artemis77 je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Johnson treba igrati na krilu kad vec nema Suareza..
ja sam juce poludio gledajuci utakmicu i onu bijednu igru koju ponavljamo po 100 ti put na svom terenu igramo i sto veterani nekakvi,mladi igraci dobri tehnicari na kraju ispadose veterani...Nista bez Belamija kako covjek leti po terenu,Kuyt katastrofa,Gerrard dobro odigrao na visokom nivou,dobro fizicki pripremljen....Igra nam je tuzna ono nisam odavno vidio da onako pacenicki igramo,Downing nezna ni sam gdje igra,sta treba da radi samo trckara negdje,Carroll smeta svojim igracima....Ma bruka nista vise cast pojedincima.... i da neda malom Rahimu sansu

pogledaj sta je downing uradio u 32. minuti pa onda reci da li samo trckara
carroll smeta svojim igracima - to se moze svakom desit a kod drugog suta mu je mozda mogo i dodat lopti
a sta su uradili bellamy i gerrard da ih tako falis i na kraju jos hoces da KK da Raheemu sansu
smijesno

Nije tu nista smijesno Johnson,Gerrard i Bellamy su nasi najbolji igraci koje trenutno imamo ovo ostalo je obicni prosjek ako to mogu i prosjekom nazvati,Suareza necu tu racunati on se glupo ponio prema klubu praveci niz gluposti iz utakmice u utakmicu...
Igra nam je nikakva mi nesto kao pokusavamo posjedom lopte unistiti prostivnika i tako svaku utakmicu igramo kao kukavice,pravi se tu bedem na sredini terena od 5,6 igraca i na kraju svi zajedno nemaju nikakvu ideju kako do gola,Kuyt nam igra u prvih 11 pa on ni u jednom ozbiljnom klubu nebi bio u prvom planu sa onakokvom kondicijom i onakvim pristupom igri on vise ni sam neznam il bi pisao il srao,toliko je pozicija izmjenjao da je totalno unisten....
Downing svoje privatne probleme donosi u klub i nosi se s njima na terenu umjesto da sve svoje misli usmjeri prema svojoj igri i svom klubu...
Henderson nema prostora da igra na mjestu koje bi mu najbolje pasalo,svaku utakmicu ima par protrcavanja naprijed a pretezno izigrava zadnjeg veznog i brani svoj gol isto tako kao i Adam..O Carrollu netreba trositi rijeci,tupadjija obicni koji nakon povrede uopste neizleda zainteresovan za igru igra se bazira na njemu,a mi smo s njim u klubu dobili jednu veliku
0i na kraju Kenny hvali igrace,nama niko netreba,on je zadovoljan igrom(prije cu reci patnjom na terenu,a ne "igrom"
Nama trebaju igraci poput Ayew-a,Muniaina da razbijaju svoje protivnike na krilnim pozicijama a ne igrace poput Downinga da idu do kraja linije pa da se on vraca do centra i vraca loptu adamu koji ce doda ti do Reine a on do Enrique-a i onda sve isto....
Samo mi je drago da se Gerrard vratio nadam se da ce on bar nesto promjeniti u igri da neigramo onako bezidejno i pickasto.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi