FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Devil » 14 jan 2012, 14:38

U koje klubove su otisli Haskic u Rumuniju,i Comor u Rusiju ?
Vidim da svugde nedefinisano pise samo su zemlju naveli.
I je li proba ili ostaju ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 14 jan 2012, 14:40

Devil je napisao/la:U koje klubove su otisli Haskic u Rumuniju,i Comor u Rusiju ?
Comor na probi u Spartak Nalciku,a Haskic u Otelulu iz Galatija.Kojasevic navodno potpisuje za Buducnost iz Podgorice.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2012, 14:43

FK Sarajevo je napisao/la:
Devil je napisao/la:U koje klubove su otisli Haskic u Rumuniju,i Comor u Rusiju ?
Comor na probi u Spartak Nalciku,a Haskic u Otelulu iz Galatija.Kojasevic navodno potpisuje za Buducnost iz Podgorice.
Za Kojasevica znam,o tome smo sinoc pricali,ali za ovu dvojicu nisam znao,za njihove karijere bilo bi dobro da ostanu tamo,ali bgm po pitanju Comora sam skeptik da ce uspeti proci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 14:49

Jel ovo poceo megastore da radi ? :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 14 jan 2012, 14:59

FK Sarajevo je napisao/la:Zasto ne objavite da je Comor u Rusiji,zasto ne upitate koliko cemo dobiti za Kojasevica.Kad se desavaju dobre stvari u FK Sarajevu vi ih zadnji objavite,a kada su lose vi prvi popljujete nas klub.Kazem ja da je ova stranica obicno propagandno smece ;) .
Prijatelju, neke teme ne treba otvarati. Za Kojaševića će se dobiti NULA. Zašto? Zato jer je njegov odlazak vezan za dugovanja. Tačnije ili mi dajte papire da idem ili mi dajte ono što smo potpisali. A spona je njegov advokat koji je bio u klubu.

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 14 jan 2012, 15:00

Treba nabiti nogom onog Pantića kojeg su doveli ovdje da ga rehabilituju, a frajer potpuno nespreman na gol stao jednom u onoj kup utakmici u Prijedoru i primio 100 golova. Isti ovaj Pantić prima finu pinku i veću od mnogih mladih igrača. Duga je lista onih koji bi morali otići koliko je sad koji su jesenas zajedno odigrali 17 minuta.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 15:05

Samo se nadam da Comor nije igrao desnog beka u ovoj utakmici :lol: :lol:

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jan 2012, 15:08

Da vas pitam, ako mi ko moze pomoci, sta bi s onim momkom sto je igrao za Juniore prosle godine, ofanzivni vezni?? Mislim da mu je otac bio trener u Juniorima il tako nesta......Focic se zvao ja mislim.... :?

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 14 jan 2012, 15:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:i,zasto ne upitate koliko cemo dobiti za Kojasevica
Onda cu ti reci da niko nikad nece saznati koliko je Sarajevo dobilo za Kojasevica
ako ovo bude istina... :roll:

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 14 jan 2012, 15:11

Još jedna bitna stvar. Koliko god postojeći igrački kadar bio loš, a loš je, mi za ove igrače ne možemo naći adekvatnu zamjenu u vidu bilo koga. Nije problem, doći će neki novi igrači i popuniće se kadar ali klub koji želi sami vrh i ima visoke ambicije ne može sebi priuštiti da svakih pola godine-godinu mijenja igrački kadar. Da bi ostavrio rezultat nisu ti samo potrebni kvalitetni igrači nego kontinuitet rada s njima, da su zajedno na okupu duži vremenski period itd. Nama u ovoj sezoni predstoji grčevita borba za evropu i sigurna stagnacija u narednih nekoliko sezona. Kao što se to i sa Željom desilo prije nekoliko godina.

@cikac
Istina je to za Kojaševića. Neko treba da preuzme odgovornost za to.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 jan 2012, 15:12

AÐ_Official je napisao/la:Da vas pitam, ako mi ko moze pomoci, sta bi s onim momkom sto je igrao za Juniore prosle godine, ofanzivni vezni?? Mislim da mu je otac bio trener u Juniorima il tako nesta......Focic se zvao ja mislim.... :?
Ja mislim da je otišao u Bosnu Visoko!
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 15:13

AÐ_Official je napisao/la:Da vas pitam, ako mi ko moze pomoci, sta bi s onim momkom sto je igrao za Juniore prosle godine, ofanzivni vezni?? Mislim da mu je otac bio trener u Juniorima il tako nesta......Focic se zvao ja mislim.... :?
Zavrsio kod starog u visockoj bosni

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jan 2012, 15:18

Sarajlijc@ je napisao/la:
Mene zanima kako haman niko iz Juniora ne probije u prvu ekipu? Sjecam se da ste imali dobrih igraca prosle sezone i na kraju niti jednog da igra(cini mi se) u prvoj ekipi, ili barem da sjedim na klupi. Od dva velikana u gradu jedino Nermin Zolotic koliko toliko igra za prvu ekipu. Interesuje me u cemu je problem? Je li nedostatak kvaliteta, manjak zelje/volje, ili nesta trece?

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 14 jan 2012, 15:21

AÐ_Official je napisao/la:
Mene zanima kako haman niko iz Juniora ne probije u prvu ekipu? Sjecam se da ste imali dobrih igraca prosle sezone i na kraju niti jednog da igra(cini mi se) u prvoj ekipi, ili barem da sjedim na klupi. Od dva velikana u gradu jedino Nermin Zolotic koliko toliko igra za prvu ekipu. Interesuje me u cemu je problem? Je li nedostatak kvaliteta, manjak zelje/volje, ili nesta trece?
jedva su dočekali da prodaju ovu dvojcu momaka Hrelju i Raščića :)
ovaj Raščić ubija momak, iš'o samnom u razred u srednjoj, ima ljevicu aman zaman, ubi ...nisam se smio postavit' na šut :) i tako prodaše djecu, a djeca su im mogla iznijeti klub :)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 14 jan 2012, 15:28

ivan.balic je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Zasto ne objavite da je Comor u Rusiji,zasto ne upitate koliko cemo dobiti za Kojasevica.Kad se desavaju dobre stvari u FK Sarajevu vi ih zadnji objavite,a kada su lose vi prvi popljujete nas klub.Kazem ja da je ova stranica obicno propagandno smece ;) .
Prijatelju, neke teme ne treba otvarati. Za Kojaševića će se dobiti NULA. Zašto? Zato jer je njegov odlazak vezan za dugovanja. Tačnije ili mi dajte papire da idem ili mi dajte ono što smo potpisali. A spona je njegov advokat koji je bio u klubu.
Laz, laz i laz.

Damiru su isplacena dugovanja od prosle godine na pocetku sezone i on je tada pristao odraditi onu "plus" godinu koju je imao u ugovoru. Da mu pare nisu isplacene, on bi vec u ljetnom prelaznom roku otisao.
Nakon toga je tokom jesenjeg dijela prouzio ugovor za jos godinu, da bi Sarajevo imalo neku korist od njega.
Daj Boze da Irfan uvali Comora, ne bi bilo lose ni Haskica, iako on ima potencijala da bude i bolji.
Rusi para imaju, a i Rumuni su poprilicno bogatiji nakon LP.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 jan 2012, 15:32

eto zato nam ne trebaju skupi i stariji igrači da bi sačuvali taj podmladak bez obzira koliko zaslužni bili ako ne može pomoći u ovom trenutku (a fakat je kokuzluk). Naravno ne treba nikog šutati kao kera ali ne treba i da se pljuje po klubu ako se procijeni da nema hajra od nekog.Ovo je odgovor za Raščića i Hrelju. Ako već taj Irfan žari i pali sa tim mešetarenjem oko igrača je li misliš da bi pustio tu dvojicu nešto mi se to baš ne slaže sa opisom dotićnog. Pazi ja nisam na strani nikog, ni uprave ,ni Hadžića, ni nikog .Samo sam na strani svetinje i ne želim da me neko dovede u kontext sa upravom sam protiv Damira ili kontra ,ja sam samo za SARAJEVO!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 14 jan 2012, 15:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 14 jan 2012, 15:33

retro je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:
Laz, laz i laz.

Damiru su isplacena dugovanja od prosle godine na pocetku sezone i on je tada pristao odraditi onu "plus" godinu koju je imao u ugovoru. Da mu pare nisu isplacene, on bi vec u ljetnom prelaznom roku otisao.
Nakon toga je tokom jesenjeg dijela prouzio ugovor za jos godinu, da bi Sarajevo imalo neku korist od njega.
Daj Boze da Irfan uvali Comora, ne bi bilo lose ni Haskica, iako on ima potencijala da bude i bolji.
Rusi para imaju, a i Rumuni su poprilicno bogatiji nakon LP.
Bilo bi lijepo da je tako. Januar je i to je vrijeme kada se isplaćuju ugovorne rate. Sada je došlo vrijeme da se to isplati i Kojaševiću. Obzirom da ima jak ugovor Sarajevo to nažalost nije u mogućnosti. Zato ide bez marke klubu. Pustimo emocije. Činjenice su bitne.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2012, 15:35

Probila su se 4 juniora Dupovac,Comor,K.Handzic i vjerovatno ce sad vise igrati i Amel ;) Suludo je bilo ocekivati da svi uspiju.Evo ove godine Hrelja i Rascic su jedva docekali da se ispale u inostranstvo.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jan 2012, 15:38

Plivadon je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la: Zavrsio kod starog u visockoj bosni
jedva su dočekali da prodaju ovu dvojcu momaka Hrelju i Raščića :)
ovaj Raščić ubija momak, iš'o samnom u razred u srednjoj, ima ljevicu aman zaman, ubi ...nisam se smio postavit' na šut :) i tako prodaše djecu, a djeca su im mogla iznijeti klub :)
Tu mi nekako manjak logike. Ako mozes zaradit para na momcima koji su samo odigrali za Juniore, zar nije logicno da mozes jos vise zaradit njihovim nastupima za prvu ekipu?? Jos uz to klub trosi pare dovodjenjem igraca a imaju mlade momke koji bi lagano mogli odigrat na istom nivou kao ti placenici. Moje neko misljenje je da bi pametnije bilo prebacit ih u prvu ekipu i dati im sanse da igraju, pa barem 20 min, i isto tako u slucaju izlaska u Evropu dati im sansu i tako cijena raste. Realno gledajuci trenutno Sarajevo(niti bilo koji drugi klub u BiH) nema sansu za prolazak u grupnu fazu nekog Evropskog takimcenja. S' obzirom na to, vise bi forsirao mladje igrace kako bi mogli sticati praksu u tim takmicenjima, jer u jakim utakmica se stvaraju dobri igraci. Stvorit program rada i napredka, i kroz 3-4 godine stvoriti solidnu ekipu koja bi razvaljivala u Premier Ligi a isto tako borila se u Evropi, a ne kao sada, "bice nesta od ovog momka, mozemo l' sta zaradit?...prodaj ga".

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 jan 2012, 15:40

Kako lazete.Kojasevicu su isplacena sva dugovanja i za njega cemo dobit izmedju oko 300 milja maraka.Kolko tacno nisam siguran i ta info bi trebala biti javna i ne znam zasto nije ali dobicemo oko gore navedenog iznosa sigurno.
E moj balicu, nek ti znas kome su isplacena dugovanja a kome nisu.

@AĐ
Probili su se Comor,Dupovac,Keno pa i Nuhic kojeg je povreda sjebala.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 14 jan 2012, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73, hibrid, juka55, Majestic-12 [Bot], N3R3D, Posejdon, samoFKS, ventilateur, zagorski i 88 gostiju.