50 puta napisano. Ima potpisan ugovor sa Liverpool-om, u Želji je na POSUDBI do 18-e godine.bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Arminom Hodžićem ? Slabo se piše o njemu u zadnje vrijeme, jel ide u Liverpool, ili je došlo do promjena ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U mom svijetu važe moja pravila
-
- Kontakt:
Ja iz ovog zaključih da se on šetko' iz nezadovoljstva, al ko će ga znati. Bekrić svakako želja NO1Blagoje Bratić je napisao/la:Kakav Husić taj je igrač prespor imamo takve,a evo ti i dokaza kad nije za Karlovca nije ni za nas,pa sve treba dat al Bekrića dovest:Zgembo Adislić je napisao/la:Ima li išta novo za Husića i Ćutuka? O njima se neko vrijeme pričalo (pa i o Zadri), sad tajac... Kakva bi mašina bili pihh, pojačanje u svakoj liniji (mislim tu i na akobogda Bekrića). Još da je jedan moćan golman (vidio sam negdje da je Baotić bez kluba al' da li je on kapacitet za želju?!)... Osjeća se blago blagostanje
http://www.24sata.hr/nogomet/pamic-potj ... gra-201144" onclick="window.open(this.href);return false;
Karlovac je u Splitu vodio 1-0, a trener Igor Pamić u igru je u 77. minuti uveo ponajboljeg igrača Edina Husića. Samo sedam minuta poslije Paminjo je 'poludio' na Edina i poslao ga na tuširanje.
- A što sam trebao napraviti. Ušao je u igru i hodao, sve je radio pogrešno. Nisam lud da držim takvog igrača u igri - rekao je Pamić i dodao:
- Husić se nema šta ljutiti, dobar je dečko. A ako mu se ne sviđa u Karlovcu, onda neka ide u Barcelonu, Real Madrid ili Bayern. Imam Max TV u kući i rado ću sve nezadovoljne igrače gledati na televiziji.
je li ravno ovo? je li ravno?
Sretan rodjendan HADISE ZUBANOVICU ! ! !
Zrtveno lane, da se slucajno ostali nebi umislili..domorocki je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:nego ovaj savic vec na probi,hoce li biti kakvog hajra od njega,hoce li se kakve love izvuci?
Koliko sam upoznat,Brko je tražio neku minimalnu odštetu,pošto je dotični igrač postao višak.međutim,izgleda da je nešto lajao,pa predpostavljam(poznavajući Brku) da bi mu se transfer mogao zakomplikovati
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
ovu sliku imam plastificiranu da mi se slucajno nebi ostetila i da bi je abd i unucima mogao pokazivatiinacefindecko je napisao/la:Sretan rođendan Hadise Zubanoviću!
Hadis ce uvijek imati dva rodjendana za sve manijake
26.05.2010-TITULA
Bekrić u Galatasarayu vjerovatno. Treba još samo ljekarske završiti 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
e to je vec transfer,bekric bi mogao biti jos jedan u nizu igraca koji poslije zelje prave dobre transfere.ako bude istina i ako se realizuje cestitke od mene i vama i njemu,iako vas je malo rastuziodiego_TM je napisao/la:Bekrić u Galatasarayu vjerovatno. Treba još samo ljekarske završiti

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma nek' u 30-toj dodje u Zelju kod mene ce imati veliki respekt,sretno njemu u karijeri 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- inacefindecko
- Kontakt:
ouuu čuj Galatasaray, pa to je gigantski transfer stvarno

Sve mi se čini da bi se on mogao pojaviti na prozivci,naravno ako Šef Aminuje 

Einigkeit und Recht und Freiheit
Nije Bekrić ni bio na probi u Buyuksehiru.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ma vala previše mi to. uz sve dužno poštovanje.
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Ako je Galata u pitanju njemu zelim onda svu srecu pa da zaigra i Ligu Prvaka. Ako nista nebude onda ga za neku sedmicu ocekujem na prozivci
sala malo, al nikad se nezna..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nije sala, vjerujem da ako mu propadne ovo za galatu mozemo ga ocekivat na prozivci i naravno ako ne dobije neku dobru ponudu ...ma sve je otvorenosajo10 je napisao/la:Ako je Galata u pitanju njemu zelim onda svu srecu pa da zaigra i Ligu Prvaka. Ako nista nebude onda ga za neku sedmicu ocekujem na prozivcisala malo, al nikad se nezna..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Teško da će se pojaviti na prozivci, ja prije očekujem da se priključi pripremama.
Ipak Bekrić će ganjati inostrani angažman do posljednjeg dana prelaznog roka, tj. 31 januara.

Ipak Bekrić će ganjati inostrani angažman do posljednjeg dana prelaznog roka, tj. 31 januara.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ima slicnosti u tome koliko ekipe znace za svoje lige, samo je razlika sto Torino ima vise navijaca u samom gradu Torinu nego Juve, sto kod nas u SA nije slucaj... Juve jeste najpopularniji u Italiji i ima najvise fanova, ali u svom gradu nema brojniju publiku od gradskog rivala...Arogantni je napisao/la:Svidja mi se poredjenje....Bianconeri1988 je napisao/la:Treba nam novi stadion!
Evo uzmimo za primjer Juventus, do ove sezone svaku utakmicu stadion mu je vapio poluprazan izuzev derbija, pred ovu sezonu napravili novi stadion i navijači se vratili na tribine, svaku domaću utakmicu stadion pun. Možda je nerealno poređenje, ali ono što je Juventus u Italiji, to je Željo u BiH, svugdje ima svojih navijača i svi bi htjeli da dođu na novi stadion.
Ja vjerujem da bi tako bilo i sa Željom, pa kad momci iz cijele države znaju doći po par put na ovakvu Grbavicu, kad bi se napravila nova siguran sam da bi dolazili i češće.
Neko dođe jednom, svidi mu, dođe drugi put opet mu se svidi i to prelazi u naviku i eto ga svaku utakmicu na Grbavici.![]()
Upravo mi smo bosanski JUVE...
Sto se tice stadiona raditi dio po dio, a ne nikako davat str. firmama da nam rade pa da zavrsi kao sa Slovencima...
Sta bi bilo da smo kojim slucajem bili u pola gradnje a oni tek onda bankrotirali... Popusili bi ga samo tako...
Dobro je i ovako, meni ne smeta... Ja cu i dalje gledati Zelju...
EDIT Amar sprema iznenadjenje za igrace kada se sretnu na pocetku priprema pogotovo za one koji dodju nespremni...

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Trening Tobola u Turskoj:aleksandar_veliki je napisao/la:Jok i nije, ja gdje je bio, na pripremama sa Tobolom, pa onda odjednom nije dogovorio sa Tobolom. Ne znam samo zasto je nasih igraca stid pricati o probama.gollum je napisao/la:Nije Bekrić ni bio na probi u Buyuksehiru.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
gollum +1 

||| FKZeljeznicar |||
gollum bravo, ali bekric kaze da se nije dogovorio sa celnicima tobola hmmm
btw:
pazi tobolu opreme isto nasa ekipa u vrijeme sime krunica i hotica
btw:
pazi tobolu opreme isto nasa ekipa u vrijeme sime krunica i hotica

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, WeekendOffender i 36 gostiju.