NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
http://jedinstvo.ba/novosti.php?id=55" onclick="window.open(this.href);return false;
i miloš 

Ako sada za Jedinstvo nesto ne urade legende kluba, navijaci i simpatizeri definitivno smo klub pred gasanjem. Zelim da vjerujem da ce se legende napokon pokrenuti, da nece sve ostati na prici kako im je zao, a samim tim ce se pokrenuti navijaci i simpatizeri.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Nadam se da će legende nešto uraditi. Samo da se započne nešto. Onda će biti lakše.
Bili su na TVu,to je dobro. Vidjećemo za dalje.
Bili su na TVu,to je dobro. Vidjećemo za dalje.
-
- Kontakt:
http://jedinstvo.ba/novosti.php?id=63" onclick="window.open(this.href);return false;
KRAJIŠKI CAPELLO
KRAJIŠKI CAPELLO
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
http://www.****/vijesti/280- ... -dres.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sada gledam nešto, pa Jedinstvo ima 2 web-stranice, jedinstvo.ba i ****.
Dok dosta klubova iz Premijer lige, a da ne pričamo o Prvoj ligi nema svoje web-stranice Jedinstvo ima 2.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Pa vi ćete ispasti 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
realno, svi ovi igraci koji su napustili Jedinstvo su bili gola kita, sto pokazuje i plasman na tabeli. OSIM MILOSA GALINOG. I neka su otisli. Odu jedni, dodju drugi, tako ce biti i sad za proljece. Mogu doci samo bolji.
MENI MOJE, A VAMA VASE
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
http://www.****/" onclick="window.open(this.href);return false;LjumanM95 je napisao/la:Evo sada gledam nešto, pa Jedinstvo ima 2 web-stranice, jedinstvo.ba i ****.Dok dosta klubova iz Premijer lige, a da ne pričamo o Prvoj ligi nema svoje web-stranice Jedinstvo ima 2.
![]()
Ovo je sluzbena i oficijelna stranica. Za ovu drugu nemam pojma ali je izuzetno losa.
MENI MOJE, A VAMA VASE
U Bihaću jos uvijek nema nista konkretno vec samo mahalske price, ali pocela je da kuzi jedna pozitivna stvar, a to je da ce trener Smajic frcati, da ce klub voditi neko iz Bihaća i da ce napokon igrati nasa djeca, pa i pod cijenu ispadanja iz lige. Srce ce mi biti ko kuca kad na terenu vidim golobrade momke koji ako nista ginu za sveti dres, a cak ako budu igrali oni koje ja zamisljam nece se osramotiti 100%.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Kod nas nema konkretno nista vec deset godina.NeRi_K je napisao/la:U Bihaću jos uvijek nema nista konkretno vec samo mahalske price, ali pocela je da kuzi jedna pozitivna stvar, a to je da ce trener Smajic frcati, da ce klub voditi neko iz Bihaća i da ce napokon igrati nasa djeca, pa i pod cijenu ispadanja iz lige. Srce ce mi biti ko kuca kad na terenu vidim golobrade momke koji ako nista ginu za sveti dres, a cak ako budu igrali oni koje ja zamisljam nece se osramotiti 100%.
vidis ja nemam povjerenja u nase mlade momke, i mislim da je to cisti promasaj. Ako ijedan od njih bude valjao nema sanse da se zadrzi u klubu. a koji je to mladi igrac ponikao iz nase skole da je danas poznat i priznat van granica Krajine? Nijedan.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Moras priznati da su juniori Jedinstva uvijek bili jedni od najboljih u BiH, istina je kad im istekne juniorski staz da ti igraci propadaju i u vecini slucajeva vuku se po seoskim ekipama ili zavrsi u Gospicu, Novom Vinodolskom, poneki i u nizeligasima Austrije. Ja se ne sjecam da je neki nas junior dobio pravu priliku u prvoj ekipi, a i kad je dosao u prvu ekipu nije imao pravog trenera, jer Jedinstvo vec godinama vode neznalice, jedino je Benjo bio ok, ali nazalost nije se dugo zadrzao, jer upravo je htio da ima vise kontrole, a to Uprava nije prihvatila. Sjecam se ja generacije Combra, Benjo, Šadija koji su rasturali, ali svi su manje vise propali. Treba dovesti trenera koji zna raditi sa mladima i u prvu ekipu ubaciti Četića, Zulića itd., na to sve dodati par mladih igraca iz susjednih Opcina. I na vrijeme te igrace odgajati da znaju sta im treba znaciti dres Jedinstva. Svi ste gledali utakmicu Jedinstvo - Una i Igor Drljaca je za Unu odigrao zadnjeg veznog kako vec niko godinama u Jedinstvu nije, tako da kad bi se ispravno radilo i taj momak bi mogao naci svoje mjesto u Jedinstvu. Ali potreban je kvalitetan trener, kvalitetne pripreme.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Kod nas nema konkretno nista vec deset godina.NeRi_K je napisao/la:U Bihaću jos uvijek nema nista konkretno vec samo mahalske price, ali pocela je da kuzi jedna pozitivna stvar, a to je da ce trener Smajic frcati, da ce klub voditi neko iz Bihaća i da ce napokon igrati nasa djeca, pa i pod cijenu ispadanja iz lige. Srce ce mi biti ko kuca kad na terenu vidim golobrade momke koji ako nista ginu za sveti dres, a cak ako budu igrali oni koje ja zamisljam nece se osramotiti 100%.
vidis ja nemam povjerenja u nase mlade momke, i mislim da je to cisti promasaj. Ako ijedan od njih bude valjao nema sanse da se zadrzi u klubu. a koji je to mladi igrac ponikao iz nase skole da je danas poznat i priznat van granica Krajine? Nijedan.
Keran je uz Galina bio jedan od bolji igrači Jedinstva ove polusezone, tako da će se i njegov nedostatak osjetiti ( jer sam gledao par utakmica na kojima je upravo on spasio Jedinistvo, jeste da je imao kiks protiv Krajine, ali ono je jednostavno bio loš danF.G.R. HARMANI je napisao/la:realno, svi ovi igraci koji su napustili Jedinstvo su bili gola kita, sto pokazuje i plasman na tabeli. OSIM MILOSA GALINOG. I neka su otisli. Odu jedni, dodju drugi, tako ce biti i sad za proljece. Mogu doci samo bolji.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Upravo ovo! Zato ti kazem, nema tu kruha.NeRi_K je napisao/la:Moras priznati da su juniori Jedinstva uvijek bili jedni od najboljih u BiH, istina je kad im istekne juniorski staz da ti igraci propadaju i u vecini slucajeva vuku se po seoskim ekipama ili zavrsi u Gospicu, Novom Vinodolskom, poneki i u nizeligasima Austrije. pripreme.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Kod nas nema konkretno nista vec deset godina.NeRi_K je napisao/la:U Bihaću jos uvijek nema nista konkretno vec samo mahalske price, ali pocela je da kuzi jedna pozitivna stvar, a to je da ce trener Smajic frcati, da ce klub voditi neko iz Bihaća i da ce napokon igrati nasa djeca, pa i pod cijenu ispadanja iz lige. Srce ce mi biti ko kuca kad na terenu vidim golobrade momke koji ako nista ginu za sveti dres, a cak ako budu igrali oni koje ja zamisljam nece se osramotiti 100%.
Govorim ti iz vlastitog iskustva, jer sam i ja prosao sve mladje selekcije, cuvena generacija 1987/88. godiste,za ovu generaciju reprezentacije US kantona je sam Josip Katalinski Skija rekao da je najbolja i najtalentovanija u u drzavi poslije rata. Od nas kada niko nije uspio, ne vjerujem da ce iko ikada vise. Kada nisu uspjeli Sanid, Ćeha, Erko, Kahrimanović, Hari Dulić, Edin Ibrahimbegović iz B.Krupe, Cigo iz Krajine Cazin, Nerves iz V.Kladuse i ostali drugi, sumnjam da ce iko ikada vise!
Ako budu juniori igrali, znas ko ce dolaziti na utakmice? Niko, osim roditelji!
MENI MOJE, A VAMA VASE
- slogauskoplje
- Kontakt:
Ne znam sta je sa Duduom i Batinicem, a Hodzic je napustio klub jos prije kraja prvog dijela sezone. Pored svih odlazaka kako cujem klub su napustili Susnjar i Dzaferovic koji su otisli u Krajisnik, te Sejdic koji je otisao u Krajinu. Tako da na prozivku Jedinstva po svemu sudeci nema ko doci 

Sila Nebeska: Đođi i spasi Jedinstvo!
"Nema spasa bez borbe i glasa"
http://www.****/vijesti/281.html
Svaka vam čast, drugačije se situacija ne može popraviti. Nadam se da će na protest doći dosta ljudi kojima je stalo do Jedinstva.NeRi_K je napisao/la:Sila Nebeska: Đođi i spasi Jedinstvo!
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Svaka cast! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.