Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool: Reina, Enrique, Coates, Carragher, Skrtel, Johnson, Adam, Henderson, Downing, Gerrard, Kuyt.
Subs: Aurelio, Carroll, Doni, Shelvey, Kelly, Flanagan, Bellamy.
o.O
Nevjerovatan sastav, mislim da nikad ovakav sastav više King neće izvesti. Ako dođe do kiksa protiv Stoka, smatram da bi on trebao biti glavni krivac, al' utakmica nije još ni počela, nadam se pobjedi, al' teško. YNWA
---------------Reina--------------
Carra---Skrtel--Coates---Enrique
------------------------------------
Glen----Hendo---Adam--Downing
------------------Gerrard---------
--------------Kuyt-----------------
o.O
Nevjerovatan sastav, mislim da nikad ovakav sastav više King neće izvesti. Ako dođe do kiksa protiv Stoka, smatram da bi on trebao biti glavni krivac, al' utakmica nije još ni počela, nadam se pobjedi, al' teško. YNWA
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Spor je carra za beka al ajd vidjet cemo kako ce to ici,i nisam zadovoljan postavkom iskreno govoreci,ali eto neka se pruzi sansa kuytu.Han!$;Lfc je napisao/la:Liverpool: Reina, Enrique, Coates, Carragher, Skrtel, Johnson, Adam, Henderson, Downing, Gerrard, Kuyt.
o.O
"You'll Never Walk Alone"
A?!
Ako je to istina, onda je to ona ista formacija ko u prvoj Kingovoj utakmici protiv Celzija.
3 stopera i 2 beka, koji igraju jako, jako visoko. Nesto kao Kafu i Karlos onomad.
Ako je to istina, onda je to ona ista formacija ko u prvoj Kingovoj utakmici protiv Celzija.
3 stopera i 2 beka, koji igraju jako, jako visoko. Nesto kao Kafu i Karlos onomad.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- peppo_owen
- Kontakt:
Bgm ja ocekujem tvrdu utakmicu,1-2 gola najvise (igro tako i na tiketu).Stoke je tvrda i krkanska momcad i tesko je sa njima igrati lopteRtoX je napisao/la:Danas ocekujem pobjedu sa 2 razlike,moral je skocio poslje city-a.

Jest tema zamrla kako je KK izjavio da cemo u ovom prelaznom roku bit "tihi",niko nish ne spekulise

btw 1:0 moja prognoza

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
---------------------Reina-------------------
Glen--Carragher-Coates-Skrtel--Enrique
------------Gerrard-------Adam------------
--Henderson--------------------Downing--
---------------------Kuyt--------------------
Glen--Carragher-Coates-Skrtel--Enrique
------------Gerrard-------Adam------------
--Henderson--------------------Downing--
---------------------Kuyt--------------------
Liverpool: Reina, Johnson, Coates, Carragher, Skrtel, Enrique, Adam, Henderson, Downing, Gerrard, Kuyt.
Fuck me, Kuyt u prvoj, ne mogu da vjerujem, ali eto Carroll i Bellamy su zaslužili odmor što jes jes. Coates, Škrtel i Carra su u prvoj, dok Aggera nema ni u izmjenama. Dakle, igramo sa tri štopera, vidjećemo kako će ovo funkcionisati.
Fuck me, Kuyt u prvoj, ne mogu da vjerujem, ali eto Carroll i Bellamy su zaslužili odmor što jes jes. Coates, Škrtel i Carra su u prvoj, dok Aggera nema ni u izmjenama. Dakle, igramo sa tri štopera, vidjećemo kako će ovo funkcionisati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
bice zejebhano ovo

Ma tvrda je kod kuce,na strani su kahva jest da u posljednje vrijeme su u usponu forme.Licno moje misljenje je da oni danas nece nista pokazati i da cemo ih strest jedno 2-0,no vidjet cemo kako ce ova formacija izgledati na terenu.peppo_owen je napisao/la:Bgm ja ocekujem tvrdu utakmicu,1-2 gola najvise (igro tako i na tiketu).Stoke je tvrda i krkanska momcad i tesko je sa njima igrati lopteRtoX je napisao/la:Danas ocekujem pobjedu sa 2 razlike,moral je skocio poslje city-a.![]()
Jest tema zamrla kako je KK izjavio da cemo u ovom prelaznom roku bit "tihi",niko nish ne spekulise![]()
btw 1:0 moja prognoza
Evo nije Carra na beku bio sam se prepao:) Greska moja
I ne zaboravite, biće prenos na BHTu 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A ima li prenos na BHT-u?
Ma ovo će Gerrard da riješi.

- mighty_reds
- Kontakt:
ne sviđa mi se relativno defanzivna formacija nadam se da će se postići gol u prvom poluvremenu 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
SCFC: Sorensen; Woodgate, Shawcross, Huth, Wilson; Delap, Whelan, Palacios, Etherington; Crouch, Walters.
Nedostatak zadnjeg veznog u sredini (Lucasa i Spearinga) će nadomjestiti sa 3 stopera.Dakle,kada Stoke napada to će biti neka 5-4-1 formacija,a kada Liverpool napada 3-4-3 sa izuzetno ofanzivnim bekovima (Glenom i Enriqueom) + ofanzivnim veznim redom (Adam,Gerrard,Henderson i Downing).Zanimljivo,baš me zanima kako će to izgledati na terenu.Nadam se pobjedi od 1:0. 

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
0:0 prvo, 2:0 kraj.
Uživajte u himnoj i golovima Stevena.
Uživajte u himnoj i golovima Stevena.
Kenny pokusava da odgovori na igru Stokea, koja je specificna i zahtijeva dosta fizickog kontakta.3 stopera su interesantna ideja.Agger, Carroll i Bellamy su postedjeni, samo se nadam da nam se to nece obiti o glavu.
Ako kiksamo danas, nadajmo se bar da ce to otvoriti oci Kennyu po pitanju pojacanja
Ako kiksamo danas, nadajmo se bar da ce to otvoriti oci Kennyu po pitanju pojacanja

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Stoka na Anfieldu igra sa dva napadača a mi ne igramo uopšte sa napadačem
Webb sudi utakmicu, Carra igra, velika mogućnost penala
Igramo bez desnog krila
Zašto se pojedini igrači odmaraju kada će nakon ove utakmice imati sedam dana odmora?
Ili se meni čini ili je ovo zbogom LP

Webb sudi utakmicu, Carra igra, velika mogućnost penala

Igramo bez desnog krila

Zašto se pojedini igrači odmaraju kada će nakon ove utakmice imati sedam dana odmora?
Ili se meni čini ili je ovo zbogom LP

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Carroll i Bellamy će ući u drugom poluvremenu i riješiti utakmicu.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Bojim se da cemo napadati do 85 minute i onda dati nekakav gol
ako kuyt igra napadaca sta onda on radi uz aut liniju na lijevoj strani i 10m od kaznenog u kojome nema ni jednog naseg igraca

ako kuyt igra napadaca sta onda on radi uz aut liniju na lijevoj strani i 10m od kaznenog u kojome nema ni jednog naseg igraca

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Kuyt definitivno LOS,izmjena sto je prije moguce.SOLIDNO ocjena Gerrard i Coates.ODLICAN Jose Enrique
Kuyt napolje. Nema nikakve koristi od njega, umjesto da stoji gole da smeta Shawcrossu on ide na krilo i nikoga nema u vrhu napada, pa ne mogu da vjerujem. Johnson je imao par puta šansu da centrira i učinio je to, ali nikoga u vrhu, to je do sad najveći problem. Nagomilan vezni red nema nikakve svrhe. Adama i Kuyt napolje, Bellamy i Carroll na teren.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.