Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

adointer
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la adointer » 16 jan 2012, 00:37

nije do Intera i do igraca bilo,znamo koja je njihova snaga,nego onaj tvoj juventino Gasperini jbg ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 00:48

Ja lično ne znam koja je snaga intera, protiv Juventusa u posljednjih par tekmi teško dolazi do izražaja, tj. ne dolazi nikako. :mrgreen:

Ali eto, važno da sve ima veze sa Juventusom! To samo govori koja je veličina taj Juventus! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 16 jan 2012, 00:51

Sad se ozbiljno pripremiti i pokusati pobjediti Atalantu. Kiks ne smije doci u obzir jer mislim da puno sanse dajemo protivnicima koji se zele vratiti na vrh. Bice tesko, ali vjerujem u kvalitet Juvntusovi igraca...

Onako usput, jedna vijest ,vezana za nase mlade na turniru u Kataru, gdje je Juve pobjedio ekipu Ajaksa i plasirao se u finale. Mlade nade predstavljaju Juventus na najbolju moguci nacin, a finalni mec se igra protiv PSG-a. Razultat u polufinalu je bio 4:1 :D

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 jan 2012, 00:53

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja lično ne znam koja je snaga intera, protiv Juventusa u posljednjih par tekmi teško dolazi do izražaja, tj. ne dolazi nikako. :mrgreen:

Ali eto, važno da sve ima veze sa Juventusom! To samo govori koja je veličina taj Juventus! 8-)
mi smo primili 3 gola od Novare,to ne znaci da Novara ima bolji napad od Juventusa jer je zabila 3 gola,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 00:57

Juventus je dao interu 2 gola, a inter je dao Juventusu 1 gol, to znači da Juventus ima i bolji napad i bolju odbranu od intera.

:lol: :lol: :lol:
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 16 jan 2012, 01:01

Bianconeri1988 je napisao/la:Juventus je dao interu 2 gola, a inter je dao Juventusu 1 gol, to znači da Juventus ima i bolji napad i bolju odbranu od intera.

:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 16 jan 2012, 01:01

slika

Juventusovi igrači danas minimalno u 2 navrata igrali rukom, Bonucci i Pirlo.
Mislim, 99% sam siguran, da je Pirlovo igranje rukom trebalo biti penal za Cagliari.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 jan 2012, 01:02

al ja kazem da je zbog juventina Gaspa,jbg cojk voli Juve,i ja bih da sam bio na njegovom mjestu,,al Novara nam je zabila 3 gola,ljudi izgleda imaju bolji napad od vaseg,,bas cudno a tako su nisko na tabeli,,de ba moram te zezat malo,vi ste jos bolji na tabeli jbg,al sad cemo mi 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 01:07

Hoće li opet biti ovako:
adointer je napisao/la:sad ce to da krene,sledece 2-3 utakmice kad dobijemo eto nas,,do 9 kola vec zaostajete 7p. 8-)
:mrgreen: :lol:

@imp

U pravu si, sudija je morao minimalno svirati jedan penal za Juventus, ali da si češće pratio utakmice Juventusa ove sezone sigurno bih se uvjerio kako je za Juventus trebalo biti svirano minimalno 5 očitih penala, a opet koje li ironije sudija nam svira nepostojeći penal protiv Cesene.
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 16 jan 2012, 01:08

Imp je napisao/la:slika

Juventusovi igrači danas minimalno u 2 navrata igrali rukom, Bonucci i Pirlo.
Mislim, 99% sam siguran, da je Pirlovo igranje rukom trebalo biti penal za Cagliari.
Napucane lopte, bilo je to slobodno sudijsko uvjerenje, nema potrebe polemisati o tome. Mozda da je svirao penal u prvom poluvremenu, sigurno bi Juve uzeo tri boda. Sad mi krivo, sudija bio na nasoj strani...:roll:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 jan 2012, 01:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Hoće li opet biti ovako:
adointer je napisao/la:sad ce to da krene,sledece 2-3 utakmice kad dobijemo eto nas,,do 9 kola vec zaostajete 7p. 8-)
:mrgreen: :lol:

jok,ovako 8-)

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=12160
adointer je napisao/la:meni je malo zao sto nema Stankovica,on je uvijek Milanu zabijao golove
ja mislim da je Milan jaci,ali imam osjecaj da cemo pobijediti,1-0,2-1,,,steta ne brani Dida :lol:

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 16 jan 2012, 01:13

adointer je napisao/la:al ja kazem da je zbog juventina Gaspa,jbg cojk voli Juve,i ja bih da sam bio na njegovom mjestu,,al Novara nam je zabila 3 gola,ljudi izgleda imaju bolji napad od vaseg,,bas cudno a tako su nisko na tabeli,,de ba moram te zezat malo,vi ste jos bolji na tabeli jbg,al sad cemo mi 8-)
Cemu se nadate, a znate, da vas trener nikada nista osvojio nije. Na cemu se vase nada zasnivaju!? :? Maximum vam je LP... ;)

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 16 jan 2012, 01:17

Bianconeri1988 je napisao/la: @imp

U pravu si, sudija je morao minimalno svirati jedan penal za Juventus, ali da si češće pratio utakmice Juventusa ove sezone sigurno bih se uvjerio kako je za Juventus trebalo biti svirano minimalno 5 očitih penala, a opet koje li ironije sudija nam svira nepostojeći penal protiv Cesene.
Penal za Juventus? Kralju ja sam mislo na penal za Cagliari.
slika
Dosta Juventina je priznalo da je sudac za ovo moga mirne duse svirati penal. Ja se slazem. Nije da mi je od nekog velikog znacaja, al da ne ispane da se samo griješi u korist Milana.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 01:23

@Imp, lapsus calami, mislio sam na Cagliari, u pravu si ;) :mrgreen:

Razlika između Milana i Juventusa je ta što sudije sviraju nepostojeće penale za Milan, a i igračima Milana je sklono igranje vaterpola u svom kaznenom, pa sudije opet ne sviraju. Kad su u pitanju penali protiv onda Juve i Milan imaju isti kriterij, ali kada su u pitanju penali za onda je tu Milan bez konkurencije.
adointer je napisao/la:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=12160
adointer je napisao/la:meni je malo zao sto nema Stankovica,on je uvijek Milanu zabijao golove
ja mislim da je Milan jaci,ali imam osjecaj da cemo pobijediti,1-0,2-1,,,steta ne brani Dida :lol:
Kakve to veze ima sa Juventusom? :mrgreen:

Juventus je ovom Milanu zabio 2 gola, a inter samo 1, kako god okreneš opet smo bolji :lol:
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 16 jan 2012, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 16 jan 2012, 01:24

Imp je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la: @imp

Penal za Juventus? Kralju ja sam mislo na penal za Cagliari.
slika
Dosta Juventina je priznalo da je sudac za ovo moga mirne duse svirati penal. Ja se slazem. Nije da mi je od nekog velikog znacaja, al da ne ispane da se samo griješi u korist Milana.
Sto vise gledam ovaj video, izgleda kao da se lopta odbila od prsa Pirla. Ako je vec bila ruka, vidi se da Pirlo pokusava izbjeci eventualno igranje rukom. Tako da je to bio razloga da sudija ne dosudi kazneni udarac...

Ovaj propust sudije, ako je ikako bio, je samo kap u moru naspram broju pogresak koje sudije rade kada igra Milan. Veceras je gol interu ponisten zbog navodnog offsida...

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 16 jan 2012, 01:32

Ne mogu sa 100% sigurnošću reći da ga je lopta udarila u ruku, al meni se čini da je. I ja sam gledao 100 puta sliku, i nikako da dokučim što je Pirlo mislio, gledaj gdje mu je ruka kad igrač udara loptu, nije još podignuta, i onda diže ruku i brani u maniri Buffona iz najboljih dana. Valjda refleksi, štali. Nije da bi sad 100% lopta ušla u gol pa konta ko suarez bolje penal i crveni nego gol. Nema potrebe da braniš očigledno. **** dešava se.

Da je Milan ekipa koja prolazi najbolje sa sudačkim "greškam". Slažem se, je.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 01:38

Pogodila je lopta Pirla u ruku, iz drugih uglova se to fino vidi. Sudija je trebao svirati, ali nije, šta ćemo mi sad tu, ako ništa pravda je zadovoljena za Cagliari, osvojili su bod. :mrgreen:
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 16 jan 2012, 01:40

Imp je napisao/la:Ne mogu sa 100% sigurnošću reći da ga je lopta udarila u ruku, al meni se čini da je. I ja sam gledao 100 puta sliku, i nikako da dokučim što je Pirlo mislio, gledaj gdje mu je ruka kad igrač udara loptu, nije još podignuta, i onda diže ruku i brani u maniri Buffona iz najboljih dana. Valjda refleksi, štali. Nije da bi sad 100% lopta ušla u gol pa konta ko suarez bolje penal i crveni nego gol. Nema potrebe da braniš očigledno. **** dešava se.

Da je Milan ekipa koja prolazi najbolje sa sudačkim "greškam". Slažem se, je.
Tako nekako kao sto ti kazes. Ne kontam zasto drze ruke u neprirodnom polozaju, kad uglavnom bude penal. Ne moze se ovo porediti sa odbranom Suareza koji stoji na golu i oponasa golmana, ovdje je Pirlo slucajno pogodjen a i daleko od gola...

Sto kaze kolega, penal i to je to...

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 16 jan 2012, 01:44

BigBen je napisao/la: Tako nekako kao sto ti kazes. Ne kontam zasto drze ruke u neprirodnom polozaju, kad uglavnom bude penal. Ne moze se ovo porediti sa odbranom Suareza koji stoji na golu i oponasa golmana, ovdje je Pirlo slucajno pogodjen a i daleko od gola...

Sto kaze kolega, penal i to je to...
I ne uspoređujem ga s Suarezom. Već govorim nije mi jasno zašto diže ruku, da je situacija kao kod Suareza onda bi Pirlov potez imao neke logike.

Važno da smo se mi složili. Tko prizna pola mu se prašta. ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 jan 2012, 01:47

Ma složit ćemo se mi uvijek ovako sa nekim sa strane, ko voli normalnu diskusiju ;) :D

Ali sa interistima i milanistima, to već teže ide :mrgreen:

Znaš kako ide ono: S konjem konjski, s gospodinom gospodski. :mrgreen:
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.