Zeljovac_1921 je napisao/la:Zijani smo u OT nea veze. Navijaci Spursa su legende, cuga s njima cijelu tekmu, na kraju je malo bilo zajebancije posto sam nosio dres Rocketsa ali sve udure.
ako bog da oticemo ove godine gledati Cubs i Astros

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Zeljovac_1921 je napisao/la:Zijani smo u OT nea veze. Navijaci Spursa su legende, cuga s njima cijelu tekmu, na kraju je malo bilo zajebancije posto sam nosio dres Rocketsa ali sve udure.
Zeljovac_1921 je napisao/la:Valja brate reko sam ti kad god budes u Houstonu, imas moj broj javi se, otic cemo. Sad ce i Dynamo na novom stadionu igrati, pa se moze i na to otic.
Da ste dobili bilo bi batinaZeljovac_1921 je napisao/la:Zijani smo u OT nea veze. Navijaci Spursa su legende, cuga s njima cijelu tekmu, na kraju je malo bilo zajebancije posto sam nosio dres Rocketsa ali sve udure.
Njima mozdaEdin TM87 je napisao/la: Da ste dobili bilo bi batina
Vidi, samo ti se cini da se ne vidiEdin TM87 je napisao/la:Vidil' se odavde ista![]()
Ma ja bi odavde pomjes'o Skolu i LowryaZeljovac_1921 je napisao/la:Vidi, samo ti se cini da se ne vidiEdin TM87 je napisao/la:Vidil' se odavde ista![]()
umanjena slika
![]()
Ma dobro smo i te ulaznice nasli, kad smo dosli na 10 minute prije pocetka tekme.
Dalembert dobar isto, double doublepintol_TM87 je napisao/la:kEVIN Martin kakvo poluvrijeme..
27 poena
Strasnopintol_TM87 je napisao/la:kEVIN Martin kakvo poluvrijeme..
27 poena
za mene najbolji centar kojeg sam gledao i najbolji igrac poslije Jordana kojeg sam gledao.Kako ovdje Robinsona levati lik skakuce isto dijete kad se igras s njimPasha je napisao/la:danas je rođendan najveće legende kluba...
[youtube][/youtube]
Pasha je napisao/la:danas je rođendan najveće legende kluba...
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.