FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 13 jan 2012, 14:56

KB-TM87 je napisao/la:Niđe veze, mi otplaćujemo to, i sad odjednom da svima oproste, neka nam vrate pare onda :lol:
Sta bi onda Siroki trebao reci :lol: mislim da vracamo poreznoj oko 30 000 KM mjesecno bar sam tako cuo puta 12 mjeseci...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 jan 2012, 15:05

Radnici koji rade na stadionu tužili klub zbog neisplaćenih plata i doprinosa.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 13 jan 2012, 15:09

Mancini je napisao/la:Radnici koji rade na stadionu tužili klub zbog neisplaćenih plata i doprinosa.
Kakve to zajde bacas
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 13 jan 2012, 15:10

Raspad sistema ! :|

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 jan 2012, 15:11

Medixon je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Radnici koji rade na stadionu tužili klub zbog neisplaćenih plata i doprinosa.
Kakve to zajde bacas
Ko ne vjeruje može provjeriti. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 13 jan 2012, 15:15

Da mi je samo znati šta li rade na stadionu,pa na Jugu možemo Paintball organizovati,Čast Omeru,ovo ostalo treba rastjerati!!
Einigkeit und Recht und Freiheit

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 jan 2012, 15:32

Istina je oko radnika, naglaseno je i da lose rade, ali ce se dug rijesiti i onda ce ili raditi kako treba ili ide konkurs...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 jan 2012, 15:55

Bivši kapiten Željezničara u Izraelu,
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/biv ... -u-izraelu" onclick="window.open(this.href);return false;

Pomozimo Harisu Tvrtkoviću!
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/pom ... tvrtkovicu" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jan 2012, 17:26

[youtube][/youtube]

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jan 2012, 17:53

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ge ... vom-pazaru" onclick="window.open(this.href);return false;
Generalka u Novom Pazaru
Fudbaleri Željezničara generalnu probu pred nastavak Premijer lige imat će u Novom Pazaru gdje će sa domaćim srbijanskim prvoligašem, odigrati prijateljsku utakmicu.

Susret je dogovoren danas u popodnevnim satima nakon što je stručni štab našeg kluba odlučio prihvatiti poziv sportskih prijatelja iz Novog Pazara.

Bit će ovo sjajna prilika za Plave da snažnom provjerom najave proljetni dio šampionata u koji ulaze kao veliki favoriti za trofeje u prvenstvu ali i Kupu BiH.

Novi Pazar u najjačem rangu srbijanskog fudbala igra od ove sezone. U svojim redovima imaju nekoliko respektabilnih imena a prva zvijezda tima je Miloš Bogunović. Odnedavno dres ovog kluba nose bivši fudbaleri Željezničara Feđa Dudić i Admir Raščić.

Utakmica Novi Pazar - Željezničar igrat će se na Gradskom stadionu u Novom Pazaru u nedjelju 26. februara.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 13 jan 2012, 18:00

Spomenuo bis samo dva razloga za gradnju,bilo istoka,bilo zapada:
1. Da se sa Maccabijem igralo na Grbavici u onakvoj atmosferi,Zeljo bi tu utakmicu SIGURNO dobio.
2. Posjeta bi,i uz ovakav fudbal i ostale nedostatke bila mnogo veca ako bi prosjecni,porodicni ljudi mogli doci s porodicom ili cak sami da normalno pogledaju utakmicu. Normalno,mislim bez pljuvaca sa sjevera uz skupu kartu i bez navijaca oko tebe (kao na jugu).

P.S. Nemojte mi,ljubim vas,poredit Zelju s Juventusom. Ima nas kijamet koji se osipamo po guzici na sam spomen te organizacije. 18000 na stadionu od 70000...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 jan 2012, 20:21

Seyo_TM je napisao/la:Racun je deblokiran ljetos (tada sam to i rekao), nije tek sada...ma kakav kredit, vidis koliko pogan bankarska dere sa ratama...ha se zagovna rate skoce...umjesto 8 moramo vratit 12

@avlami, dok je Ivica u savezu, nece nam nista pomoci...tako da to treba zaboraviti i ne nadati se tome. Ali opcija ima more. Cak je i naglaseno da uopste nije prekrizena opcija da se nastavi sa Energoplanom. Uglavnom, sada kada je taj zakon izglasan, izgradnja tribine/stadiona je puno bliza realizaciji nego prije.
@Seyo_TM,
Svjestan sam ja da Ivica ne bi mogao na direktan način pomoći, ali samo njegovo ime je dovoljno da Željo hajruje. Željo na Švabinom imenu može zaraditi para da se napravi jedna tribina. Međutim, za to treba neko zasukati rukave, napraviti tim ljudi i krenuti u realizaciju.
Znam da kontaš. Eto jednog načina zarade love.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 jan 2012, 20:46

Sada je Ivica totalno koncentrisan na savez, i sve sto radi je u njegovu korist, cak i na nasu stetu ako treba...jbg takvi su Osimi...ali nacina drugih ima, i bilo je price da se napravi mali tim ljudi, sa ovlastima da dogovoraju (naravno ne konacne odluke) i da krenu ozbiljnije sto se tice tribine. Da li ce biti napravljen ili je napravljen, ne znam.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 13 jan 2012, 22:54

:D
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 13 jan 2012, 23:35

ccccccccccc raspadamo se
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 13 jan 2012, 23:52

Dobro nam ide to raspadanje, samo nek se ovako nastavimo raspadati :D
U svakom slučaju ne treba nam neka pretjerana euforija, neka se nastavi raditi ozbiljno do kraja, neka igrači i uprava daju sve od sebe, a na nama je da to znamo cijeniti i nagraditi, pa ce vremenom sve doci na svoje.
Vazno je da mi na kraju sa ponosom mozemo reci : IDEMO DALJE !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 14 jan 2012, 10:54

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 14 jan 2012, 12:46

Nije sgoreg napomenuti da je nas bivsi igrac Goran Gancev potpisao za neki klub u Indoneziji hajd ako nista bili smo mu odskocna daska za unosan angazman na istoku.... Sretno Gorane i hvala za ono malo sto si odigrao za nas klub...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 jan 2012, 15:28

Sta je sad ovo: "vecina obaveza je ispunjena prema njemu" znaci ne sve?? Ako moze neko da pojasni.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 14 jan 2012, 15:58

Kompletan igrački kadar je isplaćen do posljednjeg feninga pred pauzu osim Savića. Tamo negdje na početku sezone se nešto kofrčio, gledao sebe i sad je na ledu. Ovo mu je valjda kazna. Sumnjam da mu dođu više od par milja. Imam osjećaj da će ga isplatiti a onda reće sjedi na tribinu kad se kofrčiš ili nađi klub koji će platiti obeštećenje.

Nije ispao pametan Savić. Đe će na Amara :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kockoglavi i 52 gosta.