali radi se o inozemnom klubu. Mogu tek reći da je u pitanju Njemačka, zaključio je Sušić.

Pavle hvala na svemu, znaš igrat nogomet, al su te stvarno te ozljede uništile, sretno u nastavku karijere, puno zdravlja i vrati se majstore opet ;)
a idi h...ajvanu jedan i ne vracaj se,veze nemas,odigrasdobru utkmicu jednu pa pola godine ozljeda i tako u krug,bolje da odes,bolji je onaj smoto chevrot od tebe bio
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905

starmo94
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 14 jan 2012, 13:21

Igor Žuržinov ostaje u Zrinjskom

Igor Žuržinov ipak ostaje član HŠK Zrinjski u nastavku sezone.
Nakon brojnih špekulacija Uprava HŠK Zrinjski i Igor Žuržinov na zadovoljstvo navijača postigli su dogovor o nastavku suradnje. Tijekom zimskog odmora pojedini mediji su Žuržinova vodili prvo u Olimpic, pa zatim i u Borac, a na kraju Igor je ipak ostao u Zrinjskom.
Dogovor je postignut na 6. mjeseci, a zatim će se pregovarati o nastavku suradnje.

Napokon dobre vijesti ..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jan 2012, 15:29

starmo94 je napisao/la:Igor Žuržinov ostaje u Zrinjskom

Igor Žuržinov ipak ostaje član HŠK Zrinjski u nastavku sezone.
Nakon brojnih špekulacija Uprava HŠK Zrinjski i Igor Žuržinov na zadovoljstvo navijača postigli su dogovor o nastavku suradnje. Tijekom zimskog odmora pojedini mediji su Žuržinova vodili prvo u Olimpic, pa zatim i u Borac, a na kraju Igor je ipak ostao u Zrinjskom.
Dogovor je postignut na 6. mjeseci, a zatim će se pregovarati o nastavku suradnje.

Napokon dobre vijesti ..
dobra vijest,bolje da su ga potpisali do kraja sezone jer ako ne izborimo europu ko ce ga platit,a ako izborimo onda nastavak suradnje
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 jan 2012, 17:20

Babatunde Samuel Famuyiwa: Zrinjski je veliki klub

Veliki broj afričkih nogometaša već desetljećima pokušava da zaigra nogomet u nekom od europskih klubova.
Proteklih godina u Zrinjskom se nalazi gotovo svake sezone nekoliko igrača iz Afrike. Na probi prošle godine u Zrinjskom bio je i Babatunde Samuel Famuyiwa iz Nigerije, nogometaš koji trenutno sa dosta uspjeha brani boje Lobi stars fc, nogometnog kluba iz Nigerije.
U Mostaru se zadržao kratko, a za momčad Zrinjskog nastupio je u nekoliko pripremnih utakmica. Razlog zašto nije potpisao ugovor ponajviše leži u certifikatu koji je kasno stigao u klub te se ovaj igrač nije na vrijeme mogao potpisati ugovor sa Plemićima. Putem Interneta ovih dana smo stupili u kontakt sa Samuelom te napravili kratki razgovor koji Vam prenosimo u cjelosti.

Kako je tekao vaš prvi kontakt sa Zrinjskim?

U Mostar sam stigao 24. siječnja 2011. godine. Put do Bosne i Hercegovine je bio dosta težak. Najprije smo morali izvaditi ulazne vize u Cairu jer u Nigeriji nema BiH veleposlanstva. Nakon dužeg puta zajedno sa još jednim nogometašem iz Nigerije sam stigao u Mostar.

O Zrinjskom sam se informirao putem internet i znao sam da Zrinjski redovito igra u europskim natjecanjima što je meni osobno bio dodatni motiv da se pokažem u tom klubu. Odmah po dolasku smo se susreli sa ljudima iz kluba koji su bili izuzetno ljubazni prema nama. Smjestili smo se na stadionu te smo dogovorili da treniramo zajedno sa ostalim nogometašima Zrinjskog.

Da li ste nastupali u momčadi Zrinjskog i kako su Vam se činili nogometaši koji su u to vrijeme branili bolje Zrinjskog?
Za Zrinjski sam nastupio u nekoliko pripremnih utakmica i iz razgovora sa trenerima primijetio sam da će na mene najozbiljnije računati. Ipak, nakon nekoliko razgovora sa ljudima iz kluba i sa mojim tadašnjim menađerom već nakon mjesec dana provedenih u Mostaru vidio sam da će "posao" propasti.

Moj tadašnji menadžer je zahtijevao da obadva igrača koja je on doveo potpišu ugovor što se ljudima iz kluba nije svidjelo. Problem je bio i u certifikatu iz Nigerije tako da umjesto nastavka karijere u Mostaru ponovno krećem od nigerijskih klubova čekajući drugu šansu u Europi. Što se tiče nogometaša Zrinjskog, nastupao sam sa igračima koji su isto kao i ja došli na probu u Zrinjski. Oni igrači koji su nastupali u prvoj momčadi pokazali su veliko znanje sa loptom, ali su barem po meni bili slabom pripremljeni. Siguran sam da je razlog tome i početak priprema kada su nogoe u nogometaša tako reć "teške".

U Mostaru ste proveli mjesec dana. Kako Vam se svidio grad i ljudi u njemu?

Mostar je izuzetno lijep grad. Ljudi su na svakom korako prema meni bili dosta ljubazni. Bila bi mi velika čast da sam mogao ostati duže u Mostaru. Putem Internet, ali i u nekoliko pripremnih utakmica primjetio sam da Zrinsjki ima stvarno odlične navijače. Bila bi mi velika čast da sam ostao i pokazao Ultras-ima svoje nogometno znanje.

Za koji klub trenutno nastupate i kakvi su Vam planovi za budućnost?
Trenetno nastupam za Lobi stars fc, nogometni klub iz Nigerije. Što se tiče moje budućnosti nadam se da ću se okušati u nekom od europskih klubova. Volio bih da barem u početku moja prva postava bude Mostar i Zrinjski.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jan 2012, 17:29

Ne brinite se vi za placanje igraca u HSK Zrinjskom!
Otisli su za sada Zizovic(nudjeno mu kao i u Borcu)koji je veoma sklon ozljedama i samo u svojoj 32. godini bi uzimao mjesto mladjima jer se klub priprema za D.D. u kojem nema mjesta za stare i neprofitabilne igrace.
Duro je otisao jer takodjer nije htio pristat na 6. mjeseci ,trazio je 1,5 godinu dana sto je za njegovu dob previse...
Zadro napustio klub zbog male minutaze...steta sto se decko nije vise pokazao ,mada su ga i treneri selili sa pozicije na poziciju a nitko nema pojma da je on spic igrac a tu je najmanje igrao.
Pavle (vjecito ozljedjeni pavle)Susic otisao sa obitelji u njemacku gdje ce pokusati baviti se amaterskim nogometom u regionalnoj ligi ...skon veoma ozljedama te klub na njemu vjerovatno nikada nebi nista zaradio kao D.D.
Od igraca sto su ostali a mladi i pod ugovorom su: Hadzic,Stojkic,Sunjic,Dzidic,Markic,Marjanovic,Jackson,Bekic,Pehar,Milicevic, i Zivko.

Bacelic Grgic je otpao .nasao klub u Hrvatskoj.
U klub dosle ponude za Marjanovic,Sunjica,Bekica i Milicevica te Dzidica!

.

universum
Kontakt:

Post Postao/la universum » 14 jan 2012, 17:40

bekicamir je napisao/la:Ne brinite se vi za placanje igraca u HSK Zrinjskom!
Otisli su za sada Zizovic(nudjeno mu kao i u Borcu)koji je veoma sklon ozljedama i samo u svojoj 32. godini bi uzimao mjesto mladjima jer se klub priprema za D.D. u kojem nema mjesta za stare i neprofitabilne igrace.
Duro je otisao jer takodjer nije htio pristat na 6. mjeseci ,trazio je 1,5 godinu dana sto je za njegovu dob previse...
Zadro napustio klub zbog male minutaze...steta sto se decko nije vise pokazao ,mada su ga i treneri selili sa pozicije na poziciju a nitko nema pojma da je on spic igrac a tu je najmanje igrao.
Pavle (vjecito ozljedjeni pavle)Susic otisao sa obitelji u njemacku gdje ce pokusati baviti se amaterskim nogometom u regionalnoj ligi ...skon veoma ozljedama te klub na njemu vjerovatno nikada nebi nista zaradio kao D.D.
Od igraca sto su ostali a mladi i pod ugovorom su: Hadzic,Stojkic,Sunjic,Dzidic,Markic,Marjanovic,Jackson,Bekic,Pehar,Milicevic, i Zivko.

.

hrabro na europu samo dva poraze,ajmoo zrinja

slika

to je ta ekipa

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jan 2012, 17:41

universum je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Ne brinite se vi za placanje igraca u HSK Zrinjskom!

.

hrabro na europu samo dva poraze,ajmoo zrinja

slika

to je ta ekipa
POTPIS :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 15 jan 2012, 17:42

Toni Šunjić je u Turskoj, otišao je na probu u Ukrajinsku Zoryu, znat će se ovih dana šta će biti s njim, ali ako i ode, trebala bi biti solidna (za BH uvjete) odšteta za njega... Za stopersku poziciju me nije strah, tu Džida, Markić i Mara Aničić koji je drama stoper, čak bolji možda nego vezni (to je pokazao davno protiv Brage)...
Te ekipe što se gore napisali, sve potpisujem, jedino ne znam kakav je taj Ivešić igrač, možda bi još jedan ofenzivni vezni nam dobrodošao, ali neki provjeren igrač :)

Bekić iz Dinama stiže na šestomjesečnu posudbu?

Almir Bekić, nogometaš GNK Dinama mogao bi doći na šestomjesečnu posudbu u HŠK Zrinjski. Nekadašnji mladi BiH reprezentativac Almir Bekić sljedećih bi se nekoliko dana mogao priključiti pripremama HŠK Zrinjski. Riječ je o nogometašu koji je 2010. potpisao ugovor za Dinamo, ali se nikada nije izborio za mjesto u modroj momčadi.

Poslan je na posudbu u Lokomotivu, pa zatim i natrag u svoj matični klub Slobodu iz Tuzle. Kako neslužbeno doznajemo ovaj nogometaš je spreman doći u Zrinjski, te se tako preko Premijer nogometne lige BiH pokušati nametnuti Dinamu. Riječ je o nogometašu koji igra na poziciji ljevog ofenzivnog veznjaka.

Rosas7
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Rosas7 » 15 jan 2012, 18:25

Mandrake je napisao/la:Toni Šunjić je u Turskoj, otišao je na probu u Ukrajinsku Zoryu, znat će se ovih dana šta će biti s njim, ali ako i ode, trebala bi biti solidna (za BH uvjete) odšteta za njega... Za stopersku poziciju me nije strah, tu Džida, Markić i Mara Aničić koji je drama stoper, čak bolji možda nego vezni (to je pokazao davno protiv Brage)...
Te ekipe što se gore napisali, sve potpisujem, jedino ne znam kakav je taj Ivešić igrač, možda bi još jedan ofenzivni vezni nam dobrodošao, ali neki provjeren igrač :)

Bekić iz Dinama stiže na šestomjesečnu posudbu?

Almir Bekić, nogometaš GNK Dinama mogao bi doći na šestomjesečnu posudbu u HŠK Zrinjski. Nekadašnji mladi BiH reprezentativac Almir Bekić sljedećih bi se nekoliko dana mogao priključiti pripremama HŠK Zrinjski. Riječ je o nogometašu koji je 2010. potpisao ugovor za Dinamo, ali se nikada nije izborio za mjesto u modroj momčadi.

Poslan je na posudbu u Lokomotivu, pa zatim i natrag u svoj matični klub Slobodu iz Tuzle. Kako neslužbeno doznajemo ovaj nogometaš je spreman doći u Zrinjski, te se tako preko Premijer nogometne lige BiH pokušati nametnuti Dinamu. Riječ je o nogometašu koji igra na poziciji ljevog ofenzivnog veznjaka.
sunjicu zelim neka ostvari transfer nema veze zasluzio je covjek,na stoperima smo dobri.....
bekic bi bio dobar......

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 15 jan 2012, 18:39

Rosas7 je napisao/la: sunjicu zelim neka ostvari transfer nema veze zasluzio je covjek,na stoperima smo dobri.....
bekic bi bio dobar......
Slažem se s tobom, stvarno je zaslužio Šunjić! Ma baš tako, treba nam još jedan vezni dobar :D Eno pročitao sam na forumu Slobode, da su rođaci Amer i Almir, pa nek ga rođo fino zovne i povuče ga ovamo, eto nek budu i cimeri ako treba :D

Rosas7
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Rosas7 » 15 jan 2012, 20:37

Mandrake je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la: sunjicu zelim neka ostvari transfer nema veze zasluzio je covjek,na stoperima smo dobri.....
bekic bi bio dobar......
Slažem se s tobom, stvarno je zaslužio Šunjić! Ma baš tako, treba nam još jedan vezni dobar :D Eno pročitao sam na forumu Slobode, da su rođaci Amer i Almir, pa nek ga rođo fino zovne i povuče ga ovamo, eto nek budu i cimeri ako treba :D
ako su rodjaci znaci dolazi ovaj :D :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 jan 2012, 22:06

znacka prije drugog svjetskog
slika

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 jan 2012, 23:04

Toni Sunjic najvjerovatnije odlazi u zemlju Srne i Eduarda te europskog nogometnog prvenstva 2012.
Transfer oko 500 000 eura na 12 rata.
Aj neka i nasi napokon nesto prodaju!
Eto valjda nam el presidente nece vise kukati kako se nema u javnosti pic... mu materina,sramoti plemice a zna se da plemici uvijek imaju za raju! :D

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 16 jan 2012, 00:18

bekicamir je napisao/la:Toni Sunjic najvjerovatnije odlazi u zemlju Srne i Eduarda te europskog nogometnog prvenstva 2012.
Eto valjda nam el presidente nece vise kukati kako se nema u javnosti pic... mu materina,sramoti plemice a zna se da plemici uvijek imaju za raju! :D
Čuj 12 rata.pa nije brate namještaj da ga kupe na 12 rata :o
Einigkeit und Recht und Freiheit

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 16 jan 2012, 01:29

Zrinjski ce po meni u drugi dio sezone uci oslabljen !!
Po meni 7 8 mjesto na kraju sezone ..20 25 bodova zaostatka za vodecim širokim ili željeznicarom...
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 16 jan 2012, 01:50

domorocki je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Toni Sunjic najvjerovatnije odlazi u zemlju Srne i Eduarda te europskog nogometnog prvenstva 2012.
Čuj 12 rata.pa nije brate namještaj da ga kupe na 12 rata :o
Haha, a stvarno... :D Ali nešto mi je ta cifra prevelika brate, da si reko 200 000 Eura i nekako... ali 500 000 u 12 rata, malo nestvarno zvuči, ali neka da dođe i službena potvrda toga :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 jan 2012, 11:49

sunjicu sretno ti ,zasluzio si,
decko vrijedi ove pare sigurno !!!

universum
Kontakt:

Post Postao/la universum » 16 jan 2012, 11:58

na sluzbenoj stranici kluba predstavili sunjica,
sunka samo naprijed,hvala ti za sve

http://www.zarya-lugansk.com/news_show.php?news_id=1751" onclick="window.open(this.href);return false;

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 16 jan 2012, 17:44

ZBOG OVOGA GA COVJEK MORA VOLJETI...

Na 0.50 derpe Jese pada kao suhi list! :lol: :lol: :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunka sretno!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 16 jan 2012, 19:01

BROTNJO NEODLUČENO ODIGRALO S DINAMOM

Pred 3500 gledatelja nogometaši Brotnja su u prijateljskoj utakmici s Dinamom odigrali neriješeno 1:1. Dinamo je u prvom poluvremenu preko Krstanovića došao do prednosti, a izjednačujući pogodak postigao je Josip Sesar. Nakon neslavnog debija na klupi Dinama trener Čačić je kazao kako nije nezadovoljan.

Igrač Zrinjskog Josip Sesar, koji je u Brotnju bio na posudbi u prvom dijelu sezone, a sada je dobio Musin poziv bio je igrač koji je Brotnju donio izjednačenje. U kratkoj izjavi za medije kazao je kako je zadovoljan rezultatom i činjenicom da su tribine bile pune. „ Lijep je osjećaj postići pogodak Dinamu, posebno nama mladim igračima, stvarno je lijep osjećaj ali i poticaj za nastavak.“

Bravo Sesa majstore! Sad samo nastavi ovako u dresu Zrinje ;)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.