Klasična provjera za bh. reprezentativce i novog-starog selektora Safeta Sušića. Uprkos tome što igramo protiv Brazila, ovo trebamo shvatiti kao utakmicu u kojoj ne možemo puno toga izgubiti, ali da možemo dobiti i ostvariti - da, možemo (i hoćemo, barem se nadam

). Naravno da sam za to da se neki novi momci isprobaju i naprave određene role (ne prevelike, znat ćete o čemu pričam). Dakle, definitivno treba pozvati Ibrahima Šehića, Anela Hadžića, Harisa Vučkića (barem probati, vrijedi pokušati), Miroslava Stevanovića, Jasmina Sudića i Edina Višću. Vidim da i Dialiba često zabija golove, nije na odmet i njega malo prostudirati. Kako Zec i Muslimović odavno nisu u formi, trebat će nam dva solidna napadača. Od mlađih vidjeti u dogledno vrijeme na čemu smo sa Seferovićem i Hajrovićem, te Ljevakovićem i Mahmutovićem, isplatilo bi se.

Isto tako, ne znam ni šta je sa Sliškovićem iz Mainza (koliko sam pratio, uđe u igru počesto). Ako sam nekog zaboravio, ne zamjerite, ima nas puno po inozemstvu.

Očekujem i Brazil u punom sastavu, kao i čovjeka iz mog potpisa, Hulka, da zaigra. Sramotno je da on ima jadnu minutažu i da nema nikakvu značajnu ulogu u reprezentaciju
Karioka. Također, imaju oni još nekoliko virtuoza tipa Neymar, Thiago Silva, Ramires, Kaka (nije u formi, ali bez obzira na to opasan je), Pato, Dani Alves i mnogi drugi. Još ako vidimo par minuta i bivšeg maga Ronaldinha...
Uglavnom, igramo protiv peterostrukog prvaka svijeta, svakako zaslužuju respekt, gdje god se sada nalazili na rang ljestvici.
Cartman je napisao/la:Odavno govorim, Maletic, Mravac, Zec, Muslimovic, Avdukic i Mravac jos jednom: