Jancker u skoku i penal iznuđen majstorski. Kako je moj stari tad skakao kao luddr.adnan je napisao/la:Tvoj me klip podsjeti na jedan koji već ranije pogledah pa ga odlučih podijeliti, da me Gero opet može indirektno spominjatiFC BAYERN je napisao/la:Daleko smo mi od ovoga ...![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Čovjek bi rekao da je ovo bila gladijatorska borba (a i jeste bio sudar 2 titana u to vrijeme; Bayern 2 finala i jedno polufinale u 3 godine zaredom; Valencia 2 finala zaredom)...
E sad da malo to analiziramo sa astronomske (ne astrološke) strane. Sunce svakih 11 godina ima svoj solarni maximum, period najjače solarne aktivnosti, što nekada može da utiče i na telekomunikacijske aparate (sateliti i ostala tehnikalija). Ova godina je godina solarne aktivnosti, prethodna je bila 2001., a prije toga, pogađate, 1990. Ove 3 periode ćemo uzeti u razmatranje. 2001. smo osvojili LP nakon 25 godina pauza (sunce nas je obasjalo). 1990. nas je Milan izbacio u polufinalu (golom u gostima) i njih je sunce tada obasjalo, jer su oni zadnji branioci LP-a (tadašnji Europski Kup).
Ove godine se finale igra u našoj avliji i pravila nalažu da nas sunce opet obasja. Zato ću stavitii samo reći MIA SAN MIA
![]()
![]()

I zvjerske Cahnove odbrane