Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Kol'ko treba rama, graficka, procesor i ta sranja za ovu igru?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
PC System RequirementsEdin TM87 je napisao/la:Kol'ko treba rama, graficka, procesor i ta sranja za ovu igru?
Processor: XP – 1.4GHz or Faster, Vista/W7 – 2.0GHz or Faster. Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon.
Memory: XP – 512MB RAM, Vista/W7 – 1.0GB RAM
Graphics: 128MB
Supported Chipsets – Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater.
Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported.
Earlier cards may require the DirectX 9.0 SDK is installed to run the game. This can be downloaded from the following url:
DirectX Software Development Kit
Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 2GB
Sound: DirectX 9.0c compatible
Hvala ti 

Roger Federer the greatest of all time!
- harebianconero
- Kontakt:
Kako da na ovom menadzeru odradim transfere, hocu da BiH ligu uradim, sve najnovije transfere ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
evo napon se nakanim da pocnem novi sejv i krenem sa West Hamom. Konto sam da cu ga izbrisat u roku od sat, al evo zaigrah se
. Doveo sam Verrattia, Petruccia i Linssena te McEachrana i Pogbu na posudbu. Nisam nikog prodao, ove sam doveo ugl jer svi mogu da igraju poziciju AMC u formaciji 4-3-1-2, a posto nisam vidio nijednog igraca iz WH da moze tu da igra morao sam vako
. Ako ko moze da mo objasni preko PP ili ovde svejedno kako da stavim SC, znam kako ga uzet i napravit u paintu al nzm kako ono na onu stranicu postavit i to stavit ovde 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Mislis screenshoot?ahmad_tz je napisao/la:evo napon se nakanim da pocnem novi sejv i krenem sa West Hamom. Konto sam da cu ga izbrisat u roku od sat, al evo zaigrah se. Doveo sam Verrattia, Petruccia i Linssena te McEachrana i Pogbu na posudbu. Nisam nikog prodao, ove sam doveo ugl jer svi mogu da igraju poziciju AMC u formaciji 4-3-1-2, a posto nisam vidio nijednog igraca iz WH da moze tu da igra morao sam vako
. Ako ko moze da mo objasni preko PP ili ovde svejedno kako da stavim SC, znam kako ga uzet i napravit u paintu al nzm kako ono na onu stranicu postavit i to stavit ovde

Kliknes na ovu tipku "print Sc"i lagano odes u paint i zalijepis(tek sad vidim da ovo znas

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Jel' imao ko od vas problema sa Crash dumpom? 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- harebianconero
- Kontakt:
Ja screenshot radim preko FRAPS-a.ahmad_tz je napisao/la:evo napon se nakanim da pocnem novi sejv i krenem sa West Hamom. Konto sam da cu ga izbrisat u roku od sat, al evo zaigrah se. Doveo sam Verrattia, Petruccia i Linssena te McEachrana i Pogbu na posudbu. Nisam nikog prodao, ove sam doveo ugl jer svi mogu da igraju poziciju AMC u formaciji 4-3-1-2, a posto nisam vidio nijednog igraca iz WH da moze tu da igra morao sam vako
Ako neko zna kako instalirati ovaj editor sa 37 strane nek mi napise u PP. Zahvalan unaprijed.
Vidim da je na prethodnim stranicama dosta raje imalo problem - kada trebam poceti igru, vrati me na desktop. Kupio sam CD, nece, skinuo igru sa linkova sto je postavio zeljo do groba, opet nece. Zna li neko kako mogu rijesiti problem sa tim steamom, ili sa cim je vec? Hvala i pozdrav.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Jesi l' krekovao?071 je napisao/la:Vidim da je na prethodnim stranicama dosta raje imalo problem - kada trebam poceti igru, vrati me na desktop. Kupio sam CD, nece, skinuo igru sa linkova sto je postavio zeljo do groba, opet nece. Zna li neko kako mogu rijesiti problem sa tim steamom, ili sa cim je vec? Hvala i pozdrav.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Poslao sam ti privatnu poruku...Arsenalisation je napisao/la:Jesi l' krekovao?071 je napisao/la:Vidim da je na prethodnim stranicama dosta raje imalo problem - kada trebam poceti igru, vrati me na desktop. Kupio sam CD, nece, skinuo igru sa linkova sto je postavio zeljo do groba, opet nece. Zna li neko kako mogu rijesiti problem sa tim steamom, ili sa cim je vec? Hvala i pozdrav.
- harebianconero
- Kontakt:
Napravio sam rekordan rezultat u Ligi Sampiona !

Vidim veoma su repektabilna ekipa 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Hehehe svaka cast,ja evo igram trecu sezonu sa dinamom i od ovih tvojih strijelaca samo sammir je jos u dinamu tomceka vidu badelja prodao doveo mattia destra,nelson oliveira,rekish,correa,levels i jos par mladih u drugoj nisam osvojio ligu i sad igram euro ligu solidna grupa vjerovatno cu dalje doci nego u LP a rekord je prva knockout faza..harebianconero je napisao/la:Napravio sam rekordan rezultat u Ligi Sampiona !
- harebianconero
- Kontakt:
Aha, fino..
Imas li kakvih dobrih igraca za Dinamo da preporucis ?
- Arsenalisation
- Kontakt:
Fierro-a malog imas,samo ne znam hoce li prec...harebianconero je napisao/la:Aha, fino..

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- harebianconero
- Kontakt:
Gdje igra taj ??Arsenalisation je napisao/la:Fierro-a malog imas,samo ne znam hoce li prec...harebianconero je napisao/la:Aha, fino..
Imas li kakvih dobrih igraca za Dinamo da preporucis ?oko 1 milion ga platis ono otkupis ugovor samo ne trebas nudit klubu pare...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Tamo negdje u Mexicu 17-18 god.,al' eto raspitaj se i svako ce ti rec da momak jede u tim godinama,cak i u dosta boljim ligama nego sto je HNL...harebianconero je napisao/la:Gdje igra taj ??Arsenalisation je napisao/la:Fierro-a malog imas,samo ne znam hoce li prec...harebianconero je napisao/la:Aha, fino..
Imas li kakvih dobrih igraca za Dinamo da preporucis ?oko 1 milion ga platis ono otkupis ugovor samo ne trebas nudit klubu pare...

Carlos Fierro
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.