Hoćemo Baraž u GORAŽDU,da opet grmi dvorana !!!!
E s ovim se slažem ,nađo na prijateljskom sajtu post ,pa reko da ga kopiram.
A stvarno ,ako nam ne daju baraž,treba bojkotovati reprezentaciju .
Kad treba reprezentaciji eto Smaja i Mirze da mole za utakmicu,kao savez u krizi ovo ono,vlada izađe u susret i ona sve finansira za utakmicu itd ,i podržavam to.
Ali sad će se BHT i Sarajevo pojagmiti za baraž iako ne zaslužuju ,ali otom potom
Rukomet do smrti je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Evo Česi dobijaju Njemce ,Makedonci imaju napad za pobjedu protiv jedne Švedske ,mi smo te Makedonce dodsta puta pobjedili ,ali oni idu na takmičenaj mi ne
Jarane Makedonci su sada silovita selekcija 2009 na svjetskom u Hrvatskoj su pobijedili jednu Poljsku koja je bila aktuelni viceprvak u tom trenutku a u Hrvatskoj ti Poljaci su osvojili bronzu, pa su razbili jednu Rusiju na istom takmičenju, u baražu izbacuju Island koji je srebreni na olimpijadi itd
Znam ja to jarane sve ,ali sem Kira i Naumovskog ,nisu to neki igrači .
Samo što imaju pravi pristup reprezentaciji ,imali su i naši danas i samo takvom igrom ,možemo nešta očekivati.
I kad smo najgori bili sa Rađom nisu nas toliko nadjačali,dok generacije sa Šumanom,Magijem itd ,su ih redovno mlatile ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.