Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 14 jan 2012, 19:26

Artemis, nisam ja rekao da će King dobiti otkaz, nego će početi mediji da pišu takve naslove. To je Engleska, mediji u Engleskoj su takvi. Valjda si to znao.Pokušavaju svoj hljeb zaraditi preko muke drugih, a pogotovo što se trenutno ne ostvaruju nikakvi bum transferi. Ili se nema para ili su vlasnici klubova došli pameti :?:
Moje mišljenje je da Kinga treba pustiti još godinu i po ( ima još dvije godine ugovora ) neka završi ono što je započeo. Očistio je 70% truleži koje se godinama gomilalo i treba mu dati pare za pojačanja. Imati onako truhlu ekipu kao što smo je imali prošle sezone a potom dati čovjeku samo nekih 45 miliona funti na renoviranje je malo. Treba još jedna godina da prođe da se prije svega uigra ovo što on gradi za budućnost, a potom da se odradi kvalitetan julski prelazni rok kao ovaj sada da bi to sve funkcionisalo kako treba.
Ovaj Liverpool ne može izgubiti, ali nažalost ne može ni pobjediti.
King jeste pogriješio i griješi konstantno iz razloga što ne igra sa dva napadača protiv malih ekipa, ali tako su radila i njegova 4 prethodnika. U Kingu kao treneru preovladava više strah od poraza na Anfieldu nego li želja za pobjedom. Ali budimo realni, malo je ekipa u Premiershipu u kojima bi Carra sada ima mjesta, Kuyt, Maxi, Spearing ... Da ne nabrajam dalje, jer stvarno boli.
On se bazirao na kupove, jer je shvatio da Liverpoolu prvo treba trofej pa kakav god on bio da bi se vratio duh fudbala u Liverpool ali i na Anfield. Po prvi put ove sezone navijači su napustili utakmicu prije vremena, upravo zato što Reedsi već deceniju više razmišljaju srcem nego li glavom.
Uvijek se na početku sezone traži titula, a to je nerealna opcija sa prvo igračkim kadrom koji posjedujemo a potom i konkurentima koji su iz godine u godinu jači. United je bio prvak prošle sezone pa je opet više potrošio para od nas na pojačanja. Sve dok to tako bude a u isto vrijeme naši mladi igrači budu posuđivani u drugu i treću pa i četvrtu ligu nas nema nigdje. Ne može me niko ubjediti da je Primpong bolji od Spearinga ili Shelveya, ali opet taj isti Pong je posuđen Wolvesu a nas Shelvey je bio posuđen Blackpoolu u Championship. Ne može me niko ubjediti da Wilson ne bi imao mjesta u prvoj postavo Blackburna sada, ali je i on posuđen u Championship. To je to, rade se pogrešni potezi dok drugi klubovi povlače prave poteze.
Na kraju krajeva Cantona je trebao potpisati za nas a ne za United, ali tadašnji trener je rekao da nevjeruje u njegove kvalitete. Ostatak priče svi znate.
Od čitavog našeg stručnog stožera ja znam ko je Comolli, znam ko je Clark i ko je King. Ko su ostali?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jan 2012, 19:33

Henderson je napisao/la: Ne može me niko ubjediti da je Primpong bolji od Spearinga ili Shelveya,
Budi ubjedjen. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jan 2012, 19:46

Brian Kettle
Apparently it's a foul if you wrestle Andy Carroll on the halfway line, but not in the penalty area.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 14 jan 2012, 20:29

Arnelinho je napisao/la:
Henderson je napisao/la: Ne može me niko ubjediti da je Primpong bolji od Spearinga ili Shelveya,
Budi ubjedjen. :mrgreen:
Nadam se da se šališ. :mrgreen:
You'll never walk alone.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jan 2012, 22:06

Ne šalim se, što? :P Svako svog konja hvali buraz. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jan 2012, 22:25

kuyta prodati a carrolla prebaciti u odbranu bas mu dobro ide blokiranje suteva :D

coates je bio dobar danas.
You are someone else I am still right here

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 jan 2012, 23:40

http://www1.skysports.com/football/news ... Reds-frame" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba očekivati ovo da je istina, pošto je i sami agent Granera izjavio da je Liverpool zainteresovan za njegovog klijenta, takođe je i skysport objavio ovu vijest. Spominje se cifra oko 8m funti.

Navodno bi tokom ovog vikenda Remy trebao potpisati za Liverpool, mada je nikom više ne vjerujem.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 14 jan 2012, 23:55

Han!$;Lfc je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... Reds-frame
Treba očekivati ovo da je istina, pošto je i sami agent Granera izjavio da je Liverpool zainteresovan za njegovog klijenta, takođe je i skysport objavio ovu vijest. Spominje se cifra oko 8m funti.

Navodno bi tokom ovog vikenda Remy trebao potpisati za Liverpool, mada je nikom više ne vjerujem.
Nisam bas siguran, tek neki dan KK rece da nece nikog dovodit, a sad odjednom dvojica :? iako bi zaista volio Remya.Nek mu Kuyt ustupi mjesto, Galatasaray je fin klub :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 15 jan 2012, 00:52

Han!$;Lfc je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... Reds-frame

ako se Granero spominje nije loše rješenje dosta mi je vala britanskih pojačanja ;) za Remya to nema šanse da se desi čovjek će igrati osminu finala sa Marseillom i još im je glavni napadač.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 15 jan 2012, 04:59

Carlo je napisao/la:Brian Kettle
Apparently it's a foul if you wrestle Andy Carroll on the halfway line, but not in the penalty area.
A daj do kada ces ti nesto izvlaciti iz Carrolla,pitam se zaista dali je to sad bitno,i ja sam se pitao da li je bio penal i neke stvari tak,posteno i realno gledajuci svaki start na njemu sto nije svirao u 16 i nije pogrijesio sudija.Tebe je malo povuklo ono sto je covjek padao 3-4-5 puta ni sam ne znam sad.Covjek ne pokazuje ono sto se od njega ocekuje i mozes ga ti braniti dokle hoces nas ovdje 80% ceka nesto da se uvjeri.Zasto ides iz utakmice u utakmicu opravdavajuci njega kada je proslu dobio ocjenu 5,a i ja sam govorio da je katastrofalno odigrao.Ljudi navode cinjenicu da svaku loptu koju on i izbori sto je 50% 60% ne moze da ocuva u svome posjedu,zato sam se malo i nasalio sa onim da sam konto da ce u jednom trenutku upasti na glavu.
"You'll Never Walk Alone"

mercenary
Kontakt:

Post Postao/la mercenary » 15 jan 2012, 08:08

poslije sinocne utakmice jedino mi je zao vlasnika Liverpoola...sve vise imam osjecaj da smo mnogo vise mogli uradit ove sezone da su ostali Torres ( da je htio ostat ) i Babel i da smo ulozili jos 50 mil....ovako smo ostali bez njih dvojice a ulozili 100 miliona.....

mogli smo dovest Lorentea, remyja, ili aguera....doveli smo Carrola za te pare....
mogli smo dovest Diega, moutinha ili nekog sikusnog dobro genicara....doveli smo hendersona....
mogli smo dovest gastona ramireza, dimariju, kaloua,....doveli smo downinga....
od svih ovih transfera zadovoljan sam samo suarezom, coatesom i bellamijem i sto je najzalosnije dosao je kao slobodan igrac.... kukamo kako godinama nema para za transfere a kad ih dobijemo sve ih spiskamo na nedokazane igrace i igrace koji su odigrali jednu dobru polusezonu ( suarez izuzetak )....neka tako nam i treba...nemogu vise da se nerviram,sinoc sdam bio poludio koliko sma se nerviro....sve dok budemo dovodili prosjecne igrace koji ne zasluzuju da nose dres liverpoola tako cemo i igrati... " prosjecno "....ja neznam jel nesto nije u reud sa nasim scoutingom ili su coravi neznam sta je...man city i totenham su toliko odmakli sada od nas kvalitetom i igrom da je to sramota....a imali smo pare 100 mil da to makar malo ublazimo, i nazalost doveli smo koga smo doveli....crno nam se pise ljudi budimo realni...chesli je pobjegao na 5 bodova od 4og mjesta....smijesi na mse jos jedna sezona bez lige prvaka tako da cemo i sljedece sezone dovoditi prosjecne igrace jer vrhunske necemo moci privuci...oni ce otici u chelsea,totenham mozda i arsenal ako zavr znad nas.....e moj Kenny kako ne vidis da nema ko da ti predribla igraca u ekipi....sto ovo nije footbal menadzer pa da odma otjeram pola ove ekipe....pozzzz od veoma iznerviranog navijaca Liverpoola...YNWA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 jan 2012, 09:44

Sve ste vi to dobro shvatili ali niko nije uopšte razmišljao zašto je Glen šutao u prvom poluvremenu oko 30 minute kada je na prvoj stativi imao samog Adama ili zašto je Glen šutao pa pogodio Carrola dok je Carrol bio sam ispred golmana ( dakle mogao mu je dodati ) ;)
Dalje, Carrol je odvukao dvojicu štopera na sebe kada je Kuyt bio sam i šutirao glavom pored desne stative ;)
Nije Carrol odigrao ništa posebno niti ga branim, ali je odigrao 30 minuta a bilo je igrača koji su odigrali 3 puta više od njega a njih niko ne krivi, ali svi krive Carrola :?
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 jan 2012, 10:24

Henderson je napisao/la:Sve ste vi to dobro shvatili ali niko nije uopšte razmišljao zašto je Glen šutao u prvom poluvremenu oko 30 minute kada je na prvoj stativi imao samog Adama ili zašto je Glen šutao pa pogodio Carrola dok je Carrol bio sam ispred golmana ( dakle mogao mu je dodati ) ;)
Dalje, Carrol je odvukao dvojicu štopera na sebe kada je Kuyt bio sam i šutirao glavom pored desne stative ;)
Nije Carrol odigrao ništa posebno niti ga branim, ali je odigrao 30 minuta a bilo je igrača koji su odigrali 3 puta više od njega a njih niko ne krivi, ali svi krive Carrola :?
meni je juce bio katastrofalan...nije bio najgori kod nas kao sto to neki pokusavaju prikazati svaku utakmicu ali vrlo lose je ovo odigrao.
meni je smijesno malo bilo kada sam juce negdje procitao komentar da cemo pobjediti 10-0 haahah
volim dalglisha al me zanima sta je to on kontao da ce kuyt uraditi sam u napadu...
You are someone else I am still right here

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 15 jan 2012, 11:45

treba Kenny dovesti ovu Larissu Riquelme da motivise igrace kada igramo utakmice sa manjim klubovima :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2012, 11:46

Ako smo već počeli sa 5 u zadnjoj liniji onda je bilo prostora za 2 napadača. Ja ne znam zašto 5-4-1 formacija, pa uplašili smo se Stoke koju ne možeš drugačije dobiti ukoliko ne kreneš ofanzivno. Ljudi su majstori za odbranu, a jedino je Eteringhton bio prijetnja za kontre, no vidjeli smo da su većinom Carragher i Coates ostajali pozadi. Ja ne znam zaista zašto se čeka sa ovim pojačanjima, pa ove koje smo doveli ama baš ništa nisu uradili. Opet Bent pogodio, zaista ima njuh za gol, pa ako je cijena nekih 15 miliona zašto ne njega dovesti. Taj Remy meni ne ulijeva povjerenje, bolje da Englez dođe. :roll:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 jan 2012, 13:29

RtoX je napisao/la:
A daj do kada ces ti nesto izvlaciti iz Carrolla,pitam se zaista dali je to sad bitno,i ja sam se pitao da li je bio penal i neke stvari tak,posteno i realno gledajuci svaki start na njemu sto nije svirao u 16 i nije pogrijesio sudija.Tebe je malo povuklo ono sto je covjek padao 3-4-5 puta ni sam ne znam sad.Covjek ne pokazuje ono sto se od njega ocekuje i mozes ga ti braniti dokle hoces nas ovdje 80% ceka nesto da se uvjeri.Zasto ides iz utakmice u utakmicu opravdavajuci njega kada je proslu dobio ocjenu 5,a i ja sam govorio da je katastrofalno odigrao.Ljudi navode cinjenicu da svaku loptu koju on i izbori sto je 50% 60% ne moze da ocuva u svome posjedu,zato sam se malo i nasalio sa onim da sam konto da ce u jednom trenutku upasti na glavu.
ovaj post ne izvlači njega nego nešto govori o sudiji. i **** više od mene.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 15 jan 2012, 13:33

RtoX je napisao/la:
Nisi skonto post :P :P

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 15 jan 2012, 13:50

RA. je napisao/la:
RtoX je napisao/la:
Ma skontao sam,sta da je svirao penal i to pricalo bi se dobro je odigrao tj on je donio pobjedu i tak.
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 jan 2012, 14:23

RtoX je napisao/la:
RA. je napisao/la:
RtoX je napisao/la:A daj do kada ces ti nesto izvlaciti iz Carrolla,pitam se zaista dali je to sad bitno,i ja sam se pitao da li je bio penal i neke stvari tak,posteno i realno gledajuci svaki start na njemu sto nije svirao u 16 i nije pogrijesio sudija.Tebe je malo povuklo ono sto je covjek padao 3-4-5 puta ni sam ne znam sad.Covjek ne pokazuje ono sto se od njega ocekuje i mozes ga ti braniti dokle hoces nas ovdje 80% ceka nesto da se uvjeri.Zasto ides iz utakmice u utakmicu opravdavajuci njega kada je proslu dobio ocjenu 5,a i ja sam govorio da je katastrofalno odigrao.Ljudi navode cinjenicu da svaku loptu koju on i izbori sto je 50% 60% ne moze da ocuva u svome posjedu,zato sam se malo i nasalio sa onim da sam konto da ce u jednom trenutku upasti na glavu.
Ma skontao sam,sta da je svirao penal i to pricalo bi se dobro je odigrao tj on je donio pobjedu i tak.
naravno 8-)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 jan 2012, 15:31

Onako, čisto informativno.
Chelsea vs Sunderland 1:0
Chelsea:
-------------Cech-------------
-Bosingwa-Terry-Luiz-Cole-
-Lampard-Romeu-Meireles-
--Ramires-Torres-Matta----

United vs Bolton 3:0.
United:
-------------Lindergaard----------
-Rafael-Ferdinadn-Evans-Evra--
-Valencia-Scholes-Carrick-Nani-
---------Rooney--Welback--------

Newcastle vs QPR 1:0 poluvrijeme.
Newcastle:
-----------------Crul-----------------------
-Simspon-Colocini-Wiliamson-Santon-
--Taylor--Gutrie---Cabaye--Guteirez--
-------------Best-----Ameobi------------

Liverpool vs Stoke 0:0.
Liverpool:
------------------Reina----------------
-Glen-Carra-Skrtel-Coates-Enrique-
Henderson-Adam-Gerard-Downing-
-------------------Kuyt-------------------

Primjetite li razliku?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.