Pa samo i mozes sanjat jer u 3 pretkolu nema sanse da dobijes neku slabu ekipu.Mada vama ni u 2 pretkolu nije sigurno da ce te biti nosioci.Inkognito je napisao/la:99% bi bili nositelji u 2 pretkolu LŠ jer se koeficijent računa po principu rejting BiH + zadnjih 5 sezona u Europi. Malo sreće, izvučeš neke debile iz Sj. Irske(nećemo Maltu, Luxemburg da nam ostane doza sreće za 3 pretkolo)onda naletiš u 3 pretkolu na ekipu tipa Šerifa, sa jakim koeficijentom ali da su prodali kompletnu ekipu, iskreno bih volio neke norvežane, šveđane hu-ha taj tip ribara i hop, grupna faza EL
![]()
Sanjam, moram malo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne znam što tebe to zanima kada ti se klub raspada. To je valjda bitnije od činjenice hoće li Željo biti nositelj u 2 pretkolu LŠ ako bude šampion(a hoće, pogledaj malo kako se dobijaju poeni, Sarajevo nam bježi 0.5 boda što je vrlo malo i što ćemo prestići ako budemo šampioni) 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo ti objasnjavam neke stvari u koje vidim da si malo upucen.To za raspadanje i prestizanje cemo da vidimo 

Nadam se da nisi toliko upućen u svoj posao/školu. Ako jesi, gladovaćeš/gladuješ.
- spielführer_21
- Kontakt:
Nažalost, jest... ali, popusti ga malo.. prema mojim proračunima, iduće godine u ovo doba i on će navijati za ŽeljuInkognito je napisao/la:Nadam se da nisi toliko upućen u svoj posao/školu. Ako jesi, gladovaćeš/gladuješ.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pravo ste smijesni

Nismo mi krivi što nisi baš najpametniji i najupućeniji sagovornik. Šta nam drugo preostaje nego da ti se smijemo
Nećemo valjda ozbiljno s tobom razgovarati kad veze nemaš o čemu pišeš 
Sarajevo bježi Želji manje od 0.5 boda. Uzimanje titule(pod uslovom da je uzmemo što je relativno, Široki i Borac će biti zajebani konkurenti) će biti dosta da vas prestignemo. Ti to negiraš, mi ti se smijemo

Sarajevo bježi Želji manje od 0.5 boda. Uzimanje titule(pod uslovom da je uzmemo što je relativno, Široki i Borac će biti zajebani konkurenti) će biti dosta da vas prestignemo. Ti to negiraš, mi ti se smijemo

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sacekajmo kraj sezone.O upucenosti necemo vise

- alan ford 26
- Kontakt:
A mi ostali smo duzni citati prepucavanje vas dvojice?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
izgleda da će džeko na kraju sezone u juventus za 22 miliona funti ,opet nama neka sića oko 600 000 funti

To je 1,3 miliona KMnidi je napisao/la:izgleda da će džeko na kraju sezone u juventus za 22 miliona funti ,opet nama neka sića oko 600 000 funti![]()

Ako bude tako treba stadion promjenit u ime Dzeke.Znaci jeni vise Grbavica nego stadion Edina Dzeke,**** tolike pare od ganje u klub nije malo.Pa on nam je najveci marketing.
Mi ne trebamo prodavati igrače dok džeko igra ,svake dvije godine 1,5 miliona KM ,malo od cocalića 50 000 eura za pripreme,taman će se za godinu prodati višća i šehić nama dosta.Alipasino je napisao/la:Ako bude tako treba stadion promjenit u ime Dzeke.Znaci jeni vise Grbavica nego stadion Edina Dzeke,**** tolike pare od ganje u klub nije malo.Pa on nam je najveci marketing.

Sebe persiraš. Čudno. Tvoj problem, ako nećeš imaš u desnom gornjem uglu, piše odjava, lijevi klik i pa-paalan ford 26 je napisao/la:A mi ostali smo duzni citati prepucavanje vas dvojice?

Od Višće nemamo skoro nikakav procenat, možda oko 1-1,5 % ali zato od Šehe imamo čini mi se 20%

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nema ništa od te priče da će Džeko u Juventus
Sportskom direktoru je žao dati 2 miliona na igrača, a kamoli 22

Sportskom direktoru je žao dati 2 miliona na igrača, a kamoli 22

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- alan ford 26
- Kontakt:
Inkognito je napisao/la:Sebe persiraš. Čudno. Tvoj problem, ako nećeš imaš u desnom gornjem uglu, piše odjava, lijevi klik i pa-paalan ford 26 je napisao/la:A mi ostali smo duzni citati prepucavanje vas dvojice?![]()
Od Višće nemamo skoro nikakav procenat, možda oko 1-1,5 % ali zato od Šehe imamo čini mi se 20%
Si inace tako duhovit ili je ovo trenutak inspiracije?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
-
- Kontakt:
Re: ...?
DANDY je napisao/la:@ o sole mio:Ih nemoj da ja počnem pisati ko je sa kim guzni haver....
Nije ni mjesto ni vakat

Znaci Visca ce se dobro prodati.Inkognito je napisao/la:Sebe persiraš. Čudno. Tvoj problem, ako nećeš imaš u desnom gornjem uglu, piše odjava, lijevi klik i pa-paalan ford 26 je napisao/la:A mi ostali smo duzni citati prepucavanje vas dvojice?![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
alan ford 26 je napisao/la:Inkognito je napisao/la:Sebe persiraš. Čudno. Tvoj problem, ako nećeš imaš u desnom gornjem uglu, piše odjava, lijevi klik i pa-paalan ford 26 je napisao/la:A mi ostali smo duzni citati prepucavanje vas dvojice?![]()
Si inace tako duhovit ili je ovo trenutak inspiracije?
[youtube][/youtube]
Nemoj pretjerati sa loptom