Ova odbrana ne ulijeva sigurnost ni na Pes-u 2012.Bosco je napisao/la:Čuj za sve kritičareAllGunsBlazing je napisao/la:Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams., jedini kritičar je bio zlatna kanta foruma, Saurman.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- vedofeelgood
- Kontakt:
Kos glumi nindja kornjaču
Persilica mu stojo sam -.-

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Arsenalisation
- Kontakt:
Idi RvP I TI VISE U PM,pa 3x usra ozbiljan napad.... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
One does not simply win Zlatna kanta foruma for no reason.Saurman je napisao/la:
Ova odbrana ne ulijeva sigurnost ni na Pes-u 2012.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Always the same answer from looser side.Bosco je napisao/la:One does not simply win Zlatna kanta foruma for no reason.Saurman je napisao/la:
- Arsenalisation
- Kontakt:
I popisam se na ove igrace,lafo mladi,a henry u 93 minuti stize frajera iz napada i uzima mu loptu... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ocekivao pobjedu dobio qrac. Pa yebem ti limitiranost da ti yebem. Pa ova ekipa nije sposobna uzeti jedan Swansea. A ti Wenger idi fino u Kinu pa nadji jednog budistu oni imaju "menthal strenght", ili u Oman pa nam dovedi cudo od djeteta, a vala mozes i u pichku matrnu. Eto toliko! Isfrustriran sam maximalno.
Stupid troll is stupid!Saurman je napisao/la:
Always the same answer from looser side.
PS
Sljedeće godine smo ipak na OBN-u.

i ja bi bio brži od Bolta nakon što on pretrči 10 kilometaraArsenalisation je napisao/la:I popisam se na ove igrace,lafo mladi,a henry u 93 minuti stize frajera iz napada i uzima mu loptu...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Vec sljedece sedmice biljezimo novu katastrofu,sto rezultatski sto plasmanom na tabeli,dakle sljedece sedmice smo 7.
izgleda da cemo se borit za OBN,3.poraz nam se smijesi u nizu,JADNI SMO !!
izgleda da cemo se borit za OBN,3.poraz nam se smijesi u nizu,JADNI SMO !!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Celik!3,2,2.
Šipak.Sa pobjedom sutra7 bodova od trećeg mjesta. Sa pobjedom sledeće sedmice
7 bodova od drugog. A onda počinje show.

Inače ,dobra tekma. Rosicky, Miquel, Song, Ramsey, Ox i Henry igrali, ostali nula bodova. Szczensy je makar po 10% kod zadnja dva gola kriv.
I da razgraničimo, penal je bio. Glup penal, al' ipak penal. Trebali smo pobjedu, jer bi sa 2 vezane pobjede (pod uslovom da uzmemo United na Emiratima) došli na 7 bodova od drugog mjesta, što i ne bi bilo loše, budući da imamo najbolji raspored, al' jbg...
Swanseau svaka čast. U 70 minuta igre su očitali lekciju igračima Arsenala. Kasnije se nešto kobejagi i pokušavalo, al' kasno.
Arshavine bježi iz Arsenala, da te moje oči više ne vide. Nemam više strpljenja sa njim, trpim ga već godinu i po.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ma kakvi djurou i miqel karine mrtwe hodat ne znaju,mi igramo tehnicki zahtjevan fudbal,a nasih 5 igraca se bori sa prijemom lopte,walcott,per,miqel,djorou,arsha,..i mi hocemo nesto,opet nam se manco potrefio u "pravo"vrijeme,opet ce nas unakazit,mi smo jadni !!AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Koja razlika u odnosu na Chelsea, tj. utakmicu protiv Chelsea, i tako opet kad se ostvari par pobjeda opet cemo biti najjaci i tako u krug.. Definitivno se ne moze igrati bez bekova, svaka cast Djuri i Miquelu ali kad treba napraviti pritisak u napadu jednostavno ne znaju kad trebaju krenuti.
As i said before loser side is repeated again.Bosco je napisao/la:Stupid troll is stupid!Saurman je napisao/la:
Always the same answer from looser side.
PS
Sljedeće godine smo ipak na OBN-u.A priliku da opet igramo LP ćemo čekat koliko i Liverpool.
Sezona u Europa ligi bi vas trebala opametiti.Until then....

Ah, nije još sve izgubljno za Arse. Ima još dosta da se igra, a Liga prvaka nije nedostižna (uprkos sada već finom bodovnom zaostatku). Nisam gledao utakmicu, tek sam pratio rezultat na livescore-u. Ako neko ima vremena pa da opiše igru Topnika, bio bih mu zahvalan (neda mi se čitati desetak stranica unazad). Priznajem da sam iznenađen porazom protiv Swansea, ali činjenica je da su Velšani i Tottenhamu uzeli bod na svom terenu, kao i to da igraju organizovano i lijepo za oko. Slično kao i Arsenal. Naravno, ovo ne smije biti izgovor za poraz u jako bitnoj utakmici. Momčad sa Emiratesa je ponovo upala u rezultatsku krizu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Slijedece sedmice je pobjeda, a ovo sam vec ranije otpisao, sto zbog termina sto zbog Swansea.
Meni ovu utakmicu niko nije odigrao dobro, Henry je dzaba usao mislim da od njeg imamo koristi samo ako mozemo mnogo napada napraviti inace on ne moze puno pomoci, Rosicky nije nista uradio ali mi se svidja sto je napokon krenuo malo i da dribla i suta, neka to je pravi Rosicky. Ramsey je izgorio u zelji da se dokaze(ipak se igralo u Welsu) i mislim da bi bilo bolje da je izasao on umjesto Benayouna koji vala nije nista pokazao, ali nije nista ni uprskao. Uglavnom svi su bili slabi i niko ne zasluzuje prolaznu ocjenu, jednostavno nije se vidjelo nista, Robin je dao gol, ali je usrao tri lopte glupim okretanjem u mjestu, Walcott od gola, a vala i do gola nije ni igrao.
Meni ovu utakmicu niko nije odigrao dobro, Henry je dzaba usao mislim da od njeg imamo koristi samo ako mozemo mnogo napada napraviti inace on ne moze puno pomoci, Rosicky nije nista uradio ali mi se svidja sto je napokon krenuo malo i da dribla i suta, neka to je pravi Rosicky. Ramsey je izgorio u zelji da se dokaze(ipak se igralo u Welsu) i mislim da bi bilo bolje da je izasao on umjesto Benayouna koji vala nije nista pokazao, ali nije nista ni uprskao. Uglavnom svi su bili slabi i niko ne zasluzuje prolaznu ocjenu, jednostavno nije se vidjelo nista, Robin je dao gol, ali je usrao tri lopte glupim okretanjem u mjestu, Walcott od gola, a vala i do gola nije ni igrao.
Celik!3,2,2.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:One does not simply win Zlatna kanta foruma for no reason.Saurman je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.