Sta bi onda Siroki trebao reciKB-TM87 je napisao/la:Niđe veze, mi otplaćujemo to, i sad odjednom da svima oproste, neka nam vrate pare onda

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta bi onda Siroki trebao reciKB-TM87 je napisao/la:Niđe veze, mi otplaćujemo to, i sad odjednom da svima oproste, neka nam vrate pare onda
Kakve to zajde bacasMancini je napisao/la:Radnici koji rade na stadionu tužili klub zbog neisplaćenih plata i doprinosa.
Ko ne vjeruje može provjeriti.Medixon je napisao/la:Kakve to zajde bacasMancini je napisao/la:Radnici koji rade na stadionu tužili klub zbog neisplaćenih plata i doprinosa.
Da mi je samo znati šta li rade na stadionu,pa na Jugu možemo Paintball organizovati,Čast Omeru,ovo ostalo treba rastjerati!!Mancini je napisao/la:Radnici koji rade na stadionu tužili klub zbog neisplaćenih plata i doprinosa.
@Seyo_TM,Seyo_TM je napisao/la:Racun je deblokiran ljetos (tada sam to i rekao), nije tek sada...ma kakav kredit, vidis koliko pogan bankarska dere sa ratama...ha se zagovna rate skoce...umjesto 8 moramo vratit 12
@avlami, dok je Ivica u savezu, nece nam nista pomoci...tako da to treba zaboraviti i ne nadati se tome. Ali opcija ima more. Cak je i naglaseno da uopste nije prekrizena opcija da se nastavi sa Energoplanom. Uglavnom, sada kada je taj zakon izglasan, izgradnja tribine/stadiona je puno bliza realizaciji nego prije.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kockoglavi i 52 gosta.