Linkovi me jako uspješno izbaciše iz takta, malo im je trebalo nakon činjenice da na TV-u nema pravog prijenosa. Hvala ss.ba na tekstualnom prijenosu, i on dobro dođe kad ovo zašteka.
Samo, mislim da nije bilo potrebno navoditi da ne možemo gledati našu selekciju zbog Srbije i Poljske. Znamo za riječ slučajnost, nije potrebno potpaljivati novu vatru. EP se desilo u isto vrijeme, sami smo krivi što naša selekcija nije na EP-u pa da njih sad gledamo. Mi i dalje ne bismo mogli gledati našu reprezentaciju da je bilo koja druga utakmica sad na rasporedu EP-a. Dakle, smatram da nije bilo potrebe navoditi nepotpune stvari, mogli ste bar napisati da se radi o utakmica EP-a, čije utakmice je kupio Javni servis.
A, čija je greška što se utakmice bh. ekipe ne prenose, to valjda Javni servis i savez znaju.
On topic: Malo bi trebali paziti na isključenja, ovo je previše. Sreća što Grci ne iskoristiše ovo zasad. Enid je sjajan!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka