Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
evo i HERVELLE 4 licna MIRZU stao sut i sad je egal promasio par suteva al ostali se slabo prikljucuju i ispucavaju se sutevima za 3 poena 6/19 za 3 poena caja laboral
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jaooo Buzzer beater hahaha usuti se citav bilbao
-
- Kontakt:
Mislio sam da ce Mirza bit zajeb za caju sa promasenim slobodnima na kraju al uvalise 3cu u zadnjoj sekundi
..Drago mi je da je onaj grk profulo na kraju slobodno je...bo oca svog citavo vrijeme je provocirao 

SAN EMETERIO kakva trica za pobjedu hahahahaha 79-80
TELETOVIC ODLICAN
24 POENA
9/13 za 2 poena
1/7 za 3 poena
7 skokova

TELETOVIC ODLICAN

24 POENA

9/13 za 2 poena
1/7 za 3 poena
7 skokova
Kakva zavrsnica i na kraju pobjeda Caje sutem za tri poena sa zvukom sirene od strane FSE. Teletovic je postigao 24 poena, no ukoliko zeli da bude vrhunski igrac slobodna bacanja u "triler" zavrsnici mora realizovati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
vratila je CAJA LABORAL BILBAU sa ovom pobjedom za onaj poraz u EUROLIGI ispadanjem CAJE mada se to ne moze porediti al neka utjeha jer ovim porazom BILBAO najvjerovatnije nece ucestvovati na zavrsnici kupa kralja
Mirza izdominiro niski post veceras, meda mu nisu mogli. Jos bi savrseniju utakmicu imao da nije bezze 2-3 lopte opalio za tri, pogotovo ono kada nije ni konstrukciju pogodio
Da je Caji jedan extra centar mogli bi svasta napraviti u ligi

Da je Caji jedan extra centar mogli bi svasta napraviti u ligi
nema potpisa
Kakva utakmica
Za mene glavni krivac za poraz Bilbao-a je Katsikaris, da je Caja izgubila Ivanovic bi preuzeo njegovu ulogu. Evo i zasto. Caja je tek tako prosula +10 da je to prosto nevjerovatno, za ne bas veliki period igre od +10 do -5, katastrofa, to trener ne smije dopustiti. S druge strane Bilbao je imao +5, oba (i jedina koja mogu igrat na ovom nivou)visoka igraca Caje sa po 4 licne, Caja u bonusu, oni imaju jos 3 faula do bonusa i sve to nisu znali iskoristiti na domacem terenu. Ovo je gore od Cajinih +10 do -5. Bez obzira na egal utakmicu mislio sam da se treba desiti cudo da Bilbao ovo izgubi, i eto izgubili su.
Samopouzdanje igraca Caje na niskom nivou, pa oni su samo u 2. poluvremenu tri cista zicera promasili, 2 SE. Ova trica bi mogla vratiti SE, koji je za 2 veceras imao nevjerovatnih 0/9
.
Mirza objasnio zalizanom u oba pravca, sad je vise izlazio na sut i odmah se zalizani izgubio!! Jos da je trica isla napunio bi ga ko Mozzart kajdanku, iako mu je i ovo dovoljno. Mirzina trica veceras bi trebala biti 1/5 2 puta je sutirao s istekom napada, jednom od svog kosa, drugi puta sa 8-9 m. Al ko *ebe statistiku kad on ovako odigra
Na kraju je drhtala ruka, ali iskustvom ce i to doci na svoje.

Za mene glavni krivac za poraz Bilbao-a je Katsikaris, da je Caja izgubila Ivanovic bi preuzeo njegovu ulogu. Evo i zasto. Caja je tek tako prosula +10 da je to prosto nevjerovatno, za ne bas veliki period igre od +10 do -5, katastrofa, to trener ne smije dopustiti. S druge strane Bilbao je imao +5, oba (i jedina koja mogu igrat na ovom nivou)visoka igraca Caje sa po 4 licne, Caja u bonusu, oni imaju jos 3 faula do bonusa i sve to nisu znali iskoristiti na domacem terenu. Ovo je gore od Cajinih +10 do -5. Bez obzira na egal utakmicu mislio sam da se treba desiti cudo da Bilbao ovo izgubi, i eto izgubili su.
Samopouzdanje igraca Caje na niskom nivou, pa oni su samo u 2. poluvremenu tri cista zicera promasili, 2 SE. Ova trica bi mogla vratiti SE, koji je za 2 veceras imao nevjerovatnih 0/9

Mirza objasnio zalizanom u oba pravca, sad je vise izlazio na sut i odmah se zalizani izgubio!! Jos da je trica isla napunio bi ga ko Mozzart kajdanku, iako mu je i ovo dovoljno. Mirzina trica veceras bi trebala biti 1/5 2 puta je sutirao s istekom napada, jednom od svog kosa, drugi puta sa 8-9 m. Al ko *ebe statistiku kad on ovako odigra

Kuko je napisao/la:Kakva utakmica![]()
![]()
![]()
Samopouzdanje igraca Caje na niskom nivou, pa oni su samo u 2. poluvremenu tri cista zicera promasili, 2 SE. Ova trica bi mogla vratiti SE, koji je za 2 veceras imao nevjerovatnih 0/9.
Mirza objasnio zalizanom u oba pravca, sad je vise izlazio na sut i odmah se zalizani izgubio!! Jos da je trica isla napunio bi ga ko Mozzart kajdanku, iako mu je i ovo dovoljno. Mirzina trica veceras bi trebala biti 1/5 2 puta je sutirao s istekom napada, jednom od svog kosa, drugi puta sa 8-9 m. Al ko *ebe statistiku kad on ovako odigra![]()
Fino si to napisao!!
Mirza je objasnio zalizanom ili kako ga vec zoves!!
Povreda nece ga biti duze vrijeme na terenu.#
Ali ono sto je pruzio sinoc je bilo dosta gore i bolnije od povrede:)) uzas!!
E pu
Kad ima najbolju sezonu u karijeri ovo da mu se desi...
Neda se Bosnji, dzaba ti sve..

Kad ima najbolju sezonu u karijeri ovo da mu se desi...
Neda se Bosnji, dzaba ti sve..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
e jesmo baksuzi u pm,za njeg sam konto u NBA 100%..slicno ko i Terzic u rukometu
Re: BiH kosarkasi - Litvanija 2011.
Polako ljudi neznamo ni koliko je teska mozda nece dugo odsustovati i mozda ispadne da ce napokon malo odmoriti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
I opet kao takav bio najbolji strelac u ekipi.Jos kad znamo da je kosarka kolektivni sport.....doe78 je napisao/la:Povreda nece ga biti duze vrijeme na terenu.#
P.S Ako je iscasenje onda nije neka velika muka.Malo odmora i to bi bilo to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:I opet kao takav bio najbolji strelac u ekipi.Jos kad znamo da je kosarka kolektivni sport.....doe78 je napisao/la:Povreda nece ga biti duze vrijeme na terenu.#
gledo sam ja tekmu,bili su svi slabi,ali mirza je sutirao cini mi se 1 od 10 za 3..bjelica 0 od 6 ili tako nesto..
Sto se tice povrede skocio je da blokira protivnika i onaj mali argentinac je bio ispod njega i tada slijedi pad na desni lakat!
Gdje si gledao, uzivo ili negdje na netu? Ja sam trazio stream i nisam pronasaodoe78 je napisao/la:harishp je napisao/la:I opet kao takav bio najbolji strelac u ekipi.Jos kad znamo da je kosarka kolektivni sport.....doe78 je napisao/la:Povreda nece ga biti duze vrijeme na terenu.#
gledo sam ja tekmu,bili su svi slabi,ali mirza je sutirao cini mi se 1 od 10 za 3..bjelica 0 od 6 ili tako nesto..
Sto se tice povrede skocio je da blokira protivnika i onaj mali argentinac je bio ispod njega i tada slijedi pad na desni lakat!

Ja sam dobio info da ce Mirza vec sutra biti na treningu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Da to bude istina, i da se nas Mirza ako Bog da brzo vrati, da nastavi gdje je stao.neno#4 je napisao/la:Ja sam dobio info da ce Mirza vec sutra biti na treningu.
P.S. @neno, valjda ces donijeti srecu, svima nama, da ta tvoja inf. bude tacna.

Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.