Vidim da svugde nedefinisano pise samo su zemlju naveli.
I je li proba ili ostaju ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Comor na probi u Spartak Nalciku,a Haskic u Otelulu iz Galatija.Kojasevic navodno potpisuje za Buducnost iz Podgorice.Devil je napisao/la:U koje klubove su otisli Haskic u Rumuniju,i Comor u Rusiju ?
Za Kojasevica znam,o tome smo sinoc pricali,ali za ovu dvojicu nisam znao,za njihove karijere bilo bi dobro da ostanu tamo,ali bgm po pitanju Comora sam skeptik da ce uspeti proci.FK Sarajevo je napisao/la:Comor na probi u Spartak Nalciku,a Haskic u Otelulu iz Galatija.Kojasevic navodno potpisuje za Buducnost iz Podgorice.Devil je napisao/la:U koje klubove su otisli Haskic u Rumuniju,i Comor u Rusiju ?
Jel ovo poceo megastore da radi ?Lik je napisao/la:http://fanshop.fcsarajevo.ba/
Prijatelju, neke teme ne treba otvarati. Za Kojaševića će se dobiti NULA. Zašto? Zato jer je njegov odlazak vezan za dugovanja. Tačnije ili mi dajte papire da idem ili mi dajte ono što smo potpisali. A spona je njegov advokat koji je bio u klubu.FK Sarajevo je napisao/la:Zasto ne objavite da je Comor u Rusiji,zasto ne upitate koliko cemo dobiti za Kojasevica.Kad se desavaju dobre stvari u FK Sarajevu vi ih zadnji objavite,a kada su lose vi prvi popljujete nas klub.Kazem ja da je ova stranica obicno propagandno smece.
ako ovo bude istina...aleksandar_veliki je napisao/la:Onda cu ti reci da niko nikad nece saznati koliko je Sarajevo dobilo za KojasevicaFK Sarajevo je napisao/la:i,zasto ne upitate koliko cemo dobiti za Kojasevica
Ja mislim da je otišao u Bosnu Visoko!AÐ_Official je napisao/la:Da vas pitam, ako mi ko moze pomoci, sta bi s onim momkom sto je igrao za Juniore prosle godine, ofanzivni vezni?? Mislim da mu je otac bio trener u Juniorima il tako nesta......Focic se zvao ja mislim....
Zavrsio kod starog u visockoj bosniAÐ_Official je napisao/la:Da vas pitam, ako mi ko moze pomoci, sta bi s onim momkom sto je igrao za Juniore prosle godine, ofanzivni vezni?? Mislim da mu je otac bio trener u Juniorima il tako nesta......Focic se zvao ja mislim....
Mene zanima kako haman niko iz Juniora ne probije u prvu ekipu? Sjecam se da ste imali dobrih igraca prosle sezone i na kraju niti jednog da igra(cini mi se) u prvoj ekipi, ili barem da sjedim na klupi. Od dva velikana u gradu jedino Nermin Zolotic koliko toliko igra za prvu ekipu. Interesuje me u cemu je problem? Je li nedostatak kvaliteta, manjak zelje/volje, ili nesta trece?Sarajlijc@ je napisao/la:Zavrsio kod starog u visockoj bosniAÐ_Official je napisao/la:Da vas pitam, ako mi ko moze pomoci, sta bi s onim momkom sto je igrao za Juniore prosle godine, ofanzivni vezni?? Mislim da mu je otac bio trener u Juniorima il tako nesta......Focic se zvao ja mislim....
jedva su dočekali da prodaju ovu dvojcu momaka Hrelju i RaščićaAÐ_Official je napisao/la:Mene zanima kako haman niko iz Juniora ne probije u prvu ekipu? Sjecam se da ste imali dobrih igraca prosle sezone i na kraju niti jednog da igra(cini mi se) u prvoj ekipi, ili barem da sjedim na klupi. Od dva velikana u gradu jedino Nermin Zolotic koliko toliko igra za prvu ekipu. Interesuje me u cemu je problem? Je li nedostatak kvaliteta, manjak zelje/volje, ili nesta trece?Sarajlijc@ je napisao/la:Zavrsio kod starog u visockoj bosniAÐ_Official je napisao/la:Da vas pitam, ako mi ko moze pomoci, sta bi s onim momkom sto je igrao za Juniore prosle godine, ofanzivni vezni?? Mislim da mu je otac bio trener u Juniorima il tako nesta......Focic se zvao ja mislim....
Laz, laz i laz.ivan.balic je napisao/la:Prijatelju, neke teme ne treba otvarati. Za Kojaševića će se dobiti NULA. Zašto? Zato jer je njegov odlazak vezan za dugovanja. Tačnije ili mi dajte papire da idem ili mi dajte ono što smo potpisali. A spona je njegov advokat koji je bio u klubu.FK Sarajevo je napisao/la:Zasto ne objavite da je Comor u Rusiji,zasto ne upitate koliko cemo dobiti za Kojasevica.Kad se desavaju dobre stvari u FK Sarajevu vi ih zadnji objavite,a kada su lose vi prvi popljujete nas klub.Kazem ja da je ova stranica obicno propagandno smece.
Bilo bi lijepo da je tako. Januar je i to je vrijeme kada se isplaćuju ugovorne rate. Sada je došlo vrijeme da se to isplati i Kojaševiću. Obzirom da ima jak ugovor Sarajevo to nažalost nije u mogućnosti. Zato ide bez marke klubu. Pustimo emocije. Činjenice su bitne.retro je napisao/la:Laz, laz i laz.ivan.balic je napisao/la:Prijatelju, neke teme ne treba otvarati. Za Kojaševića će se dobiti NULA. Zašto? Zato jer je njegov odlazak vezan za dugovanja. Tačnije ili mi dajte papire da idem ili mi dajte ono što smo potpisali. A spona je njegov advokat koji je bio u klubu.FK Sarajevo je napisao/la:Zasto ne objavite da je Comor u Rusiji,zasto ne upitate koliko cemo dobiti za Kojasevica.Kad se desavaju dobre stvari u FK Sarajevu vi ih zadnji objavite,a kada su lose vi prvi popljujete nas klub.Kazem ja da je ova stranica obicno propagandno smece.
Damiru su isplacena dugovanja od prosle godine na pocetku sezone i on je tada pristao odraditi onu "plus" godinu koju je imao u ugovoru. Da mu pare nisu isplacene, on bi vec u ljetnom prelaznom roku otisao.
Nakon toga je tokom jesenjeg dijela prouzio ugovor za jos godinu, da bi Sarajevo imalo neku korist od njega.
Daj Boze da Irfan uvali Comora, ne bi bilo lose ni Haskica, iako on ima potencijala da bude i bolji.
Rusi para imaju, a i Rumuni su poprilicno bogatiji nakon LP.
Probila su se 4 juniora Dupovac,Comor,K.Handzic i vjerovatno ce sad vise igrati i AmelAÐ_Official je napisao/la:Mene zanima kako haman niko iz Juniora ne probije u prvu ekipu? Sjecam se da ste imali dobrih igraca prosle sezone i na kraju niti jednog da igra(cini mi se) u prvoj ekipi, ili barem da sjedim na klupi. Od dva velikana u gradu jedino Nermin Zolotic koliko toliko igra za prvu ekipu. Interesuje me u cemu je problem? Je li nedostatak kvaliteta, manjak zelje/volje, ili nesta trece?Sarajlijc@ je napisao/la:Zavrsio kod starog u visockoj bosniAÐ_Official je napisao/la:Da vas pitam, ako mi ko moze pomoci, sta bi s onim momkom sto je igrao za Juniore prosle godine, ofanzivni vezni?? Mislim da mu je otac bio trener u Juniorima il tako nesta......Focic se zvao ja mislim....
Tu mi nekako manjak logike. Ako mozes zaradit para na momcima koji su samo odigrali za Juniore, zar nije logicno da mozes jos vise zaradit njihovim nastupima za prvu ekipu?? Jos uz to klub trosi pare dovodjenjem igraca a imaju mlade momke koji bi lagano mogli odigrat na istom nivou kao ti placenici. Moje neko misljenje je da bi pametnije bilo prebacit ih u prvu ekipu i dati im sanse da igraju, pa barem 20 min, i isto tako u slucaju izlaska u Evropu dati im sansu i tako cijena raste. Realno gledajuci trenutno Sarajevo(niti bilo koji drugi klub u BiH) nema sansu za prolazak u grupnu fazu nekog Evropskog takimcenja. S' obzirom na to, vise bi forsirao mladje igrace kako bi mogli sticati praksu u tim takmicenjima, jer u jakim utakmica se stvaraju dobri igraci. Stvorit program rada i napredka, i kroz 3-4 godine stvoriti solidnu ekipu koja bi razvaljivala u Premier Ligi a isto tako borila se u Evropi, a ne kao sada, "bice nesta od ovog momka, mozemo l' sta zaradit?...prodaj ga".Plivadon je napisao/la:jedva su dočekali da prodaju ovu dvojcu momaka Hrelju i RaščićaAÐ_Official je napisao/la:Mene zanima kako haman niko iz Juniora ne probije u prvu ekipu? Sjecam se da ste imali dobrih igraca prosle sezone i na kraju niti jednog da igra(cini mi se) u prvoj ekipi, ili barem da sjedim na klupi. Od dva velikana u gradu jedino Nermin Zolotic koliko toliko igra za prvu ekipu. Interesuje me u cemu je problem? Je li nedostatak kvaliteta, manjak zelje/volje, ili nesta trece?Sarajlijc@ je napisao/la: Zavrsio kod starog u visockoj bosni
ovaj Raščić ubija momak, iš'o samnom u razred u srednjoj, ima ljevicu aman zaman, ubi ...nisam se smio postavit' na šuti tako prodaše djecu, a djeca su im mogla iznijeti klub