Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Opis igre.Jad i cemer da ne moze biti veci.Ljudi nas ubili ko mraz buranijuClaus je napisao/la:Ah, nije još sve izgubljno za Arse. Ima još dosta da se igra, a Liga prvaka nije nedostižna (uprkos sada već finom bodovnom zaostatku). Nisam gledao utakmicu, tek sam pratio rezultat na livescore-u. Ako neko ima vremena pa da opiše igru Topnika, bio bih mu zahvalan (neda mi se čitati desetak stranica unazad). Priznajem da sam iznenađen porazom protiv Swansea, ali činjenica je da su Velšani i Tottenhamu uzeli bod na svom terenu, kao i to da igraju organizovano i lijepo za oko. Slično kao i Arsenal. Naravno, ovo ne smije biti izgovor za poraz u jako bitnoj utakmici. Momčad sa Emiratesa je ponovo upala u rezultatsku krizu.
Ma nije u qrcu.Claus je napisao/la:Ah, nije još sve izgubljno za Arse.
Nije ni bilo igre, Swansea ih ponizio.Claus je napisao/la: Nisam gledao utakmicu, tek sam pratio rezultat na livescore-u. Ako neko ima vremena pa da opiše igru Topnika, bio bih mu zahvalan (neda mi se čitati desetak stranica unazad).
Isti termin.AllGunsBlazing je napisao/la:Slijedece sedmice je pobjeda, a ovo sam vec ranije otpisao, sto zbog termina sto zbog Swansea.
Meni ovu utakmicu niko nije odigrao dobro, Henry je dzaba usao mislim da od njeg imamo koristi samo ako mozemo mnogo napada napraviti inace on ne moze puno pomoci, Rosicky nije nista uradio ali mi se svidja sto je napokon krenuo malo i da dribla i suta, neka to je pravi Rosicky. Ramsey je izgorio u zelji da se dokaze(ipak se igralo u Welsu) i mislim da bi bilo bolje da je izasao on umjesto Benayouna koji vala nije nista pokazao, ali nije nista ni uprskao. Uglavnom svi su bili slabi i niko ne zasluzuje prolaznu ocjenu, jednostavno nije se vidjelo nista, Robin je dao gol, ali je usrao tri lopte glupim okretanjem u mjestu, Walcott od gola, a vala i do gola nije ni igrao.
Sta reci na ovo osim, navikli smo.rio_Ferdy88 je napisao/la:evo sad analiza na sky sportsu bila i nije trebao biti penal za swansea, jer je ondje dyer stao djonom na ramseyevu nogu i ond je ramsey pokusao da izvuce nogu i ovaj je pao, vidjelo se bas da nije bio penal sto su potvridili i jamie redknapp i ostali u studiju
dakle opet greska sudije i uticaj na konacan rezultat
![]()
Zašto se uvijek traži opravdanje za lošu igru ? Protivnik je bio Swansea , svaki rezultat osim pobjede je velik kiks za klub kao što je Arsenal.Claus je napisao/la:Ah, nije još sve izgubljno za Arse. Ima još dosta da se igra, a Liga prvaka nije nedostižna (uprkos sada već finom bodovnom zaostatku). Nisam gledao utakmicu, tek sam pratio rezultat na livescore-u. Ako neko ima vremena pa da opiše igru Topnika, bio bih mu zahvalan (neda mi se čitati desetak stranica unazad). Priznajem da sam iznenađen porazom protiv Swansea, ali činjenica je da su Velšani i Tottenhamu uzeli bod na svom terenu, kao i to da igraju organizovano i lijepo za oko. Slično kao i Arsenal. Naravno, ovo ne smije biti izgovor za poraz u jako bitnoj utakmici. Momčad sa Emiratesa je ponovo upala u rezultatsku krizu.
A da li ti znas da taj isti Swansea nije ni od kog do sad primio 2 gola na svom terenu??? Da su ukupno u ovo 10 utakmica sto se igralo kod kuce primili 6 golova(sad 2) ??? Swansea je stvarno dobra ekipa kod kuce. Ne kazem ja da Arsenal nije trebao pobjediti(ne mislim na igru vec na status kluba), ali nije ni Swansea bezveze neka ekipa, svaka ekipa u EPL je poprilicno jaka..Saurman je napisao/la:
Zašto se uvijek traži opravdanje za lošu igru ? Protivnik je bio Swansea , svaki rezultat osim pobjede je velik kiks za klub kao što je Arsenal.
Apsolutno. Ova tekma se nije smjela izgubiti iz više razloga. Po meni je bila najvažnija tekma sezone.Saurman je napisao/la: Zašto se uvijek traži opravdanje za lošu igru ? Protivnik je bio Swansea , svaki rezultat osim pobjede je velik kiks za klub kao što je Arsenal.
Arsenal ako misli igrati naredne sezone u CL onda je ovo danas trebao dobiti bez obzira na broj primljenih golova kući Swansea .AllGunsBlazing je napisao/la:A da li ti znas da taj isti Swansea nije ni od kog do sad primio 2 gola na svom terenu??? Da su ukupno u ovo 10 utakmica sto se igralo kod kuce primili 6 golova(sad 2) ??? Swansea je stvarno dobra ekipa kod kuce. Ne kazem ja da Arsenal nije trebao pobjediti(ne mislim na igru vec na status kluba), ali nije ni Swansea bezveze neka ekipa, svaka ekipa u EPL je poprilicno jaka..Saurman je napisao/la:
Zašto se uvijek traži opravdanje za lošu igru ? Protivnik je bio Swansea , svaki rezultat osim pobjede je velik kiks za klub kao što je Arsenal.
Ovo si nažalost u pravu.Monolog je napisao/la:@Arnelinho,
Nemoj trčati pred rudo. Ti jučer nakon kiksa Tottenhama upisa bodove Arsenalu, no treba to sve zaraditi u 90 minuta. Inače, Arsenal je loše odigrao. Penala nije bilo (odnosno, nepravedno je dosuđen), al' svakako je igra Wengerovih pulena bila kriminalna. O koncentraciji da i ne govorim. Dao bih dukat da znam o čemu su mislili kada su izjednačili na 2:2. Pa yebemu, mora li se gol primiti u narednom napadu?! Dalje nisam ni gledao, otišao sam mlatiti pare na pokerstarsu.
Problem je u tome što je sada Chelsea pobjegao na 4 boda. No, sve je to dostižno. Ne briljiraju ni Plavci, tako da se sve može okrenuti u tren oka. Vjerujem da su se oba Manchestera i Tottenham ipak dovoljno odvojili od Arsenala, te je nerealno očekivati da se stigne ovih 10, odnosno 12 bodova zaostatka.
Vi kompletni nama pola ekipe falibelefront je napisao/la:Rugala se ruga, juce ste se nama smijali sto smo odigrali remi protiv Wolwerhamptona, a vidi vas![]()
![]()
Ako sam ja dobro obavješten Vermaelen bi trebali biti spremni za United, a Sagna za tekmu nakon toga, mada sam negdje čit'o da bi i on mogao početi u sledećem kolu. Nije li tako?AllGunsBlazing je napisao/la:Kad se vracaju Sagna i Gibbs????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.