Ci si tiRaul_64 je napisao/la:Prvi trofej ove sezone je naš
Čestitam prvi i zadnji ove godinesutra mi igramo Bernabe trofej...po važnosti tu su negdje
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako je ovo trebalo biti sa kvakam ja sam mamin i babinmiky_hz je napisao/la:Ci si tiRaul_64 je napisao/la:Prvi trofej ove sezone je naš
Čestitam prvi i zadnji ove godinesutra mi igramo Bernabe trofej...po važnosti tu su negdje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
hahahahahaha
miki okani mi se malog
@ mali - rece ti gore da je trofej VAS
- pa da nisi slucajno za barcu, kakva mama i kakav babo, tj tata tj ja 
miki okani mi se malog
@ mali - rece ti gore da je trofej VAS
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
[youtube][/youtube] prilike,golovi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kao prvo, ovaj golman Bilbaoa je čudo jedno. Šta je čovjek sve branio i opet je tricu primio. Messi kao Messi , kao na Pesu, kako ih tako jednostavno izbacuje. Ibrahimović je imao par šansi, vidi se da ga je trema malo spucala. Gol u Bojana je čudo hahaha, onako ležerno. Barcelona opet strašna, mogu opet daleko, samo ih Englezi mogu izbaciti , ostali ništa, možda Juve ili Inter.
ma ciji si ti mali kad si tako lipRz88 je napisao/la:Kao prvo, ovaj golman Bilbaoa je čudo jedno. Šta je čovjek sve branio i opet je tricu primio. Messi kao Messi , kao na Pesu, kako ih tako jednostavno izbacuje. Ibrahimović je imao par šansi, vidi se da ga je trema malo spucala. Gol u Bojana je čudo hahaha, onako ležerno. Barcelona opet strašna, mogu opet daleko, samo ih Englezi mogu izbaciti , ostali ništa, možda Juve ili Inter.
Tu su jos Hajduk i Real
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
vjerovatno HajdukTata je napisao/la:ma ciji si ti mali kad si tako lipRz88 je napisao/la:Kao prvo, ovaj golman Bilbaoa je čudo jedno. Šta je čovjek sve branio i opet je tricu primio. Messi kao Messi , kao na Pesu, kako ih tako jednostavno izbacuje. Ibrahimović je imao par šansi, vidi se da ga je trema malo spucala. Gol u Bojana je čudo hahaha, onako ležerno. Barcelona opet strašna, mogu opet daleko, samo ih Englezi mogu izbaciti , ostali ništa, možda Juve ili Inter.![]()
Tu su jos Hajduk i Real![]()
![]()
ma kakav ba real, reala ce sad svi busiti, dzaba im i Ronaldo i Kaka i Benzema i Gago i Marcelo i svi
a ove sezone cini mi se da su pored nas najjaci klubovi Juve, Chelsea i Manchester United
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma ciji si ti mali kad si tako lip
Tu su jos Hajduk i Real
[/quote]
vjerovatno Hajduk
ma kakav ba real, reala ce sad svi busiti, dzaba im i Ronaldo i Kaka i Benzema i Gago i Marcelo i svi
al oni ce opet izgubiti...
a ove sezone cini mi se da su pored nas najjaci klubovi Juve, Chelsea i Manchester United[/quote]
Đesi Capelo nisam te prepozno
ako ti kažeš da če Real svako bušit onda sam baš siguran da čemo osvojiti titulu;
Jel to zajebancija il novi biser "đaba vam Kaka,Ronaldo,GAGO I MARCELO"
Tu su jos Hajduk i Real
vjerovatno Hajduk
a ove sezone cini mi se da su pored nas najjaci klubovi Juve, Chelsea i Manchester United[/quote]
Đesi Capelo nisam te prepozno
Jel to zajebancija il novi biser "đaba vam Kaka,Ronaldo,GAGO I MARCELO"
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nekaze se bolan nebio đaba vec dzaba..
ma vama treba jedan extra dobar zadnji vezni, pravi trkac da bi mogli nesto uraditi....a Gago, Las i Diara to nisu niukom slucaj...
ja nisam u zivotu svom vidio klub koji ima vise poluproizvoda...
ma vama treba jedan extra dobar zadnji vezni, pravi trkac da bi mogli nesto uraditi....a Gago, Las i Diara to nisu niukom slucaj...
ja nisam u zivotu svom vidio klub koji ima vise poluproizvoda...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Koji Real ???, oni igraju realno. Znam ja preko 10 Reala, morate biti konkretniji.Ako mislite na Real Madrid , oni neće ni dospjeti da dođu do faze da se može takmičiti sa Barcom. To je moje mišljenje, a ako vi ne mislite tako onda dobro. Kakvi bi ljudi bili kada bi svi imali isto mišljenje.
Ako ti Diarre nisu trkači onda neznam...Lass če biti bolji nego Makelele...a Gago bolji nego Redondo;
Zajebavam se za Gagu al za Lassa sam ozbiljan
Zajebavam se za Gagu al za Lassa sam ozbiljan
- el-fighter
- Kontakt:
Malo sam gledao tekmu na netu. Barcelona odlična kao i uvijek. Messi pokazuje da je najbolji fudbaler svijeta, momak se sa njima igra salate. Ibrahimović imao nekoliko prilika i izgleda malo zbunjeno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
[quote="ZELJO DO GROBA"]nekaze se bolan nebio đaba vec dzaba..
uhhhhhhhhhhhhh kome to baaaa kazes nauci se ti prvi pravopisuuuuuuuuuu!!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a jeste...vidi ja tebe ispravljam i ja pogrijesim...xDMinche je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:nekaze se bolan nebio đaba vec dzaba..![]()
a sta se odma ljutis ja se malo zajebavam a ti se odma digo
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
ibra_barca
- Kontakt:
ma kakav real, i prosle sezone je bila ista prica, real ce ovo, real ce ono, pa ****, nista, dobio 8 golova od barce, sramota, sad pokupuju nekoliko igraca i kontaju da su prvaci, stvarno smjesno..., boze sacuvaj...
...rob do bagro...
2006 fanibra_barca je napisao/la:ma kakav real, i prosle sezone je bila ista prica, real ce ovo, real ce ono, pa ****, nista, dobio 8 golova od barce, sramota, sad pokupuju nekoliko igraca i kontaju da su prvaci, stvarno smjesno..., boze sacuvaj...
tata i gore , ovaj je 2009 fan 
Izgleda da ce momak Chygrynskiy ipak u Barcu , bar to potvrdjuje izjava Laporte
Pustite Real na Barcinoj temi , sta ste opsjednuti Realom , Barca ftw.
1 down , 5 to go
Izgleda da ce momak Chygrynskiy ipak u Barcu , bar to potvrdjuje izjava Laporte
Pustite Real na Barcinoj temi , sta ste opsjednuti Realom , Barca ftw.
1 down , 5 to go
Jel i Celo OVerbe preso u BArcu.Dabogda nikad vise nista ne osvojili (KAtalonska ciganijo)!
Phhh 4 penala cista!To se uvije pamti
Blues4ever
Phhh 4 penala cista!To se uvije pamti
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Nade je napisao/la:Jel i Celo OVerbe preso u BArcu.Dabogda nikad vise nista ne osvojili (KAtalonska ciganijo)!
Phhh 4 penala cista!To se uvije pamtiBlues4ever
Madridskim fašistima koji vrijeđaju ovdje nema mjesta a vjerovatno vam je Ovrebo kriv i za 6-cu na Bernabeu
Ama rasuli smo vas ko rizu hahahaha a to izgleda jos uvjek toliko boli, ne cudi me i mene bi onakva rasturačina
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
RE-SU majka je sigurno ponosna na tebe sto imas tako razvijen mozak da si cak zakljucio da covjek navija za real
Tata kupi mi top
Tata kupi mi top
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.