Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Inace je FIFA puna problema...barbarez je napisao/la:Da li se nekom desavaju problemi sa FIfom 12 ,da dok igra u manager modu,da mu igra zaledi ,da nestaju igraci iz rostera ,da se opcije same mijenjaju.VIdim po forumima ,doduse stranim ,da se dosta to desava raji,da li neko zna mozda rijesenje tog problema.Izlazili su neki pachevi ,ali ne znam da li su rijesili taj problem.
Kako da je skinem? Kad udjem na FIFU meni ono napocetku nece da se konektuje na EA server.Hase10 je napisao/la:Raja potrosio sam 20 maraka i 4 sata vremena da napravim BIH kako treba za FIFU 12.
Imaju pravi igraci i sponsor na dresovima.
idi na http://www.ea.com/soccer/creation-centre" onclick="window.open(this.href);return false; i skini moju verziju zove se Jedo100
uzivajte..![]()
Nebi se slozio da je FIFA puna problema, jer ja ih licno nisam imao. Naravno da ce ti biti problema ako probas da instaliras neke stvari sto vec nisu ugradjene u igru. Ubacaju ljudi nekakve programe kako bi igrali sa FKS, Zeljom, repkom...naravno da ce igra stopat i biti problema...Pirke je napisao/la:Inace je FIFA puna problema...barbarez je napisao/la:Da li se nekom desavaju problemi sa FIfom 12 ,da dok igra u manager modu,da mu igra zaledi ,da nestaju igraci iz rostera ,da se opcije same mijenjaju.VIdim po forumima ,doduse stranim ,da se dosta to desava raji,da li neko zna mozda rijesenje tog problema.Izlazili su neki pachevi ,ali ne znam da li su rijesili taj problem.
Sjecam se u FIFA 10, nisi mogao igrati drugu sezonu... Kad pokusas pokrenuti prvu utakmicu druge sezone, igrica zastopa.
Kod FIFA 11, u Player-manager modu, izgubis igraca kad pocne druga sezona...
Nije ni cudo sto ima nekih problema kod FIFA 12.
ostavis preko noci da se skida fifa 10, ujutro ustanes, gotov downloadSenaid L.F.C je napisao/la:ljudi zna li ko kakav patch za fifu 09 posto ne mogu da vrtim novije verzije(mogu 10 ali mi se neda skidat) i kakav transfer update za novije transfere
To nema veze sa tim sto pricas.Ovo je problem koji se javljao kod mnogih korisnika.I zvanicno je EA sports priznao tu manu.Ja recimo ne radim ta sranja flesovanja i slicno,a imao sam problema ,pogotovo sa ps3 koju sam nedavno zamjenio za novu.U oba slucaja radilo se o 320 slim.Mada mi se i na novoj desavalo da mi se opcije mijenjaju same od sebe par sekundi ,da za trza igrica na sekundu i slicno.Ja sam nacuo da se trebao uraditi neki dodatak da bi se rijesio taj problem.Mada vidim da dosta nase raje nema pojma o tom problemu,i da se vise desava vani nego u regionu.AÐ_Official je napisao/la:Nebi se slozio da je FIFA puna problema, jer ja ih licno nisam imao. Naravno da ce ti biti problema ako probas da instaliras neke stvari sto vec nisu ugradjene u igru. Ubacaju ljudi nekakve programe kako bi igrali sa FKS, Zeljom, repkom...naravno da ce igra stopat i biti problema...Pirke je napisao/la:Inace je FIFA puna problema...barbarez je napisao/la:Da li se nekom desavaju problemi sa FIfom 12 ,da dok igra u manager modu,da mu igra zaledi ,da nestaju igraci iz rostera ,da se opcije same mijenjaju.VIdim po forumima ,doduse stranim ,da se dosta to desava raji,da li neko zna mozda rijesenje tog problema.Izlazili su neki pachevi ,ali ne znam da li su rijesili taj problem.
Sjecam se u FIFA 10, nisi mogao igrati drugu sezonu... Kad pokusas pokrenuti prvu utakmicu druge sezone, igrica zastopa.
Kod FIFA 11, u Player-manager modu, izgubis igraca kad pocne druga sezona...
Nije ni cudo sto ima nekih problema kod FIFA 12.![]()
ILoveLFC je napisao/la:Ove godine sam sa pesa presao na fifu.
Sve mi je super, ali jedina stvar sto me strasno nervira je Suarezova faca....pao sam od smijeha sa stolice kad sam vidio....
Ima li neko neki patch, neki program nesto da se moze popraviti faca...nemam pojma sa fifom, jbg tek sam presao na fifu
hvalaMartex je napisao/la:Ko jos nije shvatio kako se brani penal na tastaturi brane se sa 8,6,4 i 2 i sad ti izaberes stranu... izvinjavam se ako je vec bilo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.