FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma jok, ma znaš da on nije baš dobar sa glavom, al voli Borac to znam sigurno, a ujedno je paklen igrač...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Bas zato sto je toliko dobar ja ga mozda ne bih ni forsirao po nekim Gradaccima,Vrapcicima,Travnicima i sl,da ga ne lome tamo jer u 36.-oj godini rane malo teze zarastaju....Cuvao bih ga za domace utakmice gdje su nam pobjede vise nego dovoljne za Evropu i za poneko gostovanje gdje se moze igrati fudbal tipa Siroki Brijeg,Kosevo,Bijeli Brijeg,Prijedor.....
Brate pa nema on 36 godina, ja mislim da je mlađi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
35
. Iza njega je Olja sa 33.

rođen 08 januara 1975 godine
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Dobro, 34,5.
Ispravicu se za Olju, on ce u decembru napuniti 35.

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Eto sad mi ispadosmo neki krkani hebote. Pa nek igra mali , neće ga niko u Gradačcu ni pipnut. Nismo ba mi kao vi što ste nas ugostili i slomili nam par igrača. Tad je fasovao mladi Alimanović i tek je se pred kraj prvenstva vratio, ali nismo mi zlopamtila. Bujrum nek se samo igra i nek pobijedi ko je bolji, a to smo miSchlager je napisao/la:Bas zato sto je toliko dobar ja ga mozda ne bih ni forsirao po nekim Gradaccima,Vrapcicima,Travnicima i sl,da ga ne lome tamo jer u 36.-oj godini rane malo teze zarastaju....Cuvao bih ga za domace utakmice gdje su nam pobjede vise nego dovoljne za Evropu i za poneko gostovanje gdje se moze igrati fudbal tipa Siroki Brijeg,Kosevo,Bijeli Brijeg,Prijedor.....

Dragon Town
Ma on ti je malo j.b.niji igrač on ti je igrao na livadama tipa Camp Nou, Old Traford, Marakana itd, kolega je mislio na to, a prosle godine kada ste gostovali bila neka zima jebote, zaledio sam se ko p.i.cka pa je ziva sreca da se samo jedan igrac povrijedio...zmaj_Bosne je napisao/la:Eto sad mi ispadosmo neki krkani hebote. Pa nek igra mali , neće ga niko u Gradačcu ni pipnut. Nismo ba mi kao vi što ste nas ugostili i slomili nam par igrača. Tad je fasovao mladi Alimanović i tek je se pred kraj prvenstva vratio, ali nismo mi zlopamtila. Bujrum nek se samo igra i nek pobijedi ko je bolji, a to smo miSchlager je napisao/la:Bas zato sto je toliko dobar ja ga mozda ne bih ni forsirao po nekim Gradaccima,Vrapcicima,Travnicima i sl,da ga ne lome tamo jer u 36.-oj godini rane malo teze zarastaju....Cuvao bih ga za domace utakmice gdje su nam pobjede vise nego dovoljne za Evropu i za poneko gostovanje gdje se moze igrati fudbal tipa Siroki Brijeg,Kosevo,Bijeli Brijeg,Prijedor.....
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma jeli ovo onaj isti Borac ciji je igrac, na posljednjem (ili pretposljednjem) mecu sa Sarajevu u Banja Luci, nokautirao jednog od igraca Saraheva Mirnela Sadovica? Isti onaj Borac koji je kaznjen radi ulaska navijaca na teren i ganjanja sudije? I neki navijac tog Borca prica nekome kako oni nebi da vode svog dragulja po tamo nekim .. E sta sve covjek nece procitati .. Ko ce ga polomiti? Pa ne igraju u ostalim timovima keceri nego najobicniji fudbaleri .. Bogami, ko da na Grbavici slomise protivnicke igrace ..Schlager je napisao/la:Bas zato sto je toliko dobar ja ga mozda ne bih ni forsirao po nekim Gradaccima,Vrapcicima,Travnicima i sl,da ga ne lome tamo jer u 36.-oj godini rane malo teze zarastaju....Cuvao bih ga za domace utakmice gdje su nam pobjede vise nego dovoljne za Evropu i za poneko gostovanje gdje se moze igrati fudbal tipa Siroki Brijeg,Kosevo,Bijeli Brijeg,Prijedor.....

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma jes se našo lik koji navija za klubinu sa grbavice, a obraz ko đon, tišina luzeriStole iz Bora je napisao/la:Ma jeli ovo onaj isti Borac ciji je igrac, na posljednjem (ili pretposljednjem) mecu sa Sarajevu u Banja Luci, nokautirao jednog od igraca Saraheva Mirnela Sadovica? Isti onaj Borac koji je kaznjen radi ulaska navijaca na teren i ganjanja sudije? I neki navijac tog Borca prica nekome kako oni nebi da vode svog dragulja po tamo nekim .. E sta sve covjek nece procitati .. Ko ce ga polomiti? Pa ne igraju u ostalim timovima keceri nego najobicniji fudbaleri .. Bogami, ko da na Grbavici slomise protivnicke igrace ..Schlager je napisao/la:Bas zato sto je toliko dobar ja ga mozda ne bih ni forsirao po nekim Gradaccima,Vrapcicima,Travnicima i sl,da ga ne lome tamo jer u 36.-oj godini rane malo teze zarastaju....Cuvao bih ga za domace utakmice gdje su nam pobjede vise nego dovoljne za Evropu i za poneko gostovanje gdje se moze igrati fudbal tipa Siroki Brijeg,Kosevo,Bijeli Brijeg,Prijedor.....
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Ma jes se našo lik koji navija za klubinu sa grbavice, a obraz ko đon, tišina luzeri

AMAR OSIM
Ma nikada nećete biti ko komšije, mali ste samo zato što nemate stav, nego ste pravi mali uvlakači, pa ne zovu vas za džabe štrumfovi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pazite kako cete nastavit dalje raspravu,stole bez provokacija,Vb oladi malo!
AMAR OSIM!!!
a dobrih slova, nisam ja počeo pa zato opuštenocsh je napisao/la:Pazite kako cete nastavit dalje raspravu,stole bez provokacija,Vb oladi malo!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eto necu vise. Nije mi bio cilj da kvarim temu i zato prekidam. Samo opusteno i polako .. Sretno!
AMAR OSIM
pošteno...
koliko ćeš li izdržati
koliko ćeš li izdržati
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Hajde molim te sad kreni od pocetka ovog pdf-a i izbroj moje postove! Da li ih ima 5? Mislim da nema .. Necu nastavljati jer mi nije cilj da pisem po temama drugih klubova. Malo me samo iziritiralo ono da treba cuvati Ljubojevica samo za domace utakmice i jos par stadiona. Ali dobro, ima covjek pravo na svoje misljenje!VB 1987 je napisao/la:pošteno...
koliko ćeš li izdržati
AMAR OSIM
OK al ajd sad pošteno, dal bi te izirtiralo da je čovjek tu spomenuo i grbavicu, al iskreno i nećemo više o tome.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma 100% iskreno - BI .. Prvi dio teksta je onaj koji me je iznervirao a kad sam vidio Grbavicu medju stadionima gdje lome igrace onda sam napisao ono.VB 1987 je napisao/la:OK al ajd sad pošteno, dal bi te izirtiralo da je čovjek tu spomenuo i grbavicu, al iskreno i nećemo više o tome.
Gdje se to na nasim stadionima lome noge pa ne smijes voditi najvrednijeg igraca? Desi se jednom do dva puta u sezoni nesto tako ali rjetko kad na istom stadionu.
AMAR OSIM
gledam maloprije poster u sobi BH repke i ugledah Vladana Grujica ...pa taj covjek je pao u zaborav ..jel igra uopste igdje sada ? aj neka napise neko ako zna ..bas me interesuje sto je sa njim ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.