Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nema mu druge, osim da ostane u City-u i da se bori...jedina alternativa je da ode na posudu u neki drugi klub na ljeto, ako Mancini izgubi strpljenje sa Dzekom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako god, Dzeko nece propasti. Ako je propadanje otici u Milan, Juventus, Bayern ili neki drugi klub te klase, onda treba pronaci drugaciju definiciju za rijec ''propast'' .
Ojacao je u svim segmentima igre, samo sto mi se cini kao da nije nikako ''povezan'' sa ekipom kad igra (u zadnje vrijeme), ima par dobrih akcija, pa period gdje se totalno ne vidi, a za to je sigurno kriva ova rotacija, kad je Dzeko bio u top-formi.
Ojacao je u svim segmentima igre, samo sto mi se cini kao da nije nikako ''povezan'' sa ekipom kad igra (u zadnje vrijeme), ima par dobrih akcija, pa period gdje se totalno ne vidi, a za to je sigurno kriva ova rotacija, kad je Dzeko bio u top-formi.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Recimo da imaš 11 igrača koji non-stop igraju, te trojicu koji uđu kao zamjene na jednom meču. To ti je 11 zadovoljnih i sijaset nezadovoljnih igrača. Ne branim Mancinija (daleko od toga), al' on je želio da Mario + Aguero budu u golgeterskoj formi kao Džeko. Šta se dešava kada tim zavisi isključivo od jednog igrača? Odgovor će vam dati Arsenal kada Van Persie ne zabije pogodak.
To rotiranje jeste poremetilo Edina, al' isto tako je iznjedrilo Maria i Aguera. Jedan je počeo zabijati kao lud (Talijan), a drugi se u potpunosti privikao na engleski stil fudbala. U ovom slučaju je Mancini dobio, ako ništa drugo, onda na matematici.
Vodio se onom "bolje imati 2 negoli jednog raspoloženog napadača". Kao da je neko mogao znati da će hronično neigranje od Edina napraviti potpuno drugačijeg igrača. U pojedinim utakmicama je izgledao potpuno izgubljeno. Vjerujem da je to još više pokazalo Manciniju da je učinio dobru stvar (opet se vodimo matematikom).
Dokle god je City na vodećem mjestu, dotle niko neće prigovarati zbog slabe taktike u pojedinim mečevima, svađa unutar svlačionice, tjeranja dojučerašnjeg kapitena, ovoga-onoga. Eh, kada brod počne tonuti, onda ćemo se naslušati svega i svačega. Onda će na dnevni red doći i to "hlađenje najboljeg strijelca", prodaja Teveza, danonoćno cviljenje "trebamo još igrača" i slične stvari.

To rotiranje jeste poremetilo Edina, al' isto tako je iznjedrilo Maria i Aguera. Jedan je počeo zabijati kao lud (Talijan), a drugi se u potpunosti privikao na engleski stil fudbala. U ovom slučaju je Mancini dobio, ako ništa drugo, onda na matematici.

Dokle god je City na vodećem mjestu, dotle niko neće prigovarati zbog slabe taktike u pojedinim mečevima, svađa unutar svlačionice, tjeranja dojučerašnjeg kapitena, ovoga-onoga. Eh, kada brod počne tonuti, onda ćemo se naslušati svega i svačega. Onda će na dnevni red doći i to "hlađenje najboljeg strijelca", prodaja Teveza, danonoćno cviljenje "trebamo još igrača" i slične stvari.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
a aguero je ko neka konstanta? nema ga 5 utakmica pa se izivi nad levatima tipa wigan,wba i ostali slabici,u kojim dzeko nikad ne dobije sansu u jakom timu,vec ako igra protiv takvih,vezizsta de jong glavniMonolog je napisao/la:Recimo da imaš 11 igrača koji non-stop igraju, te trojicu koji uđu kao zamjene na jednom meču. To ti je 11 zadovoljnih i sijaset nezadovoljnih igrača. Ne branim Mancinija (daleko od toga), al' on je želio da Mario + Aguero budu u golgeterskoj formi kao Džeko. Šta se dešava kada tim zavisi isključivo od jednog igrača? Odgovor će vam dati Arsenal kada Van Persie ne zabije pogodak.![]()
To rotiranje jeste poremetilo Edina, al' isto tako je iznjedrilo Maria i Aguera. Jedan je počeo zabijati kao lud (Talijan), a drugi se u potpunosti privikao na engleski stil fudbala. U ovom slučaju je Mancini dobio, ako ništa drugo, onda na matematici.Vodio se onom "bolje imati 2 negoli jednog raspoloženog napadača". Kao da je neko mogao znati da će hronično neigranje od Edina napraviti potpuno drugačijeg igrača. U pojedinim utakmicama je izgledao potpuno izgubljeno. Vjerujem da je to još više pokazalo Manciniju da je učinio dobru stvar (opet se vodimo matematikom).

Bosna <3
-
- Kontakt:
Cinjenica je da se Dzeko malo s.**** nakon sto je otisao u City , nije bitno sto on ima love vise nego citav forum ovdje , lik je pao igracki i to se mora priznati . Najvise zasluga za pad Dzeke pripisujem iskljucivo Manciniju, jer ovom momku treba konstantno igranje kako bi mogao da pokaze ono sto zna. Naravno da ce mu pasti moral kada uvijek ulazi s klupe , i to ponekad udje zadnjih 7 ili 8 minuta , a bio je WC igrac , sto trenutno nije i bojim se da bi ga City mogao upropastiti nesto slicno kao Adebayora koji je imao taj crni period kada nije bio ni na klupi Citya duzi vremenski period , a kasnije su ga "bacali" po klubovima na kojekakve posudbe . Samo se nadam da Dzeku nece poslati u neki slabiji engleski tim , da se tamo kali, jer on jednostavno nije vise igrac za male klubove. Ne znam sve vise i vise sticem dojam kako se zeznuo prelaskom u City , na pocetku to nisam htio priznati ali sada to postaje jasno kao dan. Volio bih da na ljeto napusti City , ali da predje u neki od top timova , zaista nebitno koji , ako nastavi ovako ne zabijati golove vrijednost ce mu pasti te ce na taj nacin drugi klubovi biti u stanju da ga kupe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kako stvari stoje najprije ce seik izgubiti strpljenje sa Mancinijem.Pauk je napisao/la:Nema mu druge, osim da ostane u City-u i da se bori...jedina alternativa je da ode na posudu u neki drugi klub na ljeto, ako Mancini izgubi strpljenje sa Dzekom.
Njegove su zelje Savici i ostali klocevi(pa cak i Dzeko),eto ima sad zamjena.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
Tebi je dzeko kloc?harishp je napisao/la:Kako stvari stoje najprije ce seik izgubiti strpljenje sa Mancinijem.Pauk je napisao/la:Nema mu druge, osim da ostane u City-u i da se bori...jedina alternativa je da ode na posudu u neki drugi klub na ljeto, ako Mancini izgubi strpljenje sa Dzekom.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Takav je otisao iz Zelje a rukovodstvo zadovoljno trljalo ruke sto su ''zayebali''Pliseka.Zar si zaboravio da mu je to bio nick bez avatara.Sto bi Amar rekao ,kako se kaze na Njemackom kloc.miralem444 je napisao/la:Tebi je dzeko kloc?harishp je napisao/la:Kako stvari stoje najprije ce seik izgubiti strpljenje sa Mancinijem.Pauk je napisao/la:Nema mu druge, osim da ostane u City-u i da se bori...jedina alternativa je da ode na posudu u neki drugi klub na ljeto, ako Mancini izgubi strpljenje sa Dzekom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Uli Hoeness je izjavio da ce dovesti "granatu od napadaca" ,sad ne vjerujem da ce na zimskom prelaznom roku.Sto se Dzeke tice,da Dzeku mogu za 20 miliona dovesti,to bi Bayern uradio ovog momenta. Da bi Dzeku izvukli iz jos 3,5 godine ugovora,koji je placen 37 miliona eura,moraju platiti izmedju 40-50 miliona. Nije on placen 10-15 miliona,da bi ga neko mogao kupiti za 20. Bayern sigurno nece prevelike pare iskesirati.Cartman je napisao/la:Zar nije Gomez u fantasticnoj formi vec duze vrijeme? Cisto sumnjam da je Bayern zainteresovan. Nisu oni nikad bacali pare, a sigurno da bi morali platit preko 20 miliona eura za Dzeku, a on ili Gomez bi morali na klupu u trenutnoj formaciji.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ovo ti ozbiljnoPasodzigera je napisao/la:Uli Hoeness je izjavio da ce dovesti "granatu od napadaca" ,sad ne vjerujem da ce na zimskom prelaznom roku.Sto se Dzeke tice,da Dzeku mogu za 20 miliona dovesti,to bi Bayern uradio ovog momenta. Da bi Dzeku izvukli iz jos 3,5 godine ugovora,koji je placen 37 miliona eura,moraju platiti izmedju 40-50 miliona. Nije on placen 10-15 miliona,da bi ga neko mogao kupiti za 20. Bayern sigurno nece prevelike pare iskesirati.Cartman je napisao/la:Zar nije Gomez u fantasticnoj formi vec duze vrijeme? Cisto sumnjam da je Bayern zainteresovan. Nisu oni nikad bacali pare, a sigurno da bi morali platit preko 20 miliona eura za Dzeku, a on ili Gomez bi morali na klupu u trenutnoj formaciji.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Najozbiljnije!Saurman je napisao/la:Ovo ti ozbiljnoPasodzigera je napisao/la:Uli Hoeness je izjavio da ce dovesti "granatu od napadaca" ,sad ne vjerujem da ce na zimskom prelaznom roku.Sto se Dzeke tice,da Dzeku mogu za 20 miliona dovesti,to bi Bayern uradio ovog momenta. Da bi Dzeku izvukli iz jos 3,5 godine ugovora,koji je placen 37 miliona eura,moraju platiti izmedju 40-50 miliona. Nije on placen 10-15 miliona,da bi ga neko mogao kupiti za 20. Bayern sigurno nece prevelike pare iskesirati.Cartman je napisao/la:Zar nije Gomez u fantasticnoj formi vec duze vrijeme? Cisto sumnjam da je Bayern zainteresovan. Nisu oni nikad bacali pare, a sigurno da bi morali platit preko 20 miliona eura za Dzeku, a on ili Gomez bi morali na klupu u trenutnoj formaciji.
Ljudi ga platili 37 miliona eura,ima ugovor jos 3,5 godina.Ne znam sta ti nije jasno?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Nabrojani klubovi su daleko jaci klubovi od City-a i iz vise klase. Tako da ako ode u jedan od ovih, moze samo da napreduje u karijeri.Goalgetter je napisao/la:Kako god, Dzeko nece propasti. Ako je propadanje otici u Milan, Juventus, Bayern ili neki drugi klub te klase, onda treba pronaci drugaciju definiciju za rijec ''propast'' .
City ekipa individualaca, koja bi trebala po imenima da se proseta kroz EPL ove sezone, kada su svi ostali u problemima, da poslije 3-4 utakmice LP obezbjedi prolaz dalje, ali ne. Jos imas trenera koji poslije potrosenih 500 miliona kaze da mu fale igraci. Strasno.

Zadnja izmjena: Soni, dana/u 14 jan 2012, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
edin je sam izjavio da su mu bili tezi treninzi u BLrogeRF je napisao/la:Kome nece vise goditi, igranje u Bundesligi je neuporedivo lakse u odnosu na Premiership. Ne znam da je potrebna ikakva rasprava povodom toga.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja bih rado dzeko vidio u bayernuipak je bayern puno veci klub od shitty-a
( bez uvrede "navijaci" city-a ) a znamo da je dzeko pruzao najbolje nastupe za reprezentaciju kada je nastupao za wolfsburg. Sada je Dzeko postao jaci u duelu, ali treninzi su mozda jaci bili u njemackoj. Sve u svemu, mislim da njemu godi njemacka liga, mada mu ni premiership nije tako stran. Ali za nijansu mu vise godi bundeska
P.S. Cuj ovo, sada je jaci u duelu (nego prije), a treninzi su bili jaci u BL... kako to ba?! Problem je u tome sto je EPL toliko zahtjevnija od BL (fizicki, prvenstveno), pa Edin nije vise toliko superioran u odnosu na ostale igrace, kao sto je to bio slucaj igrajuci za Wolfsburg u BL. Ako su tamo treninzi kvalitetniji (ili jaci, kako ti kazes), sto to iz BL nema nijednog kluba (sem Bayerna) koji imalo moze parirati prvih 6 klubova (najmanje) u Premiershipu?!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:edin je sam izjavio da su mu bili tezi treninzi u BLrogeRF je napisao/la:Kome nece vise goditi, igranje u Bundesligi je neuporedivo lakse u odnosu na Premiership. Ne znam da je potrebna ikakva rasprava povodom toga.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja bih rado dzeko vidio u bayernuipak je bayern puno veci klub od shitty-a
( bez uvrede "navijaci" city-a ) a znamo da je dzeko pruzao najbolje nastupe za reprezentaciju kada je nastupao za wolfsburg. Sada je Dzeko postao jaci u duelu, ali treninzi su mozda jaci bili u njemackoj. Sve u svemu, mislim da njemu godi njemacka liga, mada mu ni premiership nije tako stran. Ali za nijansu mu vise godi bundeska
P.S. Cuj ovo, sada je jaci u duelu (nego prije), a treninzi su bili jaci u BL... kako to ba?! Problem je u tome sto je EPL toliko zahtjevnija od BL (fizicki, prvenstveno), pa Edin nije vise toliko superioran u odnosu na ostale igrace, kao sto je to bio slucaj igrajuci za Wolfsburg u BL. Ako su tamo treninzi kvalitetniji (ili jaci, kako ti kazes), sto to iz BL nema nijednog kluba (sem Bayerna) koji imalo moze parirati prvih 6 klubova (najmanje) u Premiershipu?!a znas da nije dzeko znao igrati glavom kad je dosao, kako je naucio? pa private treneri. Sigurno su mu dali par savjeta u city-u kako da bude jaci u duelima, sam si valjda vidio da je postao nekako masivniji
nije vise onako mrsav
NIkad on nije rekao da su treninzi tezi u BL, nego je na novinarsko pitanje gdje se vise trenira odgovorio u Njemackoj, i obrazlozio time da je u engleskoj gusci raspored i da se ima manje vremena za treninge jer svaka tri dana igraju utakmice.
Dzeko siguro ostaje do ljeta u Mancesteru,imat ce dosta utakmica,i priliku da osvoji prvenstvo u Engleskoj i tako postane prvi bh igrac sa trofejom u najjacoj ligi na svijetu! do sada je postigao 13 golova,do ljeta neka postigne jos 7 i sa brojkom od 20 golova zavrsi sezonu,to bi bilo impresivno,jos kad bi osvojili titulu... i onda na ljeto viditi sta i kako dalje,da li ostati u Citya ili preci u Juventus,Milan,Inter,Bayern.. to je sad najmanje bitno,do ljeta ima jos dosta vremena! ali Dzeko je bio i ostace ponos bh nacije,najbolji nas ambasador u svijetu,sa uspjehom kakvim se malo ko moze pohvaliti sa ovih prostora! na kraju krajeva sav zaradjeni novac jednog dana ce donijetu u BIH,i trositi ovdje,naravno ukoliko se odluci za zivot u Sarajevu i BIH,ali to je sad na dugom stapu,ali da on voli ovu drzavu i ovaj grad,to niko ne moze osporiti!
-
- Kontakt:
Nista od Dzekinog prelaska u Bayern, kao sto neko rece, morat ce iskesirati mnogo vise novca od 20-25miliona, to ne zele, a City ga za manje pare nece prodati (zasto bi?) bar do 2013-te.
Ovaj tim ako nema Silve i Yaye, bio bi cetvrti ili peti. Ja ne znam kad je neko od njih ubacio koristan cross. Samo nesto meljaju loptu po sredinu, vamo tamo. I onda kad nema Silve nula. Dobar je i Richards.Soni je napisao/la:Nabrojani klubovi su daleko jaci klubovi od City-a i iz vise klase. Tako da ako ode u jedan od ovih, moze samo da napreduje u karijeri.Goalgetter je napisao/la:Kako god, Dzeko nece propasti. Ako je propadanje otici u Milan, Juventus, Bayern ili neki drugi klub te klase, onda treba pronaci drugaciju definiciju za rijec ''propast'' .
City ekipa individualaca, koja bi trebala po imenima da se proseta kroz EPL ove sezone, kada su svi ostali u problemima, da poslije 3-4 utakmice LP obezbjedi prolaz dalje, ali ne. Jos imas trenera koji poslije potrosenih 500 miliona kaze da mu fale igraci. Strasno.
Dzeko bi npr u Realu rasturao. Da ima nekog magicara poput Ozila iza sebe, a vamo sa strane Ronaldo i De Maria.
Daj budi bar jednom u svom životu iskren sam prema sebi i stavi ruku na srce i reci onako kako zaista jest, priznaj, ne budi ljubomoran. Momak jede teren koliko se trudi i trči. Perfektna kopija Teveza, isto što je i on radio u Cityu te postao najbolji strijelac ne samo tima nego i cijele lige. Mali ima odličnu prvu sezonu u potpuno novom okruženju, isto onako kao što je se desilo Torresu u Liverpoolu. Oboje su imali/imaju odličnu debi sezonu i perfektno su se uklopili odmah od starta. Još vidi čuda oba igrača došli iz iste ekipe i u prvim sezonama u startu postali strojevi za golove. Važno je da si ti pos*ao Aguera i umanjuješ njegova postignuća trud i zalaganje a s druge strane ne gledaš da Džeko sada iza sebe ima punu sezonu u EPL-u a upao je u takvu crnu rupu što se tiče golova. Nije ti to ok, dvostruka mjerila al´ et.pluton je napisao/la:a aguero je ko neka konstanta? nema ga 5 utakmica pa se izivi nad levatima tipa wigan,wba i ostali slabici,u kojim dzeko nikad ne dobije sansu u jakom timu,vec ako igra protiv takvih,vezizsta de jong glavni
A što se tiče teme i Edina...Mancinija samo titula prvaka može spasiti a to će direktno uticati i na put kojim će se Edinova karijera dalje kretati. Mancini je polako počeo gubiti sve i sve mu se ruši kao kula od karata. Prvo je ispao iz LP, pa onda iz FA kupa, jednom nogom je ispao i iz Carling kupa, a ni u prvenstvu nema neku bodovnu prednost kakvu bi trebao imati sa onakvim igračkim kadrom i onakvom ekipom u koju je ulupano kamaru novca. Ako izgubi titulu najvjerovatnije će dobiti otkaz a bilo koji novi trener koji dođe imati će cijelu Edinovu sudbinu u svojim rukama. Ako bude neki kojem se Džeko ne uklapa u njegovu viziju onda ode Edin negdje na posudbu, možda čak i u drugu državu, no isto tako se može desiti da taj trener obožava i cijeni Džeku pa ga bude gurao maksimalno u utakmicama. Dvosjekli mač ali eto...glavno je pitanje da li će Mancini izgubiti titulu jer se onda sve mijenja i postaje jedan veliki upitnik.
Dzeko je u slicnoj situaciji kao i Torres.
Dok je Dzeko igrao u Wolfsburgu, svi su gledali da namjeste Dzeki golove, trcali i radili za njega, isto kao sa Torresom u Liverpoolu.
Sad je Dzeko u Manchester City-u i Torres u Chelsea, a u uba kluba ima dosta igraca koju mnogu i zele davati golove, i u tome je stvar.
Plus fudbal koji igra Manchester City, nije bas Dzekina jaca strana, jer sada svi veci klubovi zele da igraju kao Barcelona na malom postoru dodavanja itd. a to nije za 1.93m visokog Dzeku, jer nije dijamant ipak Messi koji je 1.69m.
Zato nije ni Ibrahimovic bas se proslavio u Barceloni, a Zlatan je takodjer 1.93m visok, naravno bilo je jos tu stvari drugih, kao to sto je Zlaja veliki egoista i mnoge stvari, ali glavni problem je bio fudbal koji Barca igra ne odgovara visokim napadacima.
Dok je Dzeko igrao u Wolfsburgu, svi su gledali da namjeste Dzeki golove, trcali i radili za njega, isto kao sa Torresom u Liverpoolu.
Sad je Dzeko u Manchester City-u i Torres u Chelsea, a u uba kluba ima dosta igraca koju mnogu i zele davati golove, i u tome je stvar.
Plus fudbal koji igra Manchester City, nije bas Dzekina jaca strana, jer sada svi veci klubovi zele da igraju kao Barcelona na malom postoru dodavanja itd. a to nije za 1.93m visokog Dzeku, jer nije dijamant ipak Messi koji je 1.69m.
Zato nije ni Ibrahimovic bas se proslavio u Barceloni, a Zlatan je takodjer 1.93m visok, naravno bilo je jos tu stvari drugih, kao to sto je Zlaja veliki egoista i mnoge stvari, ali glavni problem je bio fudbal koji Barca igra ne odgovara visokim napadacima.
-------------------Begović------------------
- inacefindecko
- Kontakt:
glavni problem je Mancini..
ima li logike vama da čovjeka ostavi na klupi nakon utakmice gdje je dao 4 gola?
mislim da kad bi Džeko dao 3 gola, podijelio 2 asistencije i izborio dva penala Mancini opet ne bi povećao vjeru u našeg igrača! Opet bi prednost imao Baloteli koji zapali kuću, ukrade taxi, igra pikada na djeci, ode u zatvor, kenja po trotoaru i sjeti se da u 4 igra protiv Aston Ville i prva je postava..
A i što se tiče rotacija, Aguero se nikad ne rotira tako da i ta priča pada u vodu..
Mislim da Mancini misli da mu neće rotacije dati mnogo toga dobrog pa da na neki lagan način želi izdvojiti dvojicu na koje ozbiljno računa, a od jednog napraviti jokera. Nesreća je što je to upravo Džeko..
Mislim da bi dijamant opet proradio i bio onaj stari kad bi otišao u bilo koji klub, po mogućnosti da ode iz Engleske lige.
Milan, Juventus, Bayern (problem je što imaju Gomesa, al kad bi ovaj otišao, mislim da bi Džeko bio idealan), ma nek ide i Valenciu, bilo gdje, samo da se riješi ove šugave ekipe individualaca.
ima li logike vama da čovjeka ostavi na klupi nakon utakmice gdje je dao 4 gola?
mislim da kad bi Džeko dao 3 gola, podijelio 2 asistencije i izborio dva penala Mancini opet ne bi povećao vjeru u našeg igrača! Opet bi prednost imao Baloteli koji zapali kuću, ukrade taxi, igra pikada na djeci, ode u zatvor, kenja po trotoaru i sjeti se da u 4 igra protiv Aston Ville i prva je postava..
A i što se tiče rotacija, Aguero se nikad ne rotira tako da i ta priča pada u vodu..
Mislim da Mancini misli da mu neće rotacije dati mnogo toga dobrog pa da na neki lagan način želi izdvojiti dvojicu na koje ozbiljno računa, a od jednog napraviti jokera. Nesreća je što je to upravo Džeko..
Mislim da bi dijamant opet proradio i bio onaj stari kad bi otišao u bilo koji klub, po mogućnosti da ode iz Engleske lige.
Milan, Juventus, Bayern (problem je što imaju Gomesa, al kad bi ovaj otišao, mislim da bi Džeko bio idealan), ma nek ide i Valenciu, bilo gdje, samo da se riješi ove šugave ekipe individualaca.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bhfanatic14, perun, Quartararo, Sheyi i 46 gostiju.