Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Bukvalno smo igrali 5-5-0 formaciju, u napadu 3-7-0.
Ma de ljudi svi smo gledali svi znamo nema se tu sta puno sad filozofirat cinjenica je da lakamo sa igrackim kadrom i tacka.Treba nam neki brz,prodoran dribler da nesh povuce vako niko ne smije krenut sam na igraca osim johnsona a covjek je bek pa eto to sve govori,bellamy je to malo radio kad je usao.
"You'll Never Walk Alone"
- reds_forever
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Bukvalno smo igrali 5-5-0 formaciju, u napadu 3-7-0.

Pa ako cemo realno, ni ostali izuzev Gerrarda nisu nesto bolji...Carlo je napisao/la: kod enriquea me nervira to što od 10 centaršuteva uspije samo jedan.
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 14 jan 2012, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Liverpool8
- Kontakt:
Zbogom LS do sljedeceg kola kada pobjedimo i kad ce svi spominjati mogucnost da se cak i do titule dodje. 

zbog toga treba da odgovaraju oni koji su potrosili silni novac na prosjecne igraceRtoX je napisao/la:Ma de ljudi svi smo gledali svi znamo nema se tu sta puno sad filozofirat cinjenica je da lakamo sa igrackim kadrom i tacka.Treba nam neki brz,prodoran dribler da nesh povuce vako niko ne smije krenut sam na igraca osim johnsona a covjek je bek pa eto to sve govori,bellamy je to malo radio kad je usao.
nema potpisa
Potpis.reds_forever je napisao/la:Ma razocaravajuce...Sve zivo sto dobro napravimo duplo gore uprskamo...Umjesto da zavrsimo sedmicu kako valja, mi nismo sanse napravili na ovoj utakmici...Haj, kao u drugom poluvremenu smo nesto pokusavali, ali, u utakmicu smo usli bezvezno i to nas je kostalo...Kenny je trebao od pocetka ubaciti Bellamya, ofanzivno krenuti i osigurati prednost na poluvremenu...Poslije ovakve igre se i igraci i Kenny mogu pozaliti jedino na sebe jer je ovo danas bila vjerovatno najgora utakmica od pocetka sezone.... I da, mene onaj Johnson svojim potezima tako zna iznervirati da je to nevjerovatno, a i sa Andyem vec odavno gubim strpljenje...Kuytovo je vrijeme proslo...Jedino Enrique zasluzuje dobru ocjenu...
Meni samo nije jasno kako može Dalglish da izjavljuje da nisu potrebna pojačana? Ovom timu su potrebna najmanje 3 vrhunska igrača da bi izborili ligu prvaka.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
odgledo sam utakmicu, i stvarno ste loše katastrofa odigrali. ono igranje rukom je mogao biti penal, al osim one glave kajta kuita, kako već se piše, nije bilo nijedne ozbiljnije šanse.
Vođa zna.
Nema veze tako je kako je,izvlaci sad maximum iz ekipe koju imas i gotovo,mada svi se uvjeravamo da i ova sezona polako ide u flop,naravno nista nije iskljuceno moze se stici bodovna razlika ali tesko.A sto se mene tice ja cu opet sledece kolo biti tu nervirati se,hvaliti psovati i tako sve ali cu ostati uz lpool kako god da bude:)Admir_Sa je napisao/la:zbog toga treba da odgovaraju oni koji su potrosili silni novac na prosjecne igraceRtoX je napisao/la:Ma de ljudi svi smo gledali svi znamo nema se tu sta puno sad filozofirat cinjenica je da lakamo sa igrackim kadrom i tacka.Treba nam neki brz,prodoran dribler da nesh povuce vako niko ne smije krenut sam na igraca osim johnsona a covjek je bek pa eto to sve govori,bellamy je to malo radio kad je usao.
"You'll Never Walk Alone"
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Treba biti realan naravno,al' pesimista kao ti nikad,ako vec navijas volis Liverpool onda bi trebala nada da zadnja umre al et.Liverpool8 je napisao/la:Zbogom LS do sljedeceg kola kada pobjedimo i kad ce svi spominjati mogucnost da se cak i do titule dodje.

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Ako dodje Remy i ode Kuyt mozemo zadrzat 6. mjesto bez vecih problema, a mozda budemo i 5. 

Walk on, with hope in your hearts.
Al' problem je to što ON nije navijač Liverpoola, te je ovo vjerovatno nečiji drugi profil, s kojeg piše samo gluposti, te samo po jednu rečenicu. Nikad nisam vidio njega da piše tri rečenice, dvije maksimalno, neće pa neće, ne znam šta mu se dešava. Pod hitno treba admin provjeriti ko se krije pod njegovim nickom.el_ninho_torres je napisao/la:Treba biti realan naravno,al' pesimista kao ti nikad,ako vec navijas volis Liverpool onda bi trebala nada da zadnja umre al et.Liverpool8 je napisao/la:Zbogom LS do sljedeceg kola kada pobjedimo i kad ce svi spominjati mogucnost da se cak i do titule dodje.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nisam ni znao da nas ima ovoliko forumaša koji podržavaju Liverpool dok nismo remizirali, 80% ovih forumaša nije bilo u srijedu navečer
Možda nema škole pa zato
U srijedu nam nije falio ni Suarez, Carrol i Downing su bili odlični a King je bio najbolji trener na svijetu.
Nema nikakve sumnje da ovih danas 11 igrača nisu odradili svoj dio posla za koji su plaćeni, a Bogami ni trener. Ali otkud tolika mržnja prema pojedinim igračima i treneru nije mi nikako jasno.
Odbrana je po običaju bila najbolja, vezni red se takmičio ko će imati više međusobnih pasova a Kuytu je zaboravljeno reći da je trebao biti napadač u ovoj utakmici. Carrol nije kriv za ovo, igrao je 30 minuta. Ima igrača koji su odigrali svih 90 pa nisu ništa pokazali i vidim da njih niko ne kritikuje. Ništa, prvo skoči pa reci hop. Prespavati ovu noć, ujutro hladne glave misliti o narednoj utakmici.

Možda nema škole pa zato

U srijedu nam nije falio ni Suarez, Carrol i Downing su bili odlični a King je bio najbolji trener na svijetu.
Nema nikakve sumnje da ovih danas 11 igrača nisu odradili svoj dio posla za koji su plaćeni, a Bogami ni trener. Ali otkud tolika mržnja prema pojedinim igračima i treneru nije mi nikako jasno.
Odbrana je po običaju bila najbolja, vezni red se takmičio ko će imati više međusobnih pasova a Kuytu je zaboravljeno reći da je trebao biti napadač u ovoj utakmici. Carrol nije kriv za ovo, igrao je 30 minuta. Ima igrača koji su odigrali svih 90 pa nisu ništa pokazali i vidim da njih niko ne kritikuje. Ništa, prvo skoči pa reci hop. Prespavati ovu noć, ujutro hladne glave misliti o narednoj utakmici.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Liverpool8
- Kontakt:
Problem je u tome koliko ste smijesni toliko da nakon svake utakmice mijenjate misljenja kao carape. Mnogi velicali Kenija utakmicu ranije sad ga svi pljuju, a necu da se ponavljam oko LS. U vezi nicka, ne krije se niko sto ce ti i admin potvrditi ako treba.Han!$;Lfc je napisao/la:Al' problem je to što ON nije navijač Liverpoola, te je ovo vjerovatno nečiji drugi profil, s kojeg piše samo gluposti, te samo po jednu rečenicu. Nikad nisam vidio njega da piše tri rečenice, dvije maksimalno, neće pa neće, ne znam šta mu se dešava. Pod hitno treba admin provjeriti ko se krije pod njegovim nickom.el_ninho_torres je napisao/la:Treba biti realan naravno,al' pesimista kao ti nikad,ako vec navijas volis Liverpool onda bi trebala nada da zadnja umre al et.Liverpool8 je napisao/la:Zbogom LS do sljedeceg kola kada pobjedimo i kad ce svi spominjati mogucnost da se cak i do titule dodje.
@el ninho
Koji pesimista? Pa ja sam ubedjen da cemo doci do LS mjesta, al' ako se bude razumno radilo. Suareza treba sacekati da se vrati i naravno neke igrace sutnuti pa se onda mozemo nadati necemu.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne znamo igrati i tačka.
I protiv Citya smo uspjeli na početku dati gol i onda bunkerom sačuvati prednost.
Danas nismo stvorili nijedne šanse ,a kada sam vidio Carraghera na zadnjem veznom ,htio sam iskočiti kroz prozor.
Pomalo i shvatam to što je Craig na klupi ,ali nikako ne shvatam zašto Carragher
i Kuyt u prvoj postavi.Kuyt se jeste trudio ,ali nikakve koristi od toga.
Jednostavno ,moramo se pomiriti da još jednu sezonu Liverpool neće igrati Ligu Prvaka i da ćemo se na kraju boriti za Europa Ligu.
Treba se okrenuti kupovima ,rijetko se dešava ,ali bilo bi fantastično da uzmemo oba kupa i tako bi zacijelili rane što opet nećemo u LP.
I protiv Citya smo uspjeli na početku dati gol i onda bunkerom sačuvati prednost.
Danas nismo stvorili nijedne šanse ,a kada sam vidio Carraghera na zadnjem veznom ,htio sam iskočiti kroz prozor.
Pomalo i shvatam to što je Craig na klupi ,ali nikako ne shvatam zašto Carragher

Jednostavno ,moramo se pomiriti da još jednu sezonu Liverpool neće igrati Ligu Prvaka i da ćemo se na kraju boriti za Europa Ligu.
Treba se okrenuti kupovima ,rijetko se dešava ,ali bilo bi fantastično da uzmemo oba kupa i tako bi zacijelili rane što opet nećemo u LP.
You'll never walk alone.
U pravu si, samo si i ti pisao da ocekujes naslove da je KK pred otkazom.Henderson je napisao/la:Nisam ni znao da nas ima ovoliko forumaša koji podržavaju Liverpool dok nismo remizirali, 80% ovih forumaša nije bilo u srijedu navečer![]()
Možda nema škole pa zato![]()
Ocekujem i ja naslove da je KK pred otkazom, ali to ne znaci da zelim da se to desiartemis77 je napisao/la:U pravu si, samo si i ti pisao da ocekujes naslove da je KK pred otkazom.Henderson je napisao/la:Nisam ni znao da nas ima ovoliko forumaša koji podržavaju Liverpool dok nismo remizirali, 80% ovih forumaša nije bilo u srijedu navečer![]()

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
nakon jos jednog remija i pred osvajanjem prvog trofej nakon 6 godina ?Shanks je napisao/la:Ocekujem i ja naslove da je KK pred otkazom, ali to ne znaci da zelim da se to desiartemis77 je napisao/la:U pravu si, samo si i ti pisao da ocekujes naslove da je KK pred otkazom.Henderson je napisao/la:Nisam ni znao da nas ima ovoliko forumaša koji podržavaju Liverpool dok nismo remizirali, 80% ovih forumaša nije bilo u srijedu navečer![]()
- reds_forever
- Kontakt:
@Henderson: Logicno da, ako Kenny napravi neku gresku, o njoj ce se raspravljati, isto kao sto i ako napravi dobar rezultat, to ce se svakako cijeniti..Ja Kennya u potpunosti podrzavam, ali sigurno necu zazmiriti na greske samo zato sto je on, zapravo "on"...Slazem se sa tobom da je odbrana bila najbolja, ali vezni red je podbacio jer nije bilo narocite kreativnosti ( posebno u 1. poluvremenu), sve akcije su isle sporo, a svaka lopta je prije isla nazad nego naprijed...Tesko smo bilo sta stvarali...U napadu Kuyt nije bio na visini zadatka, ali, mene je bas iznenadilo sto je on poceo utakmicu, jer nije u narocitoj formi, a znalo se da ce Stoke postaviti citav vozni park GRAS-a na teren. To da Carroll nije kriv, nije tacno, jer ga Kenny nije ubacio u igru da glumi majku Terezu vec upravo da napravi razliku u igri i da poveca efikasnost napada... Dakle, svakako treba stati iza tima, ali jedno je kad ti stvaras sanse, pa Boze moj, nekad kiksas, ali je cinjenica da danas nismo igrali cak ni onako kako obicno igramo ove sezone, iako i tu ima dosta nedostataka..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Koliko je KK zasluzan za pobjedu u srijedu toliko je i kriv za danasnji remi.U nekim trenutcima Glen nam je bio najistureniji igrac
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Gledao sam tekmu. Opet dosadna, šta drugo da vam kažem. Inače, vidim nešto Kuyt ovo ,Kuyt ono.
Mislim da ni jedan igrač nije odigr'o neku bogznakako kvalitetnu tekmu.
Kuyt se makar našao u prilici iz odbitka, u prilici iz ničeg, kada je Enrique onako smiješno centrirAo.

Evo što je Kuyt podbacio. Henderson, Gerrard, Adam -nigdje ni jednog. Čak je u zadnjih 20 metara najkreativniji potez onaj Kuytov kad je proigr'o Glena (čini mi se). Niko nije znao/umio dostaviti loptu do zadnjih 20 metara, niko.reds_forever je napisao/la:vezni red je podbacio jer nije bilo narocite kreativnosti ( posebno u 1. poluvremenu), sve akcije su isle sporo, a svaka lopta je prije isla nazad nego naprijed...Tesko smo bilo sta stvarali...
Kuyt se makar našao u prilici iz odbitka, u prilici iz ničeg, kada je Enrique onako smiješno centrirAo.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.