retro je napisao/la:Masoni iz pozadine sve vode, uhljebili su se u klub, koji posluje u milionskom plusu svake godine, ima prosjek od 20 000 hiljada gledalaca, prodaje svoje igrace u vrhunske evropske klubove.
Jbg, treba se rastaliti sa tim ogromnim parama, ionako Irfanu fali par hiljada da zaokruzi svoju zaradu na par miliona, predsjednik jedva spaja kraj sa krajem i potrebna mu je finansijska injekcija.
Siroti Talovic se slomi od posla da nesto uradi, ali ne moze pored ovih mocnika nista.
Veliki Baljak im je ostavio u potpunosti sredjen klub, a pogledajte sta su oni ucinili, tobejarabi.
Otjerali su tri igraca koji su u prvoj polusezoni najzasluzniji za ovo trece mjesto, sa svojih 0 golova i 200 minuta(svi zajedno), siroti Skoro ne moze da podnese pritisak sa tribina i nije spreman za ovu strasnu Premier Ligu u kojoj se trci 90+ minuta bez prestanka.
Vrhunac bezobrazluka zimska rasprodaja igraca, pa ocekujem totalni raspad, jer nas je za sada napustio cak jedan(1) igrac koji je bio standardan u prvih 11.
E da, kako sam mogao zaboraviti, cijena dresa 80km, Boze sacuvaj, kad ja mogu preko internera isti dresa Kasimpase naruciti za 4-10 eura, a vjerovatno se pare od dresova dijele ravnomjerno, po 20 km svakome.

a znate onu new coach new vision
ljudi mi se raspadamooooooooo