18. gol Robina ove sezone!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jest se on sasto, al bolje da nijeProfesor je napisao/la:Benayuna treba mjenjati sto prije. Covjek se nije sasto sa loptom kako treba.
Ja sam mislio da ce on syebat Messija,brzi od Messija,ima nisko teziste kao i on,al' zato frajer ima goru tehniku od Mertesackera...AllGunsBlazing je napisao/la:Ovaj mi Walcott nije jasan, on vise nije ni brz, jednostavno isto da ne moze hodati..
+ glup jeArsenalisation je napisao/la:Ja sam mislio da ce on syebat Messija,brzi od Messija,ima nisko teziste kao i on,al' zato frajer ima goru tehniku od Mertesackera...AllGunsBlazing je napisao/la:Ovaj mi Walcott nije jasan, on vise nije ni brz, jednostavno isto da ne moze hodati..![]()
Saurman je napisao/la:Bio bi velik korak unazad u borbi za CL ukoliko se ne uzmu 3 boda protiv amatera iz Swansea.
Veci smo mi amateri mogu ti ja reciSaurman je napisao/la:Bio bi velik korak unazad u borbi za CL ukoliko se ne uzmu 3 boda protiv amatera iz Swansea.
bio si upravu.AllGunsBlazing je napisao/la:Biti ce ovdje jos golova ne brinite, sad u cijoj mrezi e to je pitanje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.