Ja sam to cuo prije mjesec dana (pricalo se da ce dat' ostavku) , al' sam mislio da je šuplja.unisovac je napisao/la: kad se to desilo sa Musijom
FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
#samoRudar #zauvijek
Pa tako je, i izgleda na kraju, da nije bila suplja.L' Imperator je napisao/la:Ja sam to cuo prije mjesec dana (pricalo se da ce dat' ostavku) , al' sam mislio da je šuplja.unisovac je napisao/la: kad se to desilo sa Musijom
znaci da vam je **** sadagusar je napisao/la:Pa tako je, i izgleda na kraju, da nije bila suplja.L' Imperator je napisao/la:Ja sam to cuo prije mjesec dana (pricalo se da ce dat' ostavku) , al' sam mislio da je šuplja.unisovac je napisao/la: kad se to desilo sa Musijom
A baš sam na početku sezone mislio da će Rudar ući u Premijer ligu. I oni rezultati na početku su ukazivali na to, ali onda jedan veliki pad na tabeli. 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- L' Imperator
- Kontakt:
Nista novo kad je u pitanju Rudar.LjumanM95 je napisao/la:A baš sam na početku sezone mislio da će Rudar ući u Premijer ligu. I oni rezultati na početku su ukazivali na to, ali onda jedan veliki pad na tabeli.

#samoRudar #zauvijek
Pa tako nekako dođe ako gledamo ovu "noviju" historiju. Uvijek pri vrhu, ali nikako da uđete. Ova sezona je baš upućivala na to da bi Rudar napokon mogao do elite...L' Imperator je napisao/la:Nista novo kad je u pitanju Rudar.LjumanM95 je napisao/la:A baš sam na početku sezone mislio da će Rudar ući u Premijer ligu. I oni rezultati na početku su ukazivali na to, ali onda jedan veliki pad na tabeli.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma sve znas, nemam ti sta reci. Lopovluk zesci!LjumanM95 je napisao/la:Pa tako nekako dođe ako gledamo ovu "noviju" historiju. Uvijek pri vrhu, ali nikako da uđete. Ova sezona je baš upućivala na to da bi Rudar napokon mogao do elite...L' Imperator je napisao/la:Nista novo kad je u pitanju Rudar.LjumanM95 je napisao/la:A baš sam na početku sezone mislio da će Rudar ući u Premijer ligu. I oni rezultati na početku su ukazivali na to, ali onda jedan veliki pad na tabeli.
#samoRudar #zauvijek
Imenovan je tim koji ce voditi Rudar:
Mirsad Jasarspahic, direktor Rudnika Kakanj
Branimir Muidza, direktor Tvornice cementa Kakanj
Suad Spahic, direktor Rudstroj-a
Igor Andrijevic, direktor AB petrola-a
Sudeci po imenima, ipak za Rudar ne bi trebalo biti krize.
- L' Imperator
- Kontakt:
Likegusar je napisao/la:Imenovan je tim koji ce voditi Rudar:

#samoRudar #zauvijek
Imenovan Operativni tim za upravljanje Klubom
Odlukom Upravnog odbora do održavanja izborno-izvještajne skupštine Klub će voditi Operativni tim za upravljanje Fudbalskim klubom „Rudar“ u sastavu: Mirsad Jašarspahić, Branimir Muidža, Suad Spahić i Igor Andrijević

Mirsad Jašarspahić
Odluka je donesena na sjednici Upravnog odbora koja je održana u četvrtak 12.01.2012. godine. Imenovanju Operativnog tima za vođenje Kluba prethodilo je usvajanje ostavke na dužnost predsjednika Uprave Mensura Mušije.
O razlozima imenovanja Operativnog tima za vođenje Kluba, predsjednik Skupštine „Rudara“ Mirsad Jašarspahić kaže:
- Smatrali smo da je ovo najbolji način za prihvatanje ostavke dosadašnjeg predsjednika. U suprotnom morali bi na brzinu zakazivati izbornu Skupštinu, a ne želimo ništa raditi preko noći. Imenovanje ovog tima će unaprijediti upravljanje klupskim potencijalima. Ovo je kvalitetan iskorak za nastavak takmičenja i realizaciju drugih programskih ciljeva. Mi i dalje imamo ambicije jer život nema smisla bez ambicija.Tako ni Rudar ne može imati smisla ako nema ambicija.
- Imena ljudi iz Operativnog tima ohrabruju. Imaju ugled u poslovnom svijetu, uživaju podršku sportske javnosti i što je od posebne važnosti uživaju ugled među igračima i trenerima, prvi je komentar, Mirnesa Buze trenera seniorske ekipe Rudara.
Imenovanje ovog tima podrazumijeva uvođenje proaktivnosti u radu svih organa kluba. Operativni tim za upravljanje Klubom svakodnevno će raditi sve do kraja proljetnog dijela prvenstvene sezone. Taj rad podruzumijeva redovno konsultovanje i pravovremono donošenje odluka o svim pitanjima za postizanje ciljeva na zadovoljstva igračima i navijača.
Odlukom Upravnog odbora do održavanja izborno-izvještajne skupštine Klub će voditi Operativni tim za upravljanje Fudbalskim klubom „Rudar“ u sastavu: Mirsad Jašarspahić, Branimir Muidža, Suad Spahić i Igor Andrijević

Mirsad Jašarspahić
Odluka je donesena na sjednici Upravnog odbora koja je održana u četvrtak 12.01.2012. godine. Imenovanju Operativnog tima za vođenje Kluba prethodilo je usvajanje ostavke na dužnost predsjednika Uprave Mensura Mušije.
O razlozima imenovanja Operativnog tima za vođenje Kluba, predsjednik Skupštine „Rudara“ Mirsad Jašarspahić kaže:
- Smatrali smo da je ovo najbolji način za prihvatanje ostavke dosadašnjeg predsjednika. U suprotnom morali bi na brzinu zakazivati izbornu Skupštinu, a ne želimo ništa raditi preko noći. Imenovanje ovog tima će unaprijediti upravljanje klupskim potencijalima. Ovo je kvalitetan iskorak za nastavak takmičenja i realizaciju drugih programskih ciljeva. Mi i dalje imamo ambicije jer život nema smisla bez ambicija.Tako ni Rudar ne može imati smisla ako nema ambicija.
- Imena ljudi iz Operativnog tima ohrabruju. Imaju ugled u poslovnom svijetu, uživaju podršku sportske javnosti i što je od posebne važnosti uživaju ugled među igračima i trenerima, prvi je komentar, Mirnesa Buze trenera seniorske ekipe Rudara.
Imenovanje ovog tima podrazumijeva uvođenje proaktivnosti u radu svih organa kluba. Operativni tim za upravljanje Klubom svakodnevno će raditi sve do kraja proljetnog dijela prvenstvene sezone. Taj rad podruzumijeva redovno konsultovanje i pravovremono donošenje odluka o svim pitanjima za postizanje ciljeva na zadovoljstva igračima i navijača.
- L' Imperator
- Kontakt:
@gusar
Znas li ista o pojacanjima? Hoce l' se Hadzija vratiti?
#samoRudar #zauvijek
Ne znam, al sigurno je da napad mora biti pojacan.L' Imperator je napisao/la:@gusar
Prica se, da ako ne nadje nesto van granica Bosne onda ce igrat za Rudar.
- L' Imperator
- Kontakt:
Daj Boze da ne nadje inostrani angazmangusar je napisao/la:
Ne znam, al sigurno je da napad mora biti pojacan.
Prica se, da ako ne nadje nesto van granica Bosne onda ce igrat za Rudar.

#samoRudar #zauvijek
Pa nije kod vas sve tako crno kao što pričate.
Nova garnitura ljudi unutar kluba, provjerena pojačanja, šta vam još treba (sem Premijer lige, naravno)?
Šta onaj na temi Viteza piše da će Gafurović u Vitez?

Pricalo se da je Vitez zainteresivan za njega, a ovo je slika sa prvog treninga Rudara.LjumanM95 je napisao/la:Pa nije kod vas sve tako crno kao što pričate.Nova garnitura ljudi unutar kluba, provjerena pojačanja, šta vam još treba (sem Premijer lige, naravno)?
![]()
![]()

Kao sto vidimo Gafurovic je u Rudaru.
Hvala na odgovoru. Tako sam i mislio da je šuplja, da on napusti Rudar
, teško.
Nego je li ovaj prvi Ramiz?

- Free_shooteR
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:Hvala na odgovoru. Tako sam i mislio da je šuplja, da on napusti Rudar, teško.
jes jes...ramiz kralj

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Kud nije mladji jedno 7-8 godinaFree_shooteR je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Hvala na odgovoru. Tako sam i mislio da je šuplja, da on napusti Rudar, teško.
jes jes...ramiz kralj

#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
Hh...kad se sjetim njega brate moj..L' Imperator je napisao/la:Kud nije mladji jedno 7-8 godinaFree_shooteR je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Hvala na odgovoru. Tako sam i mislio da je šuplja, da on napusti Rudar, teško.
jes jes...ramiz kraljNe bi nam trebao bolji ljevak

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
- L' Imperator
- Kontakt:
Admir Kubat odbio Travnik i Slaviju, ostaje u Rudaru
Harisa Besliju pored Iskre trazi i Rudar!

Harisa Besliju pored Iskre trazi i Rudar!
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.