pluton je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:pa sta sam ja rekao?..Kobe svakako da jest to i kaze jedini iz ove generacije koji ima nesto sto ima i Jordan ...samo nije bolji i to je to....ma glupo je pricati vise o tome ko je bolji, a ko ne...NBA je dala puno igrac akoji su dominirali ligom i vjerovatno svima je vise postalo glupo porediti nekoga sa nekim, a posebno se to odnosi na one veterane koji vise ne igraju svakako.
sta je imo jordan?rodmana,kukoca,pipena,paxon... sve super igraci,koga je kobe imao: debelog saka i smusa parkera

,i frajer trpo i osvajo prstenove
Ocigledno neznas bas puno o NBA, igracima, a ni timovima.
Znas li koliko su Kukoc i Rodman, uzeli titula sa Bullsima? ... da ti ja kazem: obojica po 3. I to obojica ona 3 zadnja prstena, kad je se Jordan vratio iz svoje Baseball karijere.
Kukoc draftvovan od strane Bulls-a, jos 1990, ali dosao tek u Bullse 1993, poslije 3cek prstena za redom, i kad je Jordan otisao u pemziju, radi oceve smrti. Tek dobio znaci priliku da igra sa Jordanom 95 ...
Rodman dosao u Bullse 1995, tako da je i on samo uzeo 3 prstena sa Jordanom.
Haj sto neznas nikako istoriju Bulls-a, to razumijem, jer nisi njihov fan, al' sto neznas ni svog tima, to ne razumijem.
Da krenemo: "koga je kobe imao: debelog saka i smusa parkera

,i frajer trpo i osvajo prstenove"
Smush Parker, je bio u LAL od 2005-2007, i ta cinjenica nam govori, da, Kobe, sa njim nikako nije mogao uzeti titulu ... Ako znas i malo istoriju svog tima, onda barem znas kad su uzimali titule? ...
Drugo: "koga je kobe imao: debelog saka"
Nazvati jednog od najdominantnijih centra ikad u ovoj ligi, tim imenom, je uvreda cak i za mene, koji sam Bulls navijac, ali postujem sve velikane ove prelijepe igre.
Da koju statistiku ubacim, kako je to "debeli", pomoga Kobiju: kao prvo MVP NBA finala 2000-2001-2002 (da, tad su uzeli 3 prstena, ako nisi znao), i u jednoj od te 3 godine, imao najbolji FGM (prosjek suta) prosjek u istoriji NBA finala.
Prosjek poena/skokova dok je igrao za LAL, po godini u regularnom dijelu sezone: 96-97: 26p-13sk; 97-98: 28p-11sk; 98-99: 26p-10sk; 99-00: 30p-14sk; 00-01: 29p-13sk; 01-02: 27p-10sk; 02-03: 27p-11sk; 03-04: 22p-12sk.
U playoffu jos bolje brojke, svake od tih godina.
Ima jos stvari o kojim bi te mogao edukovati, ali nemam sad vise vremena.
Zivio

Postovanje treba zaraditi.