Dobra stara vremena. To mi je omiljeni vezni dvojac.Rooney88 je napisao/la:
Carrick i Scholes zajedno u vezi.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
ja se nadam da ce rezultat bit uvjerljiv pa onda izmjena scholes out pogba in
to bi najvise volio 

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Ovaj Golman Boltona nije nesto,treba mozda vrsiti pritisak na njega.. 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sastav je ok, ali primijetih opet nešto. Ni Jonesa, ni Smallinga . Šta je s njima sad dovragaThunderstruck je napisao/la:Lindegaard, Evra, Rafael, Ferdinand, Evans, Scholes, Valencia, Nani, Carrick, Rooney, Welbeck
SUBS: de Gea, Fabio, Pogba, Giggs, Park, Hernandez, Berbatov
Za Bolton ne igraju Cahill i Jaaskelainen.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
jel ono jucer fergi za njih dvojicu rekao da su pod znakom pitanjaPatrice_Evra_3 je napisao/la:Sastav je ok, ali primijetih opet nešto. Ni Jonesa, ni Smallinga . Šta je s njima sad dovragaThunderstruck je napisao/la:Lindegaard, Evra, Rafael, Ferdinand, Evans, Scholes, Valencia, Nani, Carrick, Rooney, Welbeck
SUBS: de Gea, Fabio, Pogba, Giggs, Park, Hernandez, Berbatov
Za Bolton ne igraju Cahill i Jaaskelainen.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- Thunderstruck
- Kontakt:
U pitanju su neke lakše povrede, isto kao i Anderson.motty je napisao/la: jel ono jucer fergi za njih dvojicu rekao da su pod znakom pitanja
Moze li kakav link ??
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=1&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;sikirica je napisao/la:Moze li kakav link ??
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
U pravo vrijeme !
Legendoooooooooooooooooooooooo
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
SCHOLESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Legendooooo SCHOLESY!!!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
majstoree....igro sam 1/1
zadnji sec

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bliss je napisao/la:Legendooooo SCHOLESY!!!

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bogdan je drzao Bolton u zivotu koliko je mogao. zadnji napad odlicno izveden od strane Nanija i Rooneya u jednom dijelu. Lopta dolazi do Scholesa a ovaj pogadja, srce mi k`o Balkan u onom trenutku.
Dobro smo odigrali poluvrijeme. Stvorili par dobrih sansi i fulili penal uz to. Carrick dijeli lopte u stilu Xavija.
Raduje me Rafael koji je odigrao dosta dobro u ofanzivi, sto se tice defanzive nije ni imao sta da odigra osim one jedne intervencije kod centarsuta Petrova ja mislim. Welbeck se trudio, dobar je bio ali u igri ga je ostavio gol scholesa jer da je ostalo 0:0 siguran sam da bi Berbatov odmah po pocetku drugog dijela dobio sansu jer su ovo utakmice za njega.
U drugom dijelu smireno uci i nastaviti sa ovakvom igrom, drugi gol bi trebao doci. Samo da ne prokockamo.

Dobro smo odigrali poluvrijeme. Stvorili par dobrih sansi i fulili penal uz to. Carrick dijeli lopte u stilu Xavija.

Raduje me Rafael koji je odigrao dosta dobro u ofanzivi, sto se tice defanzive nije ni imao sta da odigra osim one jedne intervencije kod centarsuta Petrova ja mislim. Welbeck se trudio, dobar je bio ali u igri ga je ostavio gol scholesa jer da je ostalo 0:0 siguran sam da bi Berbatov odmah po pocetku drugog dijela dobio sansu jer su ovo utakmice za njega.
U drugom dijelu smireno uci i nastaviti sa ovakvom igrom, drugi gol bi trebao doci. Samo da ne prokockamo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Mogu zahvaliti onoj mrkvi na golu sto rezultat nije 3:0 za United..
Po meni treba rooney bolje izvoditi penale,ono je dosta riskantno izvodjenje penala,ako golman pogodi stranu 90% je da ce odbraniti..Gadjaj u raslje ! (Jest da je i to riskantno,ali nek vjezba
)
Po meni treba rooney bolje izvoditi penale,ono je dosta riskantno izvodjenje penala,ako golman pogodi stranu 90% je da ce odbraniti..Gadjaj u raslje ! (Jest da je i to riskantno,ali nek vjezba

šta je ovo nisam gledo poluvrijeme i kad pogleda sažetke kad ono Scholes zabio gola Rooney promašio penal

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hvala ti Ginger, dobro smo igrali u prvom pol, po meni najbolji welbeck, valencia, scholes standardan i rooney kojemu jedina zamjerka ide na neiskoristeni penal i mozda malo bolju zavrsnicu u jednoj ili dvije akcije..mogli smo imati i vecu prednost da smo onaj penal iskoristili, ali sve u svemu dobro je

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
mislim ipak da će ako ostane do 60.minute 1-0 ili nedaj bože 1-1 da će ući Berbatov da završi priču.Rooney88 je napisao/la:Bogdan je drzao Bolton u zivotu koliko je mogao. zadnji napad odlicno izveden od strane Nanija i Rooneya u jednom dijelu. Lopta dolazi do Scholesa a ovaj pogadja, srce mi k`o Balkan u onom trenutku.![]()
![]()
![]()
Dobro smo odigrali poluvrijeme. Stvorili par dobrih sansi i fulili penal uz to. Carrick dijeli lopte u stilu Xavija.![]()

- Thunderstruck
- Kontakt:
Primaju oni ovdje još tri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.